esimdeki isteksizlik

kocamdaki isteksizlik

• niye böyle

OY: 6 30,0%
  • sagölik sorunu

OY: 13 65,0%
  • is haytai

OY: 1 5,0%

• Ankete Katılan
    20
bizdede ayni sorun ama daha doktora gitmedi isinden dolayi son seneden beri cok stress var oda degistridi simdi ama basta isi yogun degildi yine ayniydi bazende cok söylenince iste zorunlu yapyior kendiliginden degil
cekip gitsem nereye cocuk var bazen baska odada kalayim dyiorum artik ki dedim ona devam eersen ev arkdasi gibi ayni evde kaliriz cocuklar icin okadar galiba yapma zamani geldi

R Rabia811 canım çıplak demişsin ya tek o yetmez çıplak olmadan da tahrik edebilirsin ben erkek olsam tek çıplaklık olmaz yanında cilveside olacak ne biliyim bir bakış atlamalı albenin olmalı ve eminim ki vardır burda açıklayamıyorum demek istediğimi anlamışsındır. erkeklerde bilmez bilinçaltı yatan ne olduğunu psikologta bir zaman sonra çözdüğünü anlattı canım

cekip gitsem nereye cocuk var bazen baska odada kalayim dyiorum artik ki dedim ona devam eersen ev arkdasi gibi ayni evde kaliriz cocuklar icin okadar galiba yapma zamani geldi
Yok canim cekip gitme adam iyi problemini cozmeye bakin
Yemeklerle arasi nasil acili bol baharatli eksili yemekler yapin et turu iyi gelir tavsiye ederim

Yemeklerle arasi nasil acili bol baharatli eksili yemekler yapin et turu iyi gelir tavsiye ederim
yok ayircam yataklari cocuklarla kalcam yeter artik ne hasli varsa görsün biktim tek tarafli ugrasmaktan yoruldum inan

aynen katılıyorum ve onun yiceği tabağının içine azdrcı damla koyun e.shopta satılıyo internet sitesinden eve sipariş edebilirsin bide öle dene bakalım işe yarar belki

bende düsündum ve deafalarca sordum sonunda bur daha buna bana sorma yok boyle sacmalik diye sert cikti sordum acik acik.

iyi de zaten ben gayim demez ki... başka bir ilişkisi de yoksa napıyor bu adam? yahu kadın erkek farketmez hormonlar çalışıyor yani,bu derece isteksiksizlik mi olur.. mastürbasyon yapıyor mu sık sık? bu şekilde mi oyalanıyor ki

iyi de zaten ben gayim demez ki... başka bir ilişkisi de yoksa napıyor bu adam? yahu kadın erkek farketmez hormonlar çalışıyor yani,bu derece isteksiksizlik mi olur.. mastürbasyon yapıyor mu sık sık? bu şekilde mi oyalanıyor ki
bilmiyorum yapiyorsada banyoda hic yakalamadim yani

birde bana niye yanasmiyrsun dedigimde yok nasil yanascagini bilmiyormusta bilmem ne sen 9 yillik esine nasil yanascagini ögrenmedysen vay haline dedim artik bir yandana üzüldügünü gördüm icim parcalandi ama hep ayni icraat yok

dogumdan sonra kendisi calistigi icin ben kizim benim yanimda sen kizimkzin odasinda yat dedim calsiyor bebegin uyku duzeni olana kadar bir hafta orda yatti ben cocuklari uyuttum yanina gittim sarildim bana burasi dar kizin yataga kovmaktan beter etti yani... bunlari hepsini haykirdimda üzüldü bana salak dedi farkinda bile degilmis guya vs ama ben artik inanmiyorum bunklara hep bahane bence yok kesin kararliyiim bugun ayircam yataklarimizi

yatakları ayırmak eşinizde hiç bir etki bırakmaz ki zaten yatakta icraat yok :)

onun için pek etkili olmaz bence

X