Eşimden boşanmak istiyorum

Evet asla çocugumu bırakmam zaten ama o süreç nasıl olacak daha ileriye giderler mi onu bilmiyorum
Giderler canım giderler. Hamile eşinin huzurunu düşünmeyen herşeyi yapar. Herkes herşeyi yapar öyle düşün. Git annene rahat olursun. Yoksa stresten sütün bile kesilir bunlar yüzünden..bebeğini sağlıkla kucağına al. Bas tekmeyi şu ergen ailesine..

Genellemek istemiyorum ama belli bir yaşın üstündeki kv hep aynı benimki de bana "biz annemizin evine giderken kv,kp izin alırdık. Hatta bazen yollamazlardi" vs tarzında konusur hep. Kv yaptıkları artık alışılagelmiş şeyler aslında sen sorununu eşinle halledeceksin. Al karşına konuş bak bu kapı kapandığında yokluğu da ,varlığı da ,acıyı da biz beraber göğüsleyecegiz. Şimdi birde bebek olacak yok o bunu dedi yok annem buna izin vermediye devam edeceksen biz yokuz. Yani konuşarakta halledebilirsin belki şuan hamile olduğun için biraz daha katlanılmaz geliyor. Bunları öylesine söylemiyorum tek çocuğum var ve ben onun ilk günlerini çok kötü hatırlıyorum eşim ve annesi yüzünden hakkım da helal değil o ayrı ama şuan herseyi düzelttik konuşarak ,kavga ederek ama hallettik. Bosanmaya karşı değilim cokta haklısın ama bir çocuğun olacak onun hatrina belki tekrar düşünmek istersin ne karar verirsen ver umarım hem sen hem bebegin çöm çok iyi olursunuz.

Simdi bu yorumdan sonra linc yiyecegim ama yok soylemem gerek.

Oncelikle bu soyleyeceklerim dunyadaki tum milletlere ithafen.

Gerek bu sitede, gerek gazetede okuduklarim bana sunu gosteriyor ki, cocuk yapmak icin belli duzenlemeler getirilmeli. Her evlenen/evlenmeyen onunu arkasini dusunmeden kafasina gore cocuk sahibi oluyor, sonra da olan zavalli masumlara oluyor, hatta carpik anne baba iliskileri yuzunden, kayip bireyler olarak topluma karisiyor ve o da cocuk sahibi oluyor....

Aynen oyle biraz alsveris yap 1 sene kiyafet icin nafaka cok az bağlanıyor beze anca yeter hele birde mama isin içine girerse cok zor umarim ailenin maddiyati vardır

Doğumdan sonra yardım gerekecek ve kimse bir annenin yerini tutmuyor. Özellikle ilk hafta yardımsız zor. Olması gereken eşinizin de uyanıp ilgilenmesi ama sizin durumda bu imkansız. Bir şans vermişsiniz ama değişmemiş, değişmez de. Annesinin lafından çıkmayan bir erkeği düzeltmeniz zor. Şanslısınız çünkü aileniz kapı gibi arkanızda duruyor. Bence de ailenizin yanına gidin ve bir avukat tutun. Senet sepet varmış elinizde, alın hakkınızı. Mahkemenin belirlediği günlerde gelir görür çocuğunu.

Ne olurda olsun yuvanız yıkılmasın diyenleri anlayamıyorum. Bir kadın bu kadar mutsuzsa, kötü davranılıyorsa ve söz verildiği halde değişmiyorsa katlanmak zorunda mı? Mutlu anne mutlu çocuk. Kayınvalidenin her şeye karıştığı, oğlunun da sözünden çıkmadığı bir evde huzur kalmaz.

Yani gaza getirmek gibi olmasin kimseyi ama ben eski koca kisisini bu sebeple bosadim. Bayramlarda bir saatligine goruyordum, kalmaya gitmem mumkun degildi zaten, ne zaman lafini etsem kapiyi gosterdi bana. En sonunda babama hakaret edince koydum kapiya. Tabi ki herkesin aile dinamikleri farklidir, ama beni ailemden ayirmayi basaracak kisi gelmedi daha dunyaya.

