Eşimden boşanmak istiyorum

Geçmişi değiştiremeyiz,geleceğe odaklanın benceüzülmeyip neler yapabileceğinize odaklanmış olursunuz.

Ailenizle yada akrabalarınızla görüşmenize kadar müdahele edilmesi kabul edilebilir bir şey değil.
Nasıl "sen hangi hakla beni dünyaya getirenlerle bağlarımı koparmaya çalışıyorsun" çıldırması yaşanmadı merak ediyorum.
Bir kaç kişi bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret tarzı öneriler sunmuş ama ben bunu doğru bulmuyorum.
Çünkü sizin yaşadığınız karısıyla ilgilenmeyen eş, ortak zevklerin olmaması vs vs gibi konuşarak yada ufak yollu çatışarak çözülebilecek bir problem değil.
Direkt kısıtlanıyorsunuz, hakkınız olan şeyler keyfi olarak elinizden alınıyor.
Bu sadece bununla kalmaz. Bırakın evliliğinizde ki kararları ortak alamamayı, kendiniz ve çocuğunuz hakkında bile söz sahibi olamazsınız.
Eşinize sert bir uyarı yapmanız şart.
"Annem babamla istediğim kadar görüşür, istediğim zaman evime alırım. Diğer akrabalarım içinde bu geçerli.
Ancak ben onlarla problem yaşarsam kendi kararımla kendi isteğimle görüşmem. Benim ailem değil ama evimizin huzurunu bu kadar bozan, müdahele eden, seni bana karşı dolduran annen bu eve giremeyecek. Yada bu evlilik bitecek" diye resti çekin.
Bunu yaparsanız ya düzelir ipleri biraz elinize alırsınız yada bu adam ve ailesinden tamamen kurtulursunuz.
Her iki şekilde sizin faydanıza olur. Ama kabul eder oturursanız asla mutlu bir evliliğiniz olmaz. Benlik duygunuzu bile kaybedersiniz bir süre sonra.

Kaç kez konuştum ben kaç kez yani artık sıkıldığımdan konuşmak bile istemiyorum 1 haftada 1 gün gittiysem başka gidemezmişim hafta da bir olabilirmiş zaten hep evdeyim kimseyle konuştugum yok anlamayan insana 10 kere anlat bugün tamam diyorsa yarın yine aynı yine aynı

Ya lafa bak kendi annesine hergun gitseniz sesi soluğu çıkmaz. İlişkinizi sen daha iyi bilirsin canım dediğim gibi benim kv kp eski kafalı annemi sildim attim görmeyeceğim desem zil takıp oynarlar ama eşim artık öyle değil gram umursamıyor artık önce bizimkilere gidiyoruz ,annemlerde daha çok kalıyoruz vs ama bu kıvama kolay gelmedi. Benimde bir evladım var ona ne iyi dileklerim varsa aynını senin doğmamış yavrun içinde diliyorum umarım hersey gönlünce olur.

Bu olay için zaten evi terk ettim yalvararak beni haklı görerek bidaha yapmayacagını söyledi o şekilde kabul ettim ama daha sonra anneme gideceğim zaman bir kere izin verdim bu sefer vermiyorum çıkamazsn ya da izin aldın mı benden gitmek için gibi şeylerle karşılaştım. Emin olun ki herşeyi denedim. Ama artık olmuyor evet hamileyim ama sonradan yaşananlarda inanın ki bende sorun yok annesigile gideceği zaman sen gidebilirsin diyorum çünkü ben asla karışamam istediği gibi görüşür ama o erkeğin kendisi olduğunu karışacagını söyleyip duruyor.

Amin inşallah benim hayatım ama düzelemeyecek nokta da 2 sene oldu söz verip aynısını yapana bidaha nasıl güvenebilirim ki.

Bence ailenizin yanına gidin doğum için
Çünkü onların yanında olursanız lohusalığınızı burnunuzdan getirirler.
Annen gelmesin baban oturmasın diye sinir ederler boşanmak istiyorsanız şimdiden gitmeniz daha iyi

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende böyle bir durum yaşıyorum insan umut ediyor düzelir diye benim eşiminde alkol problemi var içmeyince harika içince şeytana dönüyor uzun bir süre içmedi bebeğimiz oldu sonra yine başladı 3 yaşında çocuğum yine içiyor yine bırakmıştı tekrar başladı falan filan düzelmiyorlar insan ilerisini göremiyorsa maalesef zorda olsa bırakmalı sonrasını düşünmeyin bırakın zaman ne gösterecek enerjini yüksek tut bebeğin için enerjin düşerse hamileliğin de zor geçer son günlerin ne de olsa kendini bu evlilik bitmiş bebeğini kucağına almışsın mutlu bir yaşam seni bekliyor diye düşünerek hayal et ve dileğini gerçekleştirmek için zemin hazırla eşine belli etmeden para biriktir parasız bu işe girişme sonrası inş istediğin gibi olacak Allah yardımcın olsun

Silah zoru ve ölüm tehdidiyle mi zorunda kaldınız?

Neden çocuk yaptın diye defalarca hesap sorulmuş. Bilememiş , görememiş, hata etmiş. İnsanız.
Bu kadar konu sahibinin üstüne gitmemek gerek diye düşünüyorum. Aklı başında kimse boşanma niyetiyle çocuk yapmaz herhalde.
Konu sahibine önerim; bir an önce ailen ile görüş, durumu anlat. Eşinle aşamayacağının farkındasın ve en önemlisi ciddi stres altındasın. İnşallah ailen yardımcı olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Annene gitmene karisan bir kaynana vr buna canak tutan bir es.bosansan hakkindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…