İnanın hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyordum. Son zamanlardaysa eşimden iyice soğudum. Ailesinden hala kopamaması, ailesinin yaptığı saçmalıklara doğru düzgün ses çıkaramaması, evliliğimiz boyunca beni tanımaya bile çalışmaması, sadece elindeki telefonla aşk yaşaması beni artık boğuyor. Artık eşime öfkelenmiyorum bile. Sadece bıktım. Ve baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim. Biraz da bu yüzden hala adım atamadım belki de. Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum. O seviyedeyim artık. İyi bir baba olduğunu bile düşünmüyorum. İşin kötü yanı da o kadar bitmiş ki benim için, benim için yaptığı küçük sürprizleri neden yaptığına sinirleniyorum. İstemiyorum çünkü. Evlilik terapisine gidelim dedim gelmedi. İki video izle dedim izlemedi. Kaybedilen çok şey var. Ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi. Nasıl yeni düzen kurulur?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimden boşanmak istiyorum, nasıl düzen kurabilirim?
- Konu Sahibi 1penguen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Paranız işiniz var mı eşiniz zorba biri mi sizinle anlaşmalı boşanır mı detay verir misinizİnanın hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyordum. Son zamanlardaysa eşimden iyice soğudum. Ailesinden hala kopamaması, ailesinin yaptığı saçmalıklara doğru düzgün ses çıkaramaması, evliliğimiz boyunca beni tanımaya bile çalışmaması, sadece elindeki telefonla aşk yaşaması beni artık boğuyor. Artık eşime öfkelenmiyorum bile. Sadece bıktım. Ve baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim. Biraz da bu yüzden hala adım atamadım belki de. Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum. O seviyedeyim artık. İyi bir baba olduğunu bile düşünmüyorum. İşin kötü yanı da o kadar bitmiş ki benim için, benim için yaptığı küçük sürprizleri neden yaptığına sinirleniyorum. İstemiyorum çünkü. Evlilik terapisine gidelim dedim gelmedi. İki video izle dedim izlemedi. Kaybedilen çok şey var. Ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi. Nasıl yeni düzen kurulur?
Anlaşmalı boşanma aşamasına geldik imzaları attık ama benim akrabalarım yıkmayın bu yuvayı diye araya girdiler. Barıştık. Şimdi ben bi daha anlaşmalı boşanmam, git ver mahkemeye diyorParanız işiniz var mı eşiniz zorba biri mi sizinle anlaşmalı boşanır mı detay verir misiniz
Hayır tek çocuğum var. Mesleğim var, lisans mezunuyum. Ama çalışmıyorum. Kızım küçük. Bırakacak kimsem yokİkinciye mi hamilesiniz? Ekonomik özgürlüğü öncelik yapın, o varsa her şey kolaylaşıyor.
Tamam sürsün biraz fark etmez birikim var mı çalışıyor musunuzAnlaşmalı boşanma aşamasına geldik imzaları attık ama benim akrabalarım yıkmayın bu yuvayı diye araya girdiler. Barıştık. Şimdi ben bi daha anlaşmalı boşanmam, git ver mahkemeye diyor
Ev hanımıyım maalesef. Lisans mezunuyum eğitimim var. Birkaç yerde çalıştım da. Birikim yokTamam sürsün biraz fark etmez birikim var mı çalışıyor musunuz
Maalesef şu an için boşuna hayal kurmayın şu an sıfırdan ev kurmak çok zor size önce para birikim lazım acilen işe başlayın eşinizi bir süre daha idare edinEv hanımıyım maalesef. Lisans mezunuyum eğitimim var. Birkaç yerde çalıştım da. Birikim yok
Kızım 1 yaşında bırakacak yerim olsa başlicam hemen. Kayınvalidem ben bakarım diyor ama zerre güvenmiyorum ona. Annem zaten yaşı var. Yetişemiyor. Biraz da rahatına düşkünMaalesef şu an için boşuna hayal kurmayın şu an sıfırdan ev kurmak çok zor size önce para birikim lazım acilen işe başlayın eşinizi bir süre daha idare edin
- 13 Mart 2015
- 4.169
- 7.592
- 158
İyi de işiniz yok, birikiminiz yok, kızınızı bırakabilecek yeriniz yok… elinizde hiçbir şey yok. Bu durumda nasıl boşanacaksınız? Boşansanız kızına nasıl iyi bir hayat sunabileceksiniz? Eğer eşinizin zorbalığı, şiddeti vs yoksa şartlarınızı iyileştirene kadar sabretmeniz gerekiyor. Mutsuz olmak, sevmemek boşanmak için yeterli sebep zaten. Ama şartlarınız uygun değil. Önce şartlarınızı iyileştirin.
