Merhaba arkadaşlar ben bu hafta reglimle beraber ist. tup bebek merkezinde tup bebek surecine başlayacagım ilk defa. Fakat nedense başlamadan kendiliğimden hamile kalmış olmak için dua ediyorum. ama benim eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu 100,000 ml spermindn %50 si ölü hiç hareketli spermi yoktu. geriye kalan 50 side yavaş yada yerinde hareketliydi. biz bu 100,000 ml ile 1 sene korunmadan ilişkiye girip sonunda doktora gittiğimizde nie olmuyor diye varikosel teshisi kondu. ameliyattan 3 ay sonrada tup bebege başlamaya karar verdik. tabi bu hafta reglimle başlamayı duşunduğumuz için bi dunya test ve rahim filmi çektiridim bende herşey temiz ama eşimde 50 tane sperm oldugunu ögrendik. regli olmama 4 gun var ama 2 gundur bir gaz karnımda şişlik idrar bir açık bir çok koyu bazen yaglı gibi ama kokusuna hiç bakmadım devamlı bir akıntı var. akşamları ve sabahları mide bulantım oluyor ama galiba psikoljik yapıyorum. ama allah yukarıda bu ay hep kendiliğinden ver yarabbim diye dua ettim. yumurtlama zamanımdan sonra ara ara belime agrılarda giriyordu. vucudumda ödem varmış gibi şişim. lütfen bana yol gösterin
beta hgc yaptırmakta istemiyorum idrar testide hiç cesaretim kalmadı