Benim sonucum negatif çıktıBende çok korkuyorum ama Rabbime teslim ettim inşallah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alırız strese girme endişelenme diyicem ama olmuyor çünkü aynı durumu bende yaşıyorum ama Rabbimize güvenelim bol bol dua edelim
Çok çok sevindiiiim bu haberi vermek bize de nasip olsun dua edin rica ediyorum. Biz testimizi cumartesi verdik en geç önümüzdeki pazartesi sonuçlanırmış bakalım bekliyoruzBenim sonucum negatif çıktıinşallah sizinkiler de öyledir kızlar
Çok sevindim ya inşallah bizimki de öyle çıkar gerçekten çok mutlu oldum ya şükürler olsun gerçektenBenim sonucum negatif çıktıinşallah sizinkiler de öyledir kızlar
Çok sevindim ya inşallah bizimki de öyle çıkar gerçekten çok mutlu oldum ya şükürler olsun gerçekten
Ayy çok sevindim gözün aydın olsun canım daha benim ki açıklanmadı inşallah temiz çıkar benimki de birde siz nerede yaptınız testiniziBenim sonucumda temiz cıktı çok şükür Rabbime. Eşim taşıyıcı tabi bi sıkıntı olmaz dediler ