esimdeki isteksizlik

kocamdaki isteksizlik

• niye böyle

OY: 6 30,0%
  • sagölik sorunu

OY: 13 65,0%
  • is haytai

OY: 1 5,0%

• Ankete Katılan
    20

Var canım öyle çok ki her hafta mutlaka biri açıyor ben 6 yıldır bakıyorum buraya. Tek degilsin merak etme. Bu erkeklere bir seyler oluyor. Çözüm bulani gormedim yalnız daha. Başlangıçta bunun sinyalini verdiyse yaşayanlar bekleme duzelmez diyorlar. Belki de senin açından iyi olan budur. Polyanna gibi gelcek ama hiç boyle düşündün mü. Belki sende de frijitlik çıkacakti surekli aciyor diyecektin. Cok istekli bir adam olsa o seni birakirdi ki erkeklerin hic tahammulu yoktur. Yani belki birbirinize goresinizdir?

Yukarda size karşı bir cekim yok dedim de eksik kurdum cumleyi, onca sene cekip gitmedigine göre bence kadinlara karşı ilgisizliği var doğrudan senle alakalı olsa onlarca falsosunu yakalardin. Evine karşı da iyi olmazdi. Iyi bir baba olamazdı.

evine karsi iyi sorumlu aileme karsida ayni bir dedigimizi iki e5tmez ama bu yatak odasindaki hüzün inan cok zor haftada bir
haftada bir baska bir beklentim yok ama insan böyle uzaklasiyor cinselik önemkli ben hergün olsun demyiorum iki haftada bir olsun onada raziyim ama esim aylarca yaklasmiyor

acimiyorki artik ben doktora gidim caresine baktim basta aciyordu iliskiye daha sik gitmemiz lazimdi aylarca ilikiye girmezsen acir tabi. doktora gidip cözdüm ama adamda tik yok. belki daha istekli olur dedim acimayinca ama yine ayni

Doktorluk bir durum gibi gozukuyor buna ihtiyac duykamais normal degil yada farkli bi yol izloyor
inan gaymisin dedim sacmalama dedi sinirlendi. kolestrol var kendisinde ama okadar insanda var bu aylarca yaklasmamasina sebep olamaz. git testersteronuna baktir dedim yok gitmedi yani cözümde aramiyor halinden memnun

bazen okadar cok düsünuyorumki keske ldatsada normal erkek oldugunu bilsem diye bile düsündüm caresizlikten saldiriyorum kendisine kavga ediyorum ama bu onun sebebi oldugunu bile bilmiyordu. iki ay once konustum ama degismyior gecen sene bir konustum degismedi bu sefer bosancam ben 70 yasinda degilim ömrümü böyle gecirmek istemyiorum dedim ama yine ayni. inan cocuklara kiyamiyorum yoksa cekip giderdim.

Yani cok uzun bi sure bahsettigin senden gizli bi iliskisi vs olamaz dimi
olsada bari normal erkek desem artik o durumlara düstüm. yok öyle birsey adim kadar eminim telefonu ortada isten eve evden ise ara sira oyle cikar arkdaslariyla ama cok degi. cocouklareini aldiri gezdiriri benide ayni her sene tatile gideriz yani o yönden cok iyi gercekten aldatigi
Yani cok uzun bi sure bahsettigin senden gizli bi iliskisi vs olamaz dimi
kesinlikle yok olsada normal oldugunu bilsem diye bile düsündunyuorum artik . isinden eve öyle bizi gezririr cocuklarina düskün alir yüzemge getirir her sene tatilimize getirir telefonu ortada zaten facebook vs hic birseyi yok.

çocuklara derken??
birden fazla çocuğun mu var??
ben tek çocuk sandım... sanki öyle yazmıştın..

isinde stress var evet ama insanlar hamalik yapip yine yanasiyor eslerine gecen hafta burda pascalya tatili vardi 4 gün bostu mesela istyen yanasir demi?

yataklarimizi ayircam böyle giderse dedim bana ev arkdasi lazim degil inanin yataga yatiyor ilk isiarkdasini dönüp uyumak böyle erkek mi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…