• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden ayrilmak icin universteyi kazinip meslek sahibi olmak??

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Arkadaslar ben yeni evliyim hamileyim esimle dün sinirlerim bozuktu biraz münakaşa ettik sorun şu eşimin varinada yokunada katlandim diger kizlar gibi sunu yap lüks yere gotur surekli gezdir demedim bi sene nisanli kaldik disari bile cikmadim izinsiz hala aynıyım bana cok guvenir esim askeri personel uzman cavus yani nobeti olur 2 gun kapimi kitler oturrum evimde biyere cikmam biz evlendigimizde kimse bize destek olmadi esim esyasini altinini kendi aldi babasigil fakirmis de ben o kadar fedakarim ki yada aptl im istediğinizi deyin ozgursunuz nisan elbisesini bile aglatarak aldilar beni esimin halasi aradi annemi kot pantolonu yok mu onla ciksin dedi beni aglattilar gorgusuz durumuna dustum oda ben herkes sinsilik pesindeydi bana kötü kotu bakmalar yeri geldi laf caktilar neyse insan evladiyim sustum ama hamile halimle hep beddua veririm rabbim onlari helak etsin kaynanam esimi arar derki annesi doguma gelmesin der tabi agzinin payini verdim aradim baya sert konuştum esimde demis tabi gelecek annesi demis bende dun esime okadar hıçkırarak aglayarak konustum ki dedim yeter bize kimse akil vermesin bız evlendik ayri bi ev olduk dedim egerki biz burada dugun borcu oduyor esim dedim biz bu sekil borc icindeyken senden annen olsun baban olsyn para isterse hakkim helal degildir haram olsun bendende gizli gonderiyorsa haram olsun dedim benim evimin cocugumin rizkini veriyorsan haram olsun dedim bende yeni gelinim 4 bileziğimi cikardim esime destek oldum araba aldi üstüne para koyarak bu kadarda fedakarim demem o ki eşim de dün biraz saçma sapan konustu dedim harcligimi eksiketme dedim bn para biriktiriyorum bayaniz lazim oluyo dün dediki ben verirsem alirsin artik sinirlemi dedi yoksa ne bilmiyorum zoruma gidiyo nolur universte sinavina hazirlansam hirs yapsam bi meslegim olur mu meslegim olursa kimseyi cekmek zorunda kalmam direk bosanirim bile nolur bana akil verin yardim edin

Neden olmasın ama üzerini kitleyip giden eşin senin üniversite okumana izin verir mi acaba ?

Sen zaten her şeye evet demişsin, he yapılana boyun eğmişsin şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsun. NE o yani eşin bulunmaz hint kumaşı mıydı, dünyada eşi benzeri bulunmaz iyi bir adam mıydı ?

Anlattıklarına göre o da değil....

İşin zor bacım. Evliliğin ilk zamanları zor geçer. Sen önce bir kendi varlığını kabul ettirmeye çalış. Öyle, her istediğine evet deme senin de isteklerin olsun, sen köle değilsin !

Ay bu ne.Madem yokluk çekiyorsunuz zaten kendi kendinize çekin. Bir de bu adammış çekmek niye.
Yokluk derken evim de herseyim var yeme icme bakimindan asla elinde olunca elbisemi alir yedirir de ama gercekten evlilk insandan buyuk bi afedersin popo istiyormuş

Neden olmasın ama üzerini kitleyip giden eşin senin üniversite okumana izin verir mi acaba ?

Sen zaten her şeye evet demişsin, he yapılana boyun eğmişsin şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsun. NE o yani eşin bulunmaz hint kumaşı mıydı, dünyada eşi benzeri bulunmaz iyi bir adam mıydı ?

Anlattıklarına göre o da değil....

