Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mune hanım, peki vefat eden babadan emekli maaşını anne alıyorsa, boşanan kızı içinde bağlanıyor mu? Eşten %25 kesinti yapılıyor, boşanan kıza bağlanırsa kesinti nasıl oluyor?
Ben evlenmeden önce annemle ikimiz maaş alıyorduk mesela annen normalde 6000 TL alacaksa sen başvuru yapıp yetim aylığı bağlandığı için annen 4000 alır artık
İkameti almadıysa adamla maaşı bağlatmak için boşanmış aynı evde yaşamaya devam ediyor gibi gözükmeniz çok normal değil mi? Önce bir tamamen devlet önünde bağınızı kopartın sonra başvurun
Yani eski eşimle düşman olarak ayrılmadık hala görüşüyorum çocuğumuz da yok fakat benim tamamen görüşmemem mi gerekiyor yani görüştüğümü duyarlarsa bile sorun olur mu
Yani eski eşimle düşman olarak ayrılmadık hala görüşüyorum çocuğumuz da yok fakat benim tamamen görüşmemem mi gerekiyor yani görüştüğümü duyarlarsa bile sorun olur mu
Boşanırken illa düşmanca ayrılmaya gerek yok tabii, eski eşinizle görüşüp görüşmemeniz değil mesele, onun hala sizinle aynı evde yaşıyor gözükmesi sorun, eski eşe söyleyin arkadaşıyla yaşadığı yere taşısın ikametini, bu hem ikameti taşımadı diye onun için bir nevi suç hem de sizin yetim aylığı almanız önünde engel teşkil ediyor.