- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
Ben olsam bu durumda boşanırdım... Cinsellik önemli, her şey iyi geçinmek veya anlaşmak değil...esimle 9 yillik evliyiz.basta benim iliskiye girerken agrim vardi. herzaman daha sik olmasi lazim diyorudum alismam icin ama adamda tik yok. aylarca yaklasmyiordu.hala ayni ve ben bu durumdan biktim. konustum hatta kavga ettim o aksam yanasti sonra yine 4 hafta tik yok.bu sefer büyük bir kavga ettim. ya inanin bosancam dedim artik simdi yine 3 hafta oldu ayni durum.dün sabah suratimi astim hemen anladi tabi aksam guya sarildi sif öylesine uykum var dedim inanin hemen döndü yatti. inanabilyirmusnuz hamile oldugum sene bir kez yaptik oda hamile kaldim gün.bazen senede 3 4 senede diyorum ayda degil. ben artik bu durumdan biktim doktor git dedim yok gitmiyor. istenmemek cok kötü bir his. esim evine coluk cocuguna cok bagli cok iyi huylu buda benim icin durumu zorlastiriyor. sanki zorla cinselik istiyorum adamdan sanki ben erkek o kadin. inanin okadar ötü bir durum ki ne yapcagimi bilmiyorum artik.aylarca yaklasmiyor hic umrunda bile degil.