İşin zor bacım. Evliliğin ilk zamanları zor geçer. Sen önce bir kendi varlığını kabul ettirmeye çalış. Öyle, her istediğine evet deme senin de isteklerin olsun, sen köle değilsin !
Yok cnm yablis okumuşsun o kapi kitlemez ben kitlerim o ise gidince nolur nolmaz diye

Ben konuyu okuyunca sizin çok ağlak birisi olduğunuz canlandı aklımda nedense yani sizi üzen bir şey olduğunda hemen ağlayan birisiniz sanırım öncelikle güçlü olun, sağlam bir duruşunuz olsun, öz güvenli olun. Birileri sizi üzdüğünde ağlamayın kendinizi savunun, size uymayan bir fikir var ise kendi fikrinizi ortaya koyun, eşinizin ailesi sizi üzüyorsa siz de muhattap olmayın ararlarsa açmayın ya da ne bileyim yakınsanız gelmek isterlerse eşiniz yokken kabul etmeyin gibi gibi kendinizce önlemler alın işte duvarlarınızı örün kendinizi onların yaptığı saygısızlıklarla üzmeyin ve keşke böyle bir aileye sizi üzemeyeceklerini göstermeden torun vermeseydiniz çünkü çocuğunuz olunca daha çok muhattap olmak zorunda kalacaksınız ve ben anlamıyorum düğün öncesi süreç en çok biz gelinlerin özeli ve biz gelinlerin en heyecanlı olduğu dönemken bu dönemi mahvedenlere izin vermenizi gerçekten anlamıyorum o da ayrı konu. Neyse artık madem böyle bir aileyi kabullendiniz bundan sonra da çaresine çözümüne bakın kendinizi ezdirmeyin yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.

Kusura bakmayın lakin bu seviyesiz ve basit evliliğinize çocuğu neden dahil ediyorsunuz ????
Kadınlarda 2'ye ayrılıyor;
Biz kadınlar demeyeceğim, çünkü biz kadınlar çocuğu evimizde huzur, mutluluk ve hoşgörü varsa tamam artık bu evlilik bir çocukla neşelendirilmeli diyerek yapıyoruz.
Siz ve sizin gibi kadınlar, yuvam kurtulsun, adı evlilik yuva olsun diye yapıyorsunuz.

Madem bu kadar okuma hırsınız vardı anne babanızın yanında okuyup meslek edinip öyle evlenecektiniz? Koşa koşa evlenip borç harç düğün yapmışsınız borçlar bitmeden de hamile kalmışsınız, hamile halinizle üzülmenizi istemem ama üniversite okuyup meslek sahibi olmak anlatıldığı kadar kolay olsa keşke.
Bence kime ne göndermiş boşverin sakin bir hamilelik geçirmeye bakın. Bu halinizle zaten işe giremezsiniz...çocuğu biraz büyüttükten sonra belediyelerin meslek kurslarını falan araştırırsınız.

kusara bakmayında eşiniz para gönderiyor diye hakkınızı nasıl etmiyorsunuz
siz o halka sahip değilsiniz
benim eşim anne me yada babama gönderdiğim paraya karışamaz o kadar uzun boylu değil
bağımsız olmaya gelince biraz zor

eşim kocam duymasın diye yolluyorsan sıkıntı var demektir canım ,
eşin duyarsa vereceği tepki neolur peki ,

Daha kendiniz hapishane hayatı yaşarken üstüne çocuk yapıyorsunuz (kapıyı kitlep gitmek ne demek?!)..ya ne denilir ki. Hayatınızı yokuşa sürmek için herseyi yapmışsınız. Simdi once bebeğinizi sağlıklı dünyaya getirin. Önemli olan o. Ondan sonra okumayi felan düşünürsünüz

