• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden boşanmak istiyorum ancak o benden boşanmamak için direniyor!

donatella07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
27
19
3
33
ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..

Evleneli 1 yıl bile olmamış. Severek mi evlendiniz?
Yok öyle dünya ne demek tehditle eve döndürecek?
İzin alın bir süre, hattınızı falan değiştirin. Kendi kendine kudursun dursun. Asıl o “paşa paşa” boşanacak
Rahatsız ettiğinde direkt şikayet edin

amin hepimizin inşallah. ama ben çok bunaldım bu adam yüzünden işten ayrılcam belki işsiz kalma durumum bile olabilir, herşeyden önce ziynet eşyalarımı aldı bunun arkasına düştü o kadar kazancı olan evi barkı herşeyi olan bi adam bu, sürekli ailesine para gönderiyor, gizli gizli benim haberim olmadan biz şubat tatilinde onun memleketine gittiğimizde ablalarına aldıkları şeyler 4000 milyarlık 5000 milyarlık şeyler çıkıyor, bana bunun haberini de vermiyor ben bunları saf saf izlemekle yetindim bunun için hesap sorduğumda da sürekli benle tartışma çıkardı ve kendini haklı çıkarmak için sürekli beni suçladı. ailesine para göndersin göndermesin demiyorum ama ablalarının ve ailesinin durumu o kadar kötü degil bunu sürekli yıllardır para isteye isteye kandırmışlar sürekli kendilerini acındıra acındıra eşimde onların kocaları ve herkesin yuvası barkı ayrı olmasına rağmen gizli kapaklı işler yaptı hep, bundan tartışmalarımız çıktı, onun dışında arkadaslarının ve iş yerinde insanların içinde beni küçük düşürücü aşağılayıcı küçümser tavırlarla yaklaştı sürekli ben bu davranışlarından soğuduğumu belli etmeme rağmen sanki bana düşmanmışım gibi davrandı. ben bu adamdan boşanmak istiyorum ama parasal durumum da buna musait degil tamamen mağdur durumdayım.. ve bunu bilmesine rağmen hoşuna gidiyor.. bana kalacaksın, sen başkalarına sığınacaksın, sana istersen 8 aylık maaşını vereyim yeterli mi tarzında kötü iğrenç sözler yazıyor, ikinci kocana da böyle davran tamam mı oda seni kapı dışarı etsin diyor. bu insan hiç aile kavramı evlilik kavramının farkına varmadan evlenmiş ben bunu anladım. ailem destekçim onlarda çok yıprandılar. ama beni hergün arayarak tahrik ve tehdit mesajları yollayarak rahatsız ediyor. ne yapabilirim lütfen bu adamdan nasıl kurtulabilirim.. bana lütfen bi fikir verin..

O gönderdiği tehdit Mesajları ile savcılığa gitmekle işe başlayın.
En azından sessiz kalmayı öğrenir, çenesini kapatır
Hiç bir şekilde irtibata geçmeyin ve bir an önce davayı açın.

Son düzenleme:
evet biraz gözüm kördü açıkcası, ama evlilik işini aceleye getirdi. kendisi 35 yaşında olgun denilebilecek yaşta.. onun yaşındakiler coluk cocuk sahibi çoktan bile oluyor. ama bu lise hayatından beri hep yalnız yaşamış dışarıda ailesinden uzakta çalışma ortamına girmiş. sürekli beni ezerek beni eleştirerek bana hayat dersi verme çabaları. evde de resmen öğretmen edalarıyla o öyle yapılmaz bu böyle yapılır diyişleri.. yani bunlar normal bir insanın yapacağı davranışlar degil ben inanın ki çok soğudum severek evlendim. doğru ama bu davranışları beni yedi bitirdi. sırf ben ona tartışma anında cevap verdim diye içkili içkili üzerime gelip boğazımı sıkıp tehditler savurdu. ben her gece ağlıyordum. mesleğimi bu evliliğimin sıkıntıları içinde yapmaya elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama sürekli ezilen ben oldum. bende insan evladıyım bunları haketmedim.. bana sana düğün yaptım, sana gelinlik aldım, sana şunları yaptım diyerek kendini savunmaya calısıyor. ama evlenen herkes düğün yapıyor. sonucta bakire bi kız aldı. ama çok büyük haksızlık ettiğini düşünüyorum. bizim aile de biz de öyle şunu yap bunu yap diyen insanlar da değiliz düğün öncesi hiç kaprisim bile olamadı düşünün.. çünkü benim söz hakkımı bile elimden alabiliyordu. yakın bir arkadası var kadın sürekli onuda başıma bela etti. kadının düşüncelerini fikirlerini dinledikçe benim üzerime geldi.. yakın arkadası da evli ve cocuklu ama onu öyle bi güzel etkilemiş ki adam o kadının sözlerinden çıkmıyordu resmen ben sizin aranızda ki bu gereksiz yakınlık neden dedikçe o benim kardeşim diyip konuyu kapatmaya, sen onu kıskanma, onu kıskansanda hiçbir zaman öyle bi kadın olamayacaksın sözleri vardı. çok tuhaf bi adammış ben bundan kurtulmak için dua ediyorum ama dualarım duyulmuyor.. kaldım böylece..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun
Aynı dönemde evlenmişiz bende şuan boşanma aşamasındayım
Ziynetler sizin bunu düğün cd vs herşeyle ispatlayabilirsiniz
Mesajlarını silmeyin hepsi delil bunların
Savcılığa başvurup uzaklaştırma kararında atabilirsiniz
Siz muhattap olmayın
Avukatlar görüşsün

