iyiyim canımda zaman geçmiyo çok huzursuzum..bugün 10.gün oldu...adet ağrılarım gibi hafif ağrıyo ama hemen geçiyo...belim ağrıyo göğüslerim şişti..umarım iyiye işarettir..olumsuz olursa kolay kolay toparlanamam...bilmiyorum ya beklemekten başka yapıcağım bişe yok.....mapavrili sen nasilsin canim.senin nasil gidiyor..umarim hersey yolundadir.
iyiyim canımda zaman geçmiyo çok huzursuzum..bugün 10.gün oldu...adet ağrılarım gibi hafif ağrıyo ama hemen geçiyo...belim ağrıyo göğüslerim şişti..umarım iyiye işarettir..olumsuz olursa kolay kolay toparlanamam...bilmiyorum ya beklemekten başka yapıcağım bişe yok.....
gunaydın denizcim hasta oldunmu bilmiyorum ama acaba hamileyimmidir diye fazla umutlanma olurmu cunku ben bu duyguyu cooooooook yasadım. asla olmaz imkansız demiyorum cunku allahım ol derse hemen oluverir biliyorsun hic sperm olmasa bile olur ama sanırım sen bu duyguyu ilk kez tadıyosun ama bunu cok yasadıgım icin sana sadece umutlanma diyorum sonunda insan cok uzuluyo yakında hastalanırsın tup bebekten sonra gecikme olması normal benimki 25gun olmadıdelikafadulden
canım benim ben hastalanmadım ama bekliyorum artık umutlarım tukenmeye başladı zaten. ben tedaviye başlamadan hayatımda bir mucize bekliyordum ama olmayacak galiba. kaldı ki sanırım bu ay tedaviyi erteleyeceğim. eşimle aramda bir prblem çıktı. iki gundur konuşmuyoruz. yanlışlıkla agzımdan bişey kaçırdım. bi kız çocugu gördüm ona bakıyordum ama onu da dinliyordum o onu dinlemediğimi ima etti bende dinliyordum seni bunları söyledin dedim ne var yani baktıysam çocuga anca uzaktan bakıyoruz zaten dedim ama agzımdan kaçtı. çok kötu oldu. anlatamam çok pişmanım ama söylemek istemediğim bişeydi. bizimki tamamen erkek problemi olduğu için çok kötu oldu. hayatımın hatasını yaptım.
canım hayır arama...............sen ustune duştukce sımaran tıplerden bende eşime öle kaç kez dedım..uzaktan sevıyoruz ya......eşimde derkı hep ıstersen askım başlayalım tedavı yakından sevelım.....budur yanı ......sonuçta olmuyoo yanoı tedavuıyse bunun yolu senı aslında el ustund e tutması lazım canım ......boşver bıraz bılıyorıum ıçın elvermıyo ama sabret ....takmıyı gıbı gorun ve ben ozrumu dıledım de..ya boşver bıraz genış ol...............