- 12 Mart 2021
- 2.158
- 4.051
- 83
- Konu Sahibi fatosss466
-
Giderler canım giderler. Hamile eşinin huzurunu düşünmeyen herşeyi yapar. Herkes herşeyi yapar öyle düşün. Git annene rahat olursun. Yoksa stresten sütün bile kesilir bunlar yüzünden..bebeğini sağlıkla kucağına al. Bas tekmeyi şu ergen ailesine..Evet asla çocugumu bırakmam zaten ama o süreç nasıl olacak daha ileriye giderler mi onu bilmiyorum
Aynen oyle biraz alsveris yap 1 sene kiyafet icin nafaka cok az bağlanıyor beze anca yeter hele birde mama isin içine girerse cok zor umarim ailenin maddiyati vardırBebeginiz kışın doğacak. Ilk 6 ay birsuru aşısı olacak, bir cok kez disari cikacaksiniz. Ceket, patik, kalin battaniye, bere, eldiven gibi seyleri mutlaka alin. Esiniz almasada siz alin. Bu konuda sadece bu kisma yorum yapmak istedim.
Gercekten bosanacaksaniz islak mendil, bebek bezi stogu yaptirin. Cogu erkek cocuklar karisinin ceyiziyle gelmis gibi davraniyor. 100lira fazla verecekler diye akillari cikiyorZaten elime geçen parayla herşeyini aldım eksiği yok çok şükür.
Beni büyüten anne babamın evine gitmeme engel olmaya çalışan kocanın annesinin aklını alırım. Şunlara bak siz kimsiniz de kendinizde bu hakkı görüyorsunuz pes!
Açık açık konuşun son kez bu olanlara tahammül edemediğinizi böyle devam edecekse artık bitmesi gerektiğini söyleyin. Nasılsa hamile gidemez diye düşünüyor muhtemelen.
Tam olarak emin olamamışsınız demek ki, zira eşiniz değişmemiş… böyle bir adamdan tüp bebekle çocuk yapmak… ne diyeyim, korundum ama istemeden oldu deseniz herhalde daha az üzülürdüm.tam olarak emin oldum ve çocuk yapmak zorunda kaldım tedaviyle hamile kaldım.
Tahmin edebiliyorum,annelik sizi daha güçlü yapacaktır.Ben kendim için hiç savaşmaz gerek görmezdim hiç.İnsanlar kötü değişmez diye düşünürdüm.Ta ki anne oldum,tırnaklarım çıktı tüm savaşım çocuklarım içindi kazandım çok şükürElimden ne gelirse yapıcam hatta daha fazlasını geri kafalı insanlarla anlaşmak inanın ki çok zor
Mesaj olarak hertürlü kanıtım var ayrıca benden altınımı borç aldıgna dair senetim bile varBoşanmaya karar vermek ya da kurulu düzeninizi devam ettirmek tamamen sizin tercihiniz. Ben işin hukuki boyutu hakkinda bilgi vermek istiyorum. Bana kalırsa ziynet eşyaları ortak olmalı. Fakat çok farklı yargitay kararları görüyoruz. Bir dönem erkeğe takılmış olan ve kadına özgülenmeyen ziynetler erkeğe ait şeklinde kararlar mevcuttu ve bence daha mantikliydi. Fakat takip ettiğim kadarıyla en son yine ziynet eşyaları kadınindir dendi.
Lakin burada şöyle bir karine mevcut: ziynetlerin kadında olduğu esastır. Yani bunun aksini iddia ediyorsanız, elimden aldılar diyorsanız bunu şüphesiz ispat etmeniz gerekmekte. Wp mesajları yasaldır, eşinize bunu soyletebiliyorsaniz eliniz çok kuvvetlenir. bir kuyumcuda bozduruldu ise kamera kayıtları kullanılabilir, kuyumcu fişi varsa kullanılabilir.
Karar vermeye çalışıyorum o kadar zor bir süreç kiBeklemeye bile tahammülün yoksa o zaman dön annenin evine annene ve babana durumu anlat
Hamileliğin son aylarını huzur içinde geçirirsin belki
Umarım benim içinde herşey Güzel olur iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var kiTahmin edebiliyorum,annelik sizi daha güçlü yapacaktır.Ben kendim için hiç savaşmaz gerek görmezdim hiç.İnsanlar kötü değişmez diye düşünürdüm.Ta ki anne oldum,tırnaklarım çıktı tüm savaşım çocuklarım içindi kazandım çok şükür
Tüp bebek aşamasına girmedim ama ilaç destekli tedavim oldu. Bidaha çocuk sahibi olamayacagınızı söyleselerdi emin olun o zaman öyle kolay söylemezdiniz. Degişmişti emindim 1.buçuk yıla kadar sorunum tekrar olmadı son aylarda oldu. Ben kandırıldıysam sorun bende miTam olarak emin olamamışsınız demek ki, zira eşiniz değişmemiş… böyle bir adamdan tüp bebekle çocuk yapmak… ne diyeyim, korundum ama istemeden oldu deseniz herhalde daha az üzülürdüm.
Herşey güzel olacaktır inanın,kendinize güvenin herşeyin üstesinden gelinirUmarım benim içinde herşey Güzel olur iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki
Doğru yoldaysan asla üzülmüyorsun,yanlışı yapan pişman oluyor gerçektenUmarım benim içinde herşey Güzel olur iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?