Eşimde sma şüphesi çıktı

bu test hamile kalmadan önce yapılmıyor mu? Ya da hamileyken mi yaptırdınız?

bu test hamile kalmadan önce yapılmıyor mu? Ya da hamileyken mi yaptırdınız?
Hamile kalmadan önce sağlık ocağına gidip test verebilirsiniz. Ben hamile kalmadan eşimle gittik sadece eşimden kan aldılar. İlk etapta erkekten kan alıyorlar erkek taşıyıcı çıkarsa kadına bakıyorlar. Sonuçların çıkması 10 günü bulmuştu.

Peki neden burdaki kişiler hamile sonucu beklemeden mi hamile kalmışlar

Olabilir bilemiyorum. Yeni evlenen çiftlere artık zorunlu bakılıyor. Ben evleneli 4 sene oldu biz evlenirken böyle bir uygulama yoktu. Biz kendimiz gidip kan verdik.
Bende 11 sene oldu oğlum doğduğunda yoktu. Simdi bu uygulama yapılıyorsa kişiler sonucu beklemeli yine anlamsız olacak test yapılmasının , güzel bişey ama herkes test sonucunu beklemeli

Bende 11 sene oldu oğlum doğduğunda yoktu. Simdi bu uygulama yapılıyorsa kişiler sonucu beklemeli yine anlamsız olacak test yapılmasının , güzel bişey ama herkes test sonucunu beklemeli
Evet çoğu kişi sağlık ocağında ücretsiz test yapıldığını bilmiyor devlet bu konuda insanları daha bilinçlendirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…