Bakin ben de ailemle gorusturmemek icin debelenen adami ilk basta bosamadim ama bazi seyler o seviyede kalmiyor. Siz alttan aldikca siddetleniyor. Yarin cocugunuz dogunca cocugu da ailenize gostermemeye calisacak. Sizin annenize ihtiyaciniz olacak ama anneniz eve gelemeyecek ama bir bakacaksiniz cocuk kayinvalidenin olmus, o bakiyor ve devamli tepenizde. Ona gore dusunun konu sahibesi.

Boşanmaya karar vermek ya da kurulu düzeninizi devam ettirmek tamamen sizin tercihiniz. Ben işin hukuki boyutu hakkinda bilgi vermek istiyorum. Bana kalırsa ziynet eşyaları ortak olmalı. Fakat çok farklı yargitay kararları görüyoruz. Bir dönem erkeğe takılmış olan ve kadına özgülenmeyen ziynetler erkeğe ait şeklinde kararlar mevcuttu ve bence daha mantikliydi. Fakat takip ettiğim kadarıyla en son yine ziynet eşyaları kadınindir dendi.
Lakin burada şöyle bir karine mevcut: ziynetlerin kadında olduğu esastır. Yani bunun aksini iddia ediyorsanız, elimden aldılar diyorsanız bunu şüphesiz ispat etmeniz gerekmekte. Wp mesajları yasaldır, eşinize bunu soyletebiliyorsaniz eliniz çok kuvvetlenir. bir kuyumcuda bozduruldu ise kamera kayıtları kullanılabilir, kuyumcu fişi varsa kullanılabilir.

Eşinizin sigortalı işi var ise hiç endişe etmeyin. Hastane masrafına kadar herşeye katlanmak zorunda. Doğumdan önceki ve sonraki üçer aylık geçim giderleriniz..
Eğer çalışmıyorsaniz kendiniz içinde nafaka talep edersiniz bebeğiniz içinde. Velayet konusunda endişe taşıyorsanız hiç dert etmeyin, değil velayeti almak bir gece dahi sizin rizaniz olmadan yatılı alamaz bebegi

tam olarak emin oldum ve çocuk yapmak zorunda kaldım tedaviyle hamile kaldım.
Tam olarak emin olamamışsınız demek ki, zira eşiniz değişmemiş… böyle bir adamdan tüp bebekle çocuk yapmak… ne diyeyim, korundum ama istemeden oldu deseniz herhalde daha az üzülürdüm.

Elimden ne gelirse yapıcam hatta daha fazlasını geri kafalı insanlarla anlaşmak inanın ki çok zor
Tahmin edebiliyorum,annelik sizi daha güçlü yapacaktır.Ben kendim için hiç savaşmaz gerek görmezdim hiç.İnsanlar kötü değişmez diye düşünürdüm.Ta ki anne oldum,tırnaklarım çıktı tüm savaşım çocuklarım içindi kazandım çok şükür

Beklemeye bile tahammülün yoksa o zaman dön annenin evine annene ve babana durumu anlat
Hamileliğin son aylarını huzur içinde geçirirsin belki

Mesaj olarak hertürlü kanıtım var ayrıca benden altınımı borç aldıgna dair senetim bile var

Umarım benim içinde herşey Güzel olur iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki

Tam olarak emin olamamışsınız demek ki, zira eşiniz değişmemiş… böyle bir adamdan tüp bebekle çocuk yapmak… ne diyeyim, korundum ama istemeden oldu deseniz herhalde daha az üzülürdüm.
Tüp bebek aşamasına girmedim ama ilaç destekli tedavim oldu. Bidaha çocuk sahibi olamayacagınızı söyleselerdi emin olun o zaman öyle kolay söylemezdiniz. Degişmişti emindim 1.buçuk yıla kadar sorunum tekrar olmadı son aylarda oldu. Ben kandırıldıysam sorun bende mi

Umarım benim içinde herşey Güzel olur iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki
Herşey güzel olacaktır inanın,kendinize güvenin herşeyin üstesinden gelinirbende çok zor zamanlardan geçtim,sabrettim kazandım savaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…