Eşimden buz gibi soğudum

Bende istek var tabiki , 29 yasindayim eşimde 34. Eşim yetersiz hissediyor ozguven sorunu var buda psikolojik olarak ilişki yaşamasına engel oluyor. Sarılsın istiyorum en azından. Güler yüzlü olsun. Ama hep surat 5 karış. Dışarıdan gelirim mesela enerjik , o hep uyumak ister. Gündüz bile uyur her fırsatta. Bende çocuklar uyuyunca vakit geçirmek isterim ama yok. Yalnız hissediyorum. Mesela kanepede uyur çağırırım gelmez , artık çağırmiyorum yastığa sarılıp uyuyorum. Duygusal yalnızlık icerisindeyim var ama yok gibi. 2 gün önce gitti biraz ayrı kalacağız, inan yokluğunu hiç aramadım

Bir arada yaşamak için bende sebep bulamıyorum pek , bizim gebelik için çok ugrasmamiz gerekmedi çabuk hamile kalıyorum. Hatta ilk kızım ilişki denemesiydi evlendikten 3 ay sonra ilk ilişki yaşandı eşimden kaynaklı. Korunmayı da iyi biliyoruz. Dediğim gibi bizim ilişki durumumuz başkalarınki gibi değil. Hayır, evi de süpürür, camasir da asar. Elbette benim kadar yapmaz ama yoksayamam. Düşüncesiz konuşur kırılır mı demez. Okumuş bir odun. Bazen ortamda onun tavirlarindan rahatsız olurum. Falan filan. Gencligime yazık oldu cidden 6 yıl. 20li yaslar heba.

Benim numaram yok. 2 yıldır. Sadece eşimi arıyorlar. Oda aciyor işte. Hadi ölüm varsa vs. Keşke öyle olsa diyorum içimden

İki ucu da sıkıntılı bir yol , biliyorum. Sadece bunaldım artık aynı şeyleri görmekten. Biraz evleri ayırdık bakalım ne olacak göreceğiz. 2 3 hafta olmayacak

Blof saniyordu öncesinde ama şuan aşırı ciddi olduğumun farkında. Seni taniyamiyorum vs diyor. Aldatma yok , psikolojik şiddet var. Ben üzüntüden ağlarken, o gidip uyurdu. Hiç sevmedi mi acaba diyorum , ama sevdiğini de söylüyor. Duygusal , cinsel , ailesel her anlamda boşluk oluşturdu içimde. Ben sarılmayı sevişmeyi severim mesela. O sanki duvar gibi . Sanki hayatta hiç bir beklentisi gayesi yok gibi. Konuşmaz, konuşmaya çalışırım iki kelime eder susar. Birçok şeyde zorlanıyorum onunla yaşarken.

kendi yasadigi evi supurmesi, camasiri asmasi cok da bir arti degil. bu adam gençliğinin baharinda boyleyse yaslaninca da degismez hatta daha miyminti olur.
yazik gunah cidden..cocuklar icin de üzülecek bir sey yok. eger ayni sehirde olacaksaniz adam istedikce görür, haftadonlari, tatillerde yatiya alir. eğer ailenizin sehrine gecerseniz de cok tatili olan adam..somestrda bir hafta, yazin bir ay verirsiniz çocuklarıyla bagi kopmaz.
su yasadigin hayat gercekten hayat degil, dayak var, sen hamileyken esine kadin bulan kv var (es daha karisini doyurmaktan acizken baska kadinlara gidecek keske bir laf etseydin o kariyi da susan eşini de utandiracak) , sana küfürler eden es kardesi, seni korumayan ve kendini korumak istediğinde sana kizan es. herseyi berbat ama yatakta iyi desen valla boylelerine hak veriyirum, sonucta ayrilinca aranacak bir ozellik. ama sizin adam uc dakikalık performans sergileyen hatta ondan bile kacan bir insan.
bu adamin neyini ozleyeceksin ki?

Yok ya. Maalesef ben çocuk için terapi alın falan diyemeyeceğim. Çocuğunu seven eşini korusun bir zahmet. Size de vurmuş zaten zamanında. Kendinizi sevmek için falan zorlamayın. Yolunuza bakın bence.
Bende çocuğunu seven , çocuğunun annesine iyi davranır diye düşünüyorum. Bu yüzden sindiremiyorum artık

Bunu çok düşündüm. 3 4 aydır zorluyorum ama soğukluk gitmedi. Elle tutulur birsey bulamıyorum hiç. Haklısınız cinsellik olsa bari o tutardı ama ev arkadaşından farkli hissetmiyorum. Elimi tutsa bile içimde birsey yok . Hissiz

Şiddet gördünüz, ve o evliliğe devam edip çocuk mu yaptınız? Bide işiniz gücünüz var inanamıyorum ya. Burada bazı eğitimcilerde bi problem var gerçekten. Kiminin eşi maaş kartını alır, kimi şiddet görür ama ses çıkarmaz. Esinizde egitimci ama pasif agrasif tavirlar. Söyleyince ben suçlu oluyorum.
Hala neyi düşünüyorsunuz ayrılın gitsin

Eeee istediği zaman ezikliği birakıp aslan kesiliyor demek ki

Valla ne desem bilemedim benm de öyle durumlar hic bseyin duzelcegi yok.. boyleleri düzelmez ailesnin prensesi olur genelde ailesine bile bsey demeye gelme z işe yaramaz ogulalrını adam edememiş ler başımıza salmışlar onlarda bize bela

Eşinizin size zarar vermeyeceğinden bu kadar emin olmayın.
Geçen sene TV programına konuk olan bir kadın, kocasını çok pasif ve aynı zamanda çok merhametli bir adam olduğunu söylemişti. 5 ay sonra haberlere çıktı adam kadını öldürdü hemde çok korkunç bir şekilde.

Ben yazdığımı geri alıyorum. Size tokat atmış bu gözümden kaçmış.Diğer yazdıklarınızıda okudum. Boşanın. 29 yaş çok genç bir yaş, boşanınca 2 çocukla kolay olmayacaktır ama en azından siniriniz bozulmaz. Siz hem kadın hem erkek rollerini üstlenmek zorunda kalmış gibisiniz. Adamda yataktada iş yok, vurmaya gelince pasifliği ezikliği kalmıyor, böyle duvar gibi adamla hayatını heba etme. Annesi başka kadın bakmış ya o zaman deseydiniz önce evdekini tatmin etsin erkek olsunda ikinciyi öyle ararsınız, çok sinir oldum ya bir kadın olarak değerinizi siz belirleyin bırakın bu asalak yaşam formunu.

Aşırı derecede çabalayan bir o kadar da pasif , umursamaz bir eş, düzelmesi çok zor, iyi karar verin ...

Ailesi büyük sorun belli ki eşiniz de onlardan farksiz yoksa bir dur derdi bu olanlara , bence boşanmanız daha sağlıklı akıl sağlığınız için, kendini düşün sadece çocuklar alışıyor zamanla , ben de babasız büyüdüm valla krallar gibi baktı annem , annem baskıcı ailesine ve eşine rağmen bizi büyüttü, okuttu , babasızlık kötü bişey değil hatta bazen sağlıklı...

Böyle adamları çekmeyin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…