cekip gitsem nereye cocuk var bazen baska odada kalayim dyiorum artik ki dedim ona devam eersen ev arkdasi gibi ayni evde kaliriz cocuklar icin okadar galiba yapma zamani geldibizdede ayni sorun ama daha doktora gitmedi isinden dolayi son seneden beri cok stress var oda degistridi simdi ama basta isi yogun degildi yine ayniydi bazende cok söylenince iste zorunlu yapyior kendiliginden degil
İşte bi problem olmasa sizdekide aynı bu şekilde olurdu canim3 4 biz ayda yapmyioruz düsün artik...
Yok canim cekip gitme adam iyi problemini cozmeye bakincekip gitsem nereye cocuk var bazen baska odada kalayim dyiorum artik ki dedim ona devam eersen ev arkdasi gibi ayni evde kaliriz cocuklar icin okadar galiba yapma zamani geldi
bende düsündum ve deafalarca sordum sonunda bur daha buna bana sorma yok boyle sacmalik diye sert cikti sordum acik acik.eşiniz gay olabilir mi?
yok ayircam yataklari cocuklarla kalcam yeter artik ne hasli varsa görsün biktim tek tarafli ugrasmaktan yoruldum inanYok canim cekip gitme adam iyi problemini cozmeye bakin
Yemeklerle arasi nasil acili bol baharatli eksili yemekler yapin et turu iyi gelir tavsiye ederim
aynen katılıyorum ve onun yiceği tabağının içine azdrcı damla koyun e.shopta satılıyo internet sitesinden eve sipariş edebilirsin bide öle dene bakalım işe yarar belkiYok canim cekip gitme adam iyi problemini cozmeye bakin
Yemeklerle arasi nasil acili bol baharatli eksili yemekler yapin et turu iyi gelir tavsiye ederim
bende düsündum ve deafalarca sordum sonunda bur daha buna bana sorma yok boyle sacmalik diye sert cikti sordum acik acik.
sizce bu isin normali kac haftada bir cokmu benim istedogom sif bu esimden uzaklasmamk icin cokmu?[/
çok falan değil, yazık size böyle hayat mı geçer, yaş kaçtı?
bilmiyorum yapiyorsada banyoda hic yakalamadim yaniiyi de zaten ben gayim demez ki... başka bir ilişkisi de yoksa napıyor bu adam? yahu kadın erkek farketmez hormonlar çalışıyor yani,bu derece isteksiksizlik mi olur.. mastürbasyon yapıyor mu sık sık? bu şekilde mi oyalanıyor ki
sevinir iste sevap islemis olurum:)yatakları ayırmak eşinizde hiç bir etki bırakmaz ki zaten yatakta icraat yok :)
onun için pek etkili olmaz bence