- Konu Sahibi fatosss466
-
Geçmişi değiştiremeyiz,geleceğe odaklanın benceTüp bebek aşamasına girmedim ama ilaç destekli tedavim oldu. Bidaha çocuk sahibi olamayacagınızı söyleselerdi emin olun o zaman öyle kolay söylemezdiniz. Degişmişti emindim 1.buçuk yıla kadar sorunum tekrar olmadı son aylarda oldu. Ben kandırıldıysam sorun bende mi
Kaç kez konuştum ben kaç kez yani artık sıkıldığımdan konuşmak bile istemiyorum 1 haftada 1 gün gittiysem başka gidemezmişim hafta da bir olabilirmiş zaten hep evdeyim kimseyle konuştugum yok anlamayan insana 10 kere anlat bugün tamam diyorsa yarın yine aynı yine aynıGenellemek istemiyorum ama belli bir yaşın üstündeki kv hep aynı benimki de bana "biz annemizin evine giderken kv,kp izin alırdık. Hatta bazen yollamazlardi" vs tarzında konusur hep. Kv yaptıkları artık alışılagelmiş şeyler aslında sen sorununu eşinle halledeceksin. Al karşına konuş bak bu kapı kapandığında yokluğu da ,varlığı da ,acıyı da biz beraber göğüsleyecegiz. Şimdi birde bebek olacak yok o bunu dedi yok annem buna izin vermediye devam edeceksen biz yokuz. Yani konuşarakta halledebilirsin belki şuan hamile olduğun için biraz daha katlanılmaz geliyor. Bunları öylesine söylemiyorum tek çocuğum var ve ben onun ilk günlerini çok kötü hatırlıyorum eşim ve annesi yüzünden hakkım da helal değil o ayrı ama şuan herseyi düzelttik konuşarak ,kavga ederek ama hallettik. Bosanmaya karşı değilim cokta haklısın ama bir çocuğun olacak onun hatrina belki tekrar düşünmek istersin ne karar verirsen ver umarım hem sen hem bebegin çöm çok iyi olursunuz.
Aynen öyle kaybedecek bişeyim kalmadı benimGeçmişi değiştiremeyiz,geleceğe odaklanın benceüzülmeyip neler yapabileceğinize odaklanmış olursunuz.
Ya lafa bak kendi annesine hergun gitseniz sesi soluğu çıkmaz. İlişkinizi sen daha iyi bilirsin canım dediğim gibi benim kv kp eski kafalı annemi sildim attim görmeyeceğim desem zil takıp oynarlar ama eşim artık öyle değil gram umursamıyor artık önce bizimkilere gidiyoruz ,annemlerde daha çok kalıyoruz vs ama bu kıvama kolay gelmedi. Benimde bir evladım var ona ne iyi dileklerim varsa aynını senin doğmamış yavrun içinde diliyorum umarım hersey gönlünce olur.Kaç kez konuştum ben kaç kez yani artık sıkıldığımdan konuşmak bile istemiyorum 1 haftada 1 gün gittiysem başka gidemezmişim hafta da bir olabilirmiş zaten hep evdeyim kimseyle konuştugum yok anlamayan insana 10 kere anlat bugün tamam diyorsa yarın yine aynı yine aynı
Bu olay için zaten evi terk ettim yalvararak beni haklı görerek bidaha yapmayacagını söyledi o şekilde kabul ettim ama daha sonra anneme gideceğim zaman bir kere izin verdim bu sefer vermiyorum çıkamazsn ya da izin aldın mı benden gitmek için gibi şeylerle karşılaştım. Emin olun ki herşeyi denedim. Ama artık olmuyor evet hamileyim ama sonradan yaşananlarda inanın ki bende sorun yok annesigile gideceği zaman sen gidebilirsin diyorum çünkü ben asla karışamam istediği gibi görüşür ama o erkeğin kendisi olduğunu karışacagını söyleyip duruyor.Ailenizle yada akrabalarınızla görüşmenize kadar müdahele edilmesi kabul edilebilir bir şey değil.
Nasıl "sen hangi hakla beni dünyaya getirenlerle bağlarımı koparmaya çalışıyorsun" çıldırması yaşanmadı merak ediyorum.
Bir kaç kişi bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret tarzı öneriler sunmuş ama ben bunu doğru bulmuyorum.
Çünkü sizin yaşadığınız karısıyla ilgilenmeyen eş, ortak zevklerin olmaması vs vs gibi konuşarak yada ufak yollu çatışarak çözülebilecek bir problem değil.
Direkt kısıtlanıyorsunuz, hakkınız olan şeyler keyfi olarak elinizden alınıyor.