Vallahi enteresansiniz...
Sikintidayken, borcunuz varken çocuk yapmak niye Allah aşkına yaa.. o çocuğun huzurlu yuvaya ihtiyacı var derde tasaya değil.
Bu kendinizi eve hapsetme olayı da garip eşiniz size bu sekildeyken guveniyorsa sadece hiç guvenmesin.. ruhunuza yazık ediyorsunuz, dışarı çıkın, arkadaş edinin, anne babamızı ziyaret edin..... Çocuk sadece size bağımlı olsun mu istiyorsunuz???
Anladığım kadarıyla eşiniz de yeri geldiğinde sizi savunmuş, anne

( mji yarım gönderdim yanlışlıkla)
Eşiniz annesine sizin anneniz için 'tabi ki gelecek doguma' demiş.
Eşinizle tam anlamiyla kavgalarda etmiyorsunuz sanki 'kucuk münakaşa yaşadık' demişsin.
Bunlar bana sanki sen biraz için de hatta cookkkk içinde büyütüp sinirini eşinden cikartiyormussun gibi geliyor.
Tamam eşinin ailesi rezil insanlar belliki Nisan zamanına bile kot pantolon dusunduklerine göreeeee
Yine de her olayı içine dert etme . Para konusuna bir şey diyemem siz borç içindeyken o anne babasının borcu yokken hala sizin riskinizda gözü varsa yazikkk o anne babanın size ettiği eziyetten sonra cekiceklerine.

Mesleklenme konusuna gelince oku meslek edin fark etmez şuan her şeyi yaparmissin gibi gelicek ama o bebek xdogunca ona kim bakacak küçücük tomurcuğu kim doyuracak???

Arkadaslar ben yeni evliyim hamileyim esimle dün sinirlerim bozuktu biraz münakaşa ettik sorun şu eşimin varinada yokunada katlandim diger kizlar gibi sunu yap lüks yere gotur surekli gezdir demedim bi sene nisanli kaldik disari bile cikmadim izinsiz hala aynıyım bana cok guvenir esim askeri personel uzman cavus yani nobeti olur 2 gun kapimi kitler oturrum evimde biyere cikmam biz evlendigimizde kimse bize destek olmadi esim esyasini altinini kendi aldi babasigil fakirmis de ben o kadar fedakarim ki yada aptl im istediğinizi deyin ozgursunuz nisan elbisesini bile aglatarak aldilar beni esimin halasi aradi annemi kot pantolonu yok mu onla ciksin dedi beni aglattilar gorgusuz durumuna dustum oda ben herkes sinsilik pesindeydi bana kötü kotu bakmalar yeri geldi laf caktilar neyse insan evladiyim sustum ama hamile halimle hep beddua veririm rabbim onlari helak etsin kaynanam esimi arar derki annesi doguma gelmesin der tabi agzinin payini verdim aradim baya sert konuştum esimde demis tabi gelecek annesi demis bende dun esime okadar hıçkırarak aglayarak konustum ki dedim yeter bize kimse akil vermesin bız evlendik ayri bi ev olduk dedim egerki biz burada dugun borcu oduyor esim dedim biz bu sekil borc icindeyken senden annen olsun baban olsyn para isterse hakkim helal degildir haram olsun bendende gizli gonderiyorsa haram olsun dedim benim evimin cocugumin rizkini veriyorsan haram olsun dedim bende yeni gelinim 4 bileziğimi cikardim esime destek oldum araba aldi üstüne para koyarak bu kadarda fedakarim demem o ki eşim de dün biraz saçma sapan konustu dedim harcligimi eksiketme dedim bn para biriktiriyorum bayaniz lazim oluyo dün dediki ben verirsem alirsin artik sinirlemi dedi yoksa ne bilmiyorum zoruma gidiyo nolur universte sinavina hazirlansam hirs yapsam bi meslegim olur mu meslegim olursa kimseyi cekmek zorunda kalmam direk bosanirim bile nolur bana akil verin yardim edin
Eşinize çok fazla değer yüklüyorsunuz ne demek kapımı kilitleyim oturdum.Arkadaşlarımlada görüşürüm ailemlede görüşürüm oldu

Back