- 16 Ocak 2021
- 4.196
- 7.641
- 108
- 29
- Konu Sahibi fatosss466
Boşanmak için hamile kalmayı mı beklediniz? Yazık günah böyle ailelerin ortasına doğacak çocuklara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan bazen ileriyi göremiyor. O olaylardan sonra düzelme vardı ama evliliğe 3. Kişi karışır ve o yalanlarla bir şekilde kendine çekerse tahammül kalmıyor inanın ki. Evet doğumu beklemeyi istiyorum ama ben artık iyi değilim buna kesin olarak emin oldum bugün. Kendime zarar veriyorum bu evlilik sürdükçe
Annesiyle imkansız mesafe koymaz günde 20 kez telefonla annesiyle konuşan nasl m sade koyar.Biraraya gelince hiçbirşey yok yüze söylenen de bişey yok ama arkadan iş çevrilerek yapılıyor bu asıl zoruma giden de bu bana söylenenleri ailemin yanında söyleyince de ben ne zaman yaptım ne dedim oluyor.Ben anlaşmalı olarak teklif ettim saçmalama çocuk var nasıl olacak aklından bile geçirme dedi ama bı çözüm buldu mu hayır.Size bu sorunların içinde neden cocuk getirdiniz demeyeceğim.Rabbim nasip etmiş.Evliliginize şans verin .Kayinvalidenizle araya mesafe koyarsanız düzelme ihtimali olabilir.Beunun için 2 tarafında aile büyükleri bir araya gelip konusun.Bir sonuca yazılamıyorsa ailenizle etraflıca meseleyi tartışın.Ve kararı kesin olarak verin.Kendi içinizde debelenmenin anlamı yok.Bir sonuca ulaşamazsınız..Belki kayin ailenin senin rahatsızlığından hiç haberi yok.Ayrica esin çocuğunu ve karısını kaybetmeyi ne kadar göze alıyor. Bu sorunu şimdi çözmezseniz bebek doğunca katlanarak artar.Anneniz yanınıza gelmek ister kayin valide istemez esin de sana kızar ortam çok gerilir.Dogumdan önce aileler toplansın.Dogum da huzurun için çok önemli.Sen elinden geleni yap olmazsa vicdanın rahat bir şekilde ayrılık yoluma gidersin
Adli yardım talepli veya avukat tutabiliyorsanız o şekilde açacaksınız davanızı .Artık çekişmeli mi olur anlaşmalı mı o size kalmış. Avukatınız süreci yönetiyor zaten.Ama nasıl süreç ilerleyecek hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Zaten nafaka bile beklemiyorum amacım maddiyat değil . Çok şükür elin tutuyor doğumdan sonra çalışabilirim. Annem ve babam da zaten arkamda 20 çocugu bile olsa ben kızımın arkasındayım o ne derse o diyor. Yani onların sahip çıkacagı kesin sadece çocuguma bunu yapmak ne kadar doğru onu bilmiyorum ama burda kalırsam da gene onun huzuru olmayacak. Üstüne bile daha doğru dürüst bişey almadı fazla alma ne gerek var hangimiz böyle büyüdük gibi şeyler diyor.O evliliğe çocuk yapmanız büyük hata.Bosanma durumunda sizden çocuğu almak için de cirkeflik yapacaklar.Siz istemezseniz yasal olarak çocuğunuzun velayetini asla alamaz.Fakat mahkemeler malesef babayla iletişimi olmali diyor.Cocugunuzu görmeye gelince yada alip götürünce saçmalamaya devam edecekler.Yani bosansanizda bu çile bitmeyecek.Cunku artik hayat boyu akrabasınız.
Nafaka konusuna hic girmiyorum 1.kurus alamazsınız bunlardan.Sizin altınlarınızi bile almışlar.Nafaka mi verecekler?
Ailenizle konuşun,boşanma durumunda size ve torunlarına sahip çıkacaklar mi?Maddi.olarak geçinebilirmisiniz? Ve psikolojiniz bu durumu kaldıracak kadar güçlü mü?Boşanma da en önemli şey psikoljinizi korumak.Çok.zor ve meşakkatli bu süreci lohusa bir anne olarak gecirmek çok zor olabilir.