Attığı hiçbir mesajı silmeyin. Savcılığa verin pis çenesini kapatsın. Çekişmeli de olsa er ya da geç bosanirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Evlenmeden önce hiç mi belli etmedi kendini? İşinizi değiştirmek mantıklı olacak. Sanırım özel sektörde çalışıyorsunuz. Başka yerlerle görüşmeye başlayın tecrübeniz var bir kolejde iş bulursunuz illa ki. Sizi yıldırmaya çalışıyor oyuna gelmeyin telefonlarini açmayın her şeyi saklı tutun. Allah yardımcınız olsun.

sana hiçbirşey vermeyeceğim diyor, senin hiçbir şeye hakkın yok beni huzursuz ettin. mutsuz bir adama dönüştürdün. ben düğün için o kadar borca girdim bide sana para mı ödücem senin karşında keriz yok diyor. yalnız düğün yapan herkes borca giriyor. evine tadilat yaptırdı. şimdide o evden beni kovdu. kapının anahtarını kilidini gövdesini değiştirdi. iş yerinde de insanlara kendini acındırıyor. ben mağdurum o beni kandırdı demiş. ben hayatımda böyle tehlikeli hasta ruhlu bi adam görmedim. mahkeme de ne yalanlarla ne iftiralarla karşıma çıkıcak bilemiyorum bile.. içinde öyle bi öfke var ki eve dönmediğim için beni tek başına yalnız yakalası öldürcek gibi.. hiç güvenmiyorum. acil psikologa görün yardım al sen iyi değilsin dedim..

• Beğen
Reactions: Den
mesajda bana beni aldattığını söylemiş, daha doğrusu ben aldattın mı beni bana böyle birşey söylemiştin. dedim. evet sana asla yalan konuşmam demiş.. bu bir yalan beyansa bile ben bunu mahkemeye verebilir miyim bu sözünü çünkü burada hayır ben şaka yapmıştım yanlış anlamış diyebilir. ama evlilik devam ederken bi insan bu cümleyi nasıl kurar? beni zaten aldatmakla tehdit ediyordu sürekli. dediğini yapmış olabilir mi bilmiyorum..

Savcılığa suç duyurusunda bulun.
Beni ölümle tehdit ediyor , bašıma gelecek herșeyden kendisi sorumlu gibi gibi.
Bunu deneyin nasıl kıstıracak kuyruğunu.
Hepsi kuru gürültü.

Savcılığa git korkma,gerekirse izini kaybettirdi ne bilim iyi bı avukat bul ,Allah yardımcın olsun :KK200:

Gerekirse borç bul borç çek gerekli en iyi avukatı bul bu adamı süründür canım ya ben okurken sinirden öldüm karşımda olsa cirkeflesip saçını başını yolarım o adamın adamda demek istemiyorum ne biçim erkek yaşlı kadından beter dırdır ömür torpusu

Ne yapacağım diyorsunuz da avukatınız yok mu? Şikayet edeceksiniz elbette hemde tüm yaptıklarıyla sizi evden kovduğunu da belirtin ki evi terk etti diye haklı çıkmaya çalışmasın.
Narsist bir herif baş etmesi zor ama imkansız değil. Uzaklaştırma çıkarsa aynı iş yerinde nasıl olacak bilemiyorum ama gelemez ise sanırım.
Istediği kadar ayak diresin madem sen hatalisin bıraksın peşini:s

ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..
Suç duyurusunda bulunun. Böyle bir psikopat çocuk yetiştiriyor öyle mi? Eyvah eyvah..

Bu nedir ya :işsiz:

Bu forumdan önce öğretmenlerin tamamının aydın birer eğitimci olduğunu düşünürdüm. Artık tamamı değil...
Bizim ailedede ikinci evliliğini yapan insanlar düğün yapmazlar bence onu kastetmiştir hani ilk evlilik tabi düğün olucak gelinlik olucak diye bekar anlamında

Back