Şimdi şöyle düşünün şimdi güvenmeseniz de bir kv var boşanınca o da olmayacak çalışamayacaksanız aile evine mecbur döneceksiniz ama anne baba da olsa çocukla insan bir yere sığamıyor hadi küçük bir şehire yerleşin eşya almayın eşyalı 1+1 tutun desek sırf tutması elk su gaz açılışı 40 k olacak hadi bu ve bir süre idare edecek para var desek daha eve yeni girdiniz bunun mutfağı temizliği bebek hızlı büyür kıyafeti çocuk hastalanır hastanesi hazıra dağ dayanmaz sizin acilen güvenilir birini bulmanız gerek ya da bebek için kreş olur mu bilmiyorum öyle bir şey bulmanız gerekKızım 1 yaşında bırakacak yerim olsa başlicam hemen. Kayınvalidem ben bakarım diyor ama zerre güvenmiyorum ona. Annem zaten yaşı var. Yetişemiyor. Biraz da rahatına düşkün
Bir de şunu eklemeyi unuttum başlicam hemen diyorsunuz da öyle bir hazır iş yok meslek ne ? Cv de boşluk var neden ara verdiniz sorusunun cevabı evlilik çocuk bu otomatik olarak ik gözünde sürekli çocuk için izin alacak personeldir elendin gitti yani hangi işe hemen başlayacaksın nasıl bir maaşla o da varKızım 1 yaşında bırakacak yerim olsa başlicam hemen. Kayınvalidem ben bakarım diyor ama zerre güvenmiyorum ona. Annem zaten yaşı var. Yetişemiyor. Biraz da rahatına düşkün
- 7 Kasım 2023
- 1.796
- 3.046
- 53
- 41
Nafaka ile ev dönmez. Bu hayat pahalılığında çalışsanız bile zorken. Şimdi ailenizde arkanızda değilse mümkün değil.
Lisans mezunu olabilirsiniz. iş bulamayan lisans mezunları ile dolu etraf. Çocuk da küçük, bakan yok diyorsunuz. Nasıl geçineceksiniz?
Boşanmayın demek daha mantıklı şuan
Lisans mezunu olabilirsiniz. iş bulamayan lisans mezunları ile dolu etraf. Çocuk da küçük, bakan yok diyorsunuz. Nasıl geçineceksiniz?
Boşanmayın demek daha mantıklı şuan
- 16 Temmuz 2023
- 1.792
- 4.583
- 53
Bu siteye kayıt olduğumdan beri, boşanmak isteyen, eşi telefon, bilgisayar oyun bağımlısı , kumarbaz olan çok kişi görüyorum. Çoğu yeni anne olmuş, lohusalık depresyonu ile uğraşıyor. Kimisinin eşinde cinsel istek problemi var, kimisi aldatılmış, fiziksel ve psikolojik şiddet görmüş vb ... Ne kadar çok psikolojik hasar alan , tükenmiş yorulmuş,bütün ev işleri ve çocuk bakımı üstüne yüklenen kadınlarımız var. Buna üzülüyorum. Eşin hâlâ ailesinden kopamayan küçük çocuk gibi davranıyor ve dengeyi koruyamiyor sanırım. Terapiye de onay vermemiş. Ailenin evine gidip kafanı dinlemeni ve bu süreci sakin kafayla düşünmeni öneririm. Boşanmak için de birikim lazım. Bu yüzden bu evrede çalışman gerekir. Ailen ,annen toruna bakar mı?İnanın hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyordum. Son zamanlardaysa eşimden iyice soğudum. Ailesinden hala kopamaması, ailesinin yaptığı saçmalıklara doğru düzgün ses çıkaramaması, evliliğimiz boyunca beni tanımaya bile çalışmaması, sadece elindeki telefonla aşk yaşaması beni artık boğuyor. Artık eşime öfkelenmiyorum bile. Sadece bıktım. Ve baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim. Biraz da bu yüzden hala adım atamadım belki de. Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum. O seviyedeyim artık. İyi bir baba olduğunu bile düşünmüyorum. İşin kötü yanı da o kadar bitmiş ki benim için, benim için yaptığı küçük sürprizleri neden yaptığına sinirleniyorum. İstemiyorum çünkü. Evlilik terapisine gidelim dedim gelmedi. İki video izle dedim izlemedi. Kaybedilen çok şey var. Ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi. Nasıl yeni düzen kurulur?