Not :Ben 15 yildan sonra 7 yaş.cocukla boşandım.Çalisiyorum ve kızımin ihtiyaçlarını kendim karşılıyorum.Yeterki kızımı alıp hafta sonu alıp götürmek istemesin diye para pul beklemiyorum.Maddi manevi zor bir hayatim var.Ama hayat tercihlerden ibaret.
iyi düşünüp tartin, hayat sizin, evlat sizin.Onu nasil bir ortamda nasil bir hayat vermek istiyorsunuz? Ona göre kararnizi verin.Allah yardımcınız olsun
Hayır zaten düzelmişti son 2 ay aynı sorun tekrarladı. Emin olmasam niye yapıyım. İstemiyodum zaten düzelince bı de doktorum normal yolla hamile kalamayacağımı ve bekleme süremin olmadığını öğrenince oldu.Cocugu da düzelecek umuduyla yaptiniz herhalde.
Boşanma aşamasına evlendim 1 ay sonra kesin kararla gittim ve onlar yalvararak asla böyle bişey yapmayacağını söyledi ve 1 buçuk yıldır sorun olmadan yaşadm son zamanlarda tekrar sorunlar çıktıBoşanmak için hamile kalmayı mı beklediniz? Yazık günah böyle ailelerin ortasına doğacak çocuklara
O ailesiyle görüşsün.sana madde manevi zararları oluyorsa görüşmek zorunda değilsin. Aklımdan bile geçirme dediklerini icraata köy ki me kadar ciddi olduğunu anlaşın.Babanla konuş ve babanAnnesiyle imkansız mesafe koymaz günde 20 kez telefonla annesiyle konuşan nasl m sade koyar.Biraraya gelince hiçbirşey yok yüze söylenen de bişey yok ama arkadan iş çevrilerek yapılıyor bu asıl zoruma giden de bu bana söylenenleri ailemin yanında söyleyince de ben ne zaman yaptım ne dedim oluyor.Ben anlaşmalı olarak teklif ettim saçmalama çocuk var nasıl olacak aklından bile geçirme dedi ama bı çözüm buldu mu hayır.
Avukat tutmayı düsünüyorum altınlarımı aldıgına dair imzalı senetim var. Şahitlerim var alındıgına dair mesajlarım var.Adli yardım talepli veya avukat tutabiliyorsanız o şekilde açacaksınız davanızı .Artık çekişmeli mi olur anlaşmalı mı o size kalmış. Avukatınız süreci yönetiyor zaten.
Iyi de neden cocuk yaptiniz?!?!? Tabi ki de bosanacaksin, da masuma yazik degil mi yaMerhabalar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık hamileyim.Eşimle evliliğimin başından beri sorunlarım var ama düzelir umuduyla devam ettim.Düğünüm olmadı ailesinin borçları yüzdünden sadece evden çıkışım oldu ve 1 hafta içinde bana takılan altınları kayınvalidem yalvararak geri istedi söz her sene yapacağım altınını diyerek ben de huzurum bozulmasın diye verdim zaten sorunlar da bu şekilde başladı .1 aylık evliyken annemlere gittim diye sorun yaşadım eve geldiğinde annemlere gittiğimi ögrenince beni evden kovdu bende babamı aradım ve herşeyi topladık annem ve babamla gittim. Aradan 1 gün bile geçmeden yalvararak bidaha yapmayacağım diyerek babamın evine geldi ben 2 gün boyunca direttim ve bu evliliğin biteceğini söyledim ailem de benim arkamdaydı ama ısrarları ve asla yapmayacağını söyleyerek eve tekrar döndüm. Ayrıca bunun yanı sıra nişanlıyken eşim ve kuzenim arasında kavga çıktı ve eşim beni amcam ve kuzenlerimle görüştürmüyor. Buna sebep olan ise kayınvalidem görüşürsen bende senle görüşmem evine gelirse buraya ayak basmam diyerek tehdit ediyor. Eşimde tam bir ana kuzusu. Öyle ya da böyle 2 yılım geçti tam bir geri kafalılar kayınvalidem annemin evine gidersem bu evden soguyacagımı ve oraya sık gitmemem gerektiğini söyleyip eşimide dolduruyor. Eşimde o verdiği sözü unutmuş gibi her annemgile gitmemde sorun yaşıyorum. Kendi annesine giderken hiç sorun yok oraları da aştım ama artık dayanamıyorum eşimin annesini sevmiyorum artık yüz yüze gelmeyi bırakın aynı ortamda bile olmak istemiyorum. Söz de hiç bişey yapmamış gibi gözüküyor ama herşeye alttan alttan karışıyor ayrıca yalanla ve ağlayarak ben bu evliliğin iki kişilik olduğunu düşünmüyorum artık. Daha bu yaşadıgım sorunların bir kısmı buraya bu kadar uzun yazmak istemiyorum ama kısaca böyle ve artık boşanmayı çok istiyorum ona da bana da yazık. Ama nasıl süreç ilerleyecek hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Evet asla çocugumu bırakmam zaten ama o süreç nasıl olacak daha ileriye giderler mi onu bilmiyorumTamam olan olmuş çaresine bakacaksın. Lanet gelsin altınına deyip gideceksin, ültın falanyapmaz onlar boşuna bekleme... çünkü bu evde daha kötü günler seni bekliyor. Daha kötüsü olamaz diyorsun ya, işte o daha kötüsü oluyor. Çünkü lohusalık dönemi bambaşka. Git annenin yanında kafan rahat olur. Bebeğini zaten senden alamaz. Mahkeme izin verince görmeye gelir..
