nedeen olmasın sperm var sonuçta 50 de olsa
canım neden olmasın allah isterse tabi...
sana lazım olan sadece 1 tane...
bu arada bende ist. tüp bebekte aşılama yaptırıcam senin drum kim?
:1hug:canım benim besmele çek allahım hangisi benim için hayırlısıysa o olsun de başla bakalım ....bu kadar düşünme yanlış kararlar verirsin...bekle bakalım adet gününü allah büyüktür,,,sperm sayısı baya az ama mucizelere inanırım ben..bakarsın hamilesindir inş.inş.inş.....bu arada sizinki mikroenjeksiyon olucak,,tüp bebek değil erkekte sorun olduğu için yapılan işlem bu....hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inş.....opuyorumnanaktan
kızıyorum bak sana....niye bu kadar sıkıntı yapıyosun anlamadım...bi şekilde başlıycaksın bi yerden sen daha şimdiden bu kadar sıkıntı yaparsan oooooooooooooooooooooooo daha dur bakalım nerdesin ..biraz rahat ol.....allahın dediği olur nasibin nerdeyse orda yaptırıcaksın bunu unutma....kader ya benim aklıma hiç gelmezdi tüp bebek... tanıdığım biri bana o kadar övdüki gittiğim yeri kendimi orda buldum.. yoksa biz böyle bişe düşünmüyoduk bide hamileydi o iyice aklıma yattı...gittim ve başladım doktorlar vermiycek bize bu çocuğu ALLAH vericek onlar sadece versile oluyolar...of at artık üstünden şu evhamları...ben kendime takıntılı derdim sen benide geçtinnnn.....mikroenjeksiyonda aynı tüp bebek işlemi sadece erkekteki sorun daha fazla inceleniyo aynı işlemler yani...hatta tüp bebeğin gelişmişi diyim gogıla yaz okursun daha iyi bilgileri tamammı canımmmm benimmmmmmm..sıkıntı yok relaksss
denizcim umarım sıkıntı yoktur.....