Son düzenleme:
- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.077
- 798
İnanın hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyordum. Son zamanlardaysa eşimden iyice soğudum. Ailesinden hala kopamaması, ailesinin yaptığı saçmalıklara doğru düzgün ses çıkaramaması, evliliğimiz boyunca beni tanımaya bile çalışmaması, sadece elindeki telefonla aşk yaşaması beni artık boğuyor. Artık eşime öfkelenmiyorum bile. Sadece bıktım. Ve baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim. Biraz da bu yüzden hala adım atamadım belki de. Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum. O seviyedeyim artık. İyi bir baba olduğunu bile düşünmüyorum. İşin kötü yanı da o kadar bitmiş ki benim için, benim için yaptığı küçük sürprizleri neden yaptığına sinirleniyorum. İstemiyorum çünkü. Evlilik terapisine gidelim dedim gelmedi. İki video izle dedim izlemedi. Kaybedilen çok şey var. Ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi. Nasıl yeni düzen kurulur?
baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim.
Bu şartlar altında kendi düzenimi sevdim vb demek yerine; baba evinize dönüp, ayrılmanızı öneririm.Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum.
- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
- 20 Ocak 2021
- 1.423
- 1.726
- 83
- 27
Boşanmak asla kolay bir şey değil. Ama pislik bir insanla yaşamaktan zor değildir emin olun. Boşanmak için bir çok sebebiniz var. İlk bir kaç zaman zorluk çekersiniz ama sonra her şey yavaş yavaş düzene girer.İnanın hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyordum. Son zamanlardaysa eşimden iyice soğudum. Ailesinden hala kopamaması, ailesinin yaptığı saçmalıklara doğru düzgün ses çıkaramaması, evliliğimiz boyunca beni tanımaya bile çalışmaması, sadece elindeki telefonla aşk yaşaması beni artık boğuyor. Artık eşime öfkelenmiyorum bile. Sadece bıktım. Ve baba evine dönmek istemiyorum. Onlar bana kucak açarlar. Her zaman yanımda olurlar eminim. Ama ben kendi düzenimi çok sevdim. Biraz da bu yüzden hala adım atamadım belki de. Eşimi artık sevmiyorum. Bana dokunduğunda rahatsız oluyorum. İlişkiye onun zorlamasıyla giriyoruz. Gözlerimi kapatıp başka şeyler düşünüyorum. O seviyedeyim artık. İyi bir baba olduğunu bile düşünmüyorum. İşin kötü yanı da o kadar bitmiş ki benim için, benim için yaptığı küçük sürprizleri neden yaptığına sinirleniyorum. İstemiyorum çünkü. Evlilik terapisine gidelim dedim gelmedi. İki video izle dedim izlemedi. Kaybedilen çok şey var. Ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum şimdi. Nasıl yeni düzen kurulur?
Eşinize boşanmak istediğinizi söylediniz mi?
Çocuk doğunca bu kadınlara bir boşanma perileri geliyor. Adam aynı adam ilk 6ayda anlaşılır ne olduğu. İşin yok paran yok lisansa mezunu olmak artık bir işe yaramıyor. Çocuk küçük bakacak kimse yok. Nereye boşanıyorsun. Ancak aile evine dönersin bu halde. En azından hazır kv bakarım derken iş ara çalışmaya başla biraz, sonra karar verirsin