Bu sadece bununla kalmaz. Bırakın evliliğinizde ki kararları ortak alamamayı, kendiniz ve çocuğunuz hakkında bile söz sahibi olamazsınız.
Eşinize sert bir uyarı yapmanız şart.
"Annem babamla istediğim kadar görüşür, istediğim zaman evime alırım. Diğer akrabalarım içinde bu geçerli.
Ancak ben onlarla problem yaşarsam kendi kararımla kendi isteğimle görüşmem. Benim ailem değil ama evimizin huzurunu bu kadar bozan, müdahele eden, seni bana karşı dolduran annen bu eve giremeyecek. Yada bu evlilik bitecek" diye resti çekin.
Bunu yaparsanız ya düzelir ipleri biraz elinize alırsınız yada bu adam ve ailesinden tamamen kurtulursunuz.
Her iki şekilde sizin faydanıza olur. Ama kabul eder oturursanız asla mutlu bir evliliğiniz olmaz. Benlik duygunuzu bile kaybedersiniz bir süre sonra.
Ya lafa bak kendi annesine hergun gitseniz sesi soluğu çıkmaz. İlişkinizi sen daha iyi bilirsin canım dediğim gibi benim kv kp eski kafalı annemi sildim attim görmeyeceğim desem zil takıp oynarlar ama eşim artık öyle değil gram umursamıyor artık önce bizimkilere gidiyoruz ,annemlerde daha çok kalıyoruz vs ama bu kıvama kolay gelmedi. Benimde bir evladım var ona ne iyi dileklerim varsa aynını senin doğmamış yavrun içinde diliyorum umarım hersey gönlünce olur.
Kendinizi benliğinizi gücünüzü kazanacaksınız en güzelide buAynen öyle kaybedecek bişeyim kalmadı benim
Silah zoru ve ölüm tehdidiyle mi zorunda kaldınız?Çocuk konusu korunmaya bile alakası yok babamın evine gittikten sonra düzeldi ve tam olarak emin oldum ve çocuk yapmak zorunda kaldım tedaviyle hamile kaldım. Doktorlar çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ve eşiminde davranışları düzelmişti. Ama gene sorunlar başladı yoksa bende böyle olsun istemezdim
Annene gitmene karisan bir kaynana vr buna canak tutan bir es.bosansan hakkindir.Merhabalar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık hamileyim.Eşimle evliliğimin başından beri sorunlarım var ama düzelir umuduyla devam ettim.Düğünüm olmadı ailesinin borçları yüzdünden sadece evden çıkışım oldu ve 1 hafta içinde bana takılan altınları kayınvalidem yalvararak geri istedi söz her sene yapacağım altınını diyerek ben de huzurum bozulmasın diye verdim zaten sorunlar da bu şekilde başladı .1 aylık evliyken annemlere gittim diye sorun yaşadım eve geldiğinde annemlere gittiğimi ögrenince beni evden kovdu bende babamı aradım ve herşeyi topladık annem ve babamla gittim. Aradan 1 gün bile geçmeden yalvararak bidaha yapmayacağım diyerek babamın evine geldi ben 2 gün boyunca direttim ve bu evliliğin biteceğini söyledim ailem de benim arkamdaydı ama ısrarları ve asla yapmayacağını söyleyerek eve tekrar döndüm. Ayrıca bunun yanı sıra nişanlıyken eşim ve kuzenim arasında kavga çıktı ve eşim beni amcam ve kuzenlerimle görüştürmüyor. Buna sebep olan ise kayınvalidem görüşürsen bende senle görüşmem evine gelirse buraya ayak basmam diyerek tehdit ediyor. Eşimde tam bir ana kuzusu. Öyle ya da böyle 2 yılım geçti tam bir geri kafalılar kayınvalidem annemin evine gidersem bu evden soguyacagımı ve oraya sık gitmemem gerektiğini söyleyip eşimide dolduruyor. Eşimde o verdiği sözü unutmuş gibi her annemgile gitmemde sorun yaşıyorum. Kendi annesine giderken hiç sorun yok oraları da aştım ama artık dayanamıyorum eşimin annesini sevmiyorum artık yüz yüze gelmeyi bırakın aynı ortamda bile olmak istemiyorum. Söz de hiç bişey yapmamış gibi gözüküyor ama herşeye alttan alttan karışıyor ayrıca yalanla ve ağlayarak ben bu evliliğin iki kişilik olduğunu düşünmüyorum artık. Daha bu yaşadıgım sorunların bir kısmı buraya bu kadar uzun yazmak istemiyorum ama kısaca böyle ve artık boşanmayı çok istiyorum ona da bana da yazık. Ama nasıl süreç ilerleyecek hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?