Bebeginiz kışın doğacak. Ilk 6 ay birsuru aşısı olacak, bir cok kez disari cikacaksiniz. Ceket, patik, kalin battaniye, bere, eldiven gibi seyleri mutlaka alin. Esiniz almasada siz alin. Bu konuda sadece bu kisma yorum yapmak istedim.Zaten nafaka bile beklemiyorum amacım maddiyat değil . Çok şükür elin tutuyor doğumdan sonra çalışabilirim. Annem ve babam da zaten arkamda 20 çocugu bile olsa ben kızımın arkasındayım o ne derse o diyor. Yani onların sahip çıkacagı kesin sadece çocuguma bunu yapmak ne kadar doğru onu bilmiyorum ama burda kalırsam da gene onun huzuru olmayacak. Üstüne bile daha doğru dürüst bişey almadı fazla alma ne gerek var hangimiz böyle büyüdük gibi şeyler diyor.
Yazık olduğunu bende biliyorum tek korkum o zaten arkama bakmadan giderim ama olan olduIyi de neden cocuk yaptiniz?!?!? Tabi ki de bosanacaksin, da masuma yazik degil mi ya
Elimden ne gelirse yapıcam hatta daha fazlasını geri kafalı insanlarla anlaşmak inanın ki çok zorSizin bile tahammül edemediğiniz insanların soyadını taşıyacak çocuğa üzüldüm.Keşke diyemem ama güçlü büyümesine ,babası gibi olmamasına dikkat edin diyebilirim sadece
Ben ilk baş korkuyu verdim ama insaların yemin ve sözü benim için önemli tekrar aynı sorunla karşılaştım bunda ne suçum var ailem onun ailesi oturuldu konuşuldu bidaha yapılmayacak diye ama yine oldu bende ailemin huzurunu bozmamak için onlara söylemedim babamın bunlardan hiç haberi yok olsa 1 dakika bile durdurmaz beni burda.Beni büyüten anne babamın evine gitmeme engel olmaya çalışan kocanın annesinin aklını alırım. Şunlara bak siz kimsiniz de kendinizde bu hakkı görüyorsunuz pes!
Açık açık konuşun son kez bu olanlara tahammül edemediğinizi böyle devam edecekse artık bitmesi gerektiğini söyleyin. Nasılsa hamile gidemez diye düşünüyor muhtemelen.
Zaten elime geçen parayla herşeyini aldım eksiği yok çok şükür.Bebeginiz kışın doğacak. Ilk 6 ay birsuru aşısı olacak, bir cok kez disari cikacaksiniz. Ceket, patik, kalin battaniye, bere, eldiven gibi seyleri mutlaka alin. Esiniz almasada siz alin. Bu konuda sadece bu kisma yorum yapmak istedim.
Bence konu cok vahim evet aile evine dönerseniz zor zamanlar geçirebilirsiniz ama asla evli olduğunuz kadar zor zamanınız geçmez aileniz destek oluyormuş zaten ben olsam bebegimle bir hayat dünya kurardm kendime onun doğumuyla yeniden doğardım kusura bakmayın ama eşinizin ileri ki dönemde sağlıklı bir baba figürü olacağına inanmıyorum çocuğum için ayrılmam derseniz o çocuk huzursuz ortamda büyüyecek umarım en doğru kararı verirsiniz birlikte mutsuz olmak veya bebekle mutlu ve huzurlu olmak miİnsan bazen ileriyi göremiyor. O olaylardan sonra düzelme vardı ama evliliğe 3. Kişi karışır ve o yalanlarla bir şekilde kendine çekerse tahammül kalmıyor inanın ki. Evet doğumu beklemeyi istiyorum ama ben artık iyi değilim buna kesin olarak emin oldum bugün. Kendime zarar veriyorum bu evlilik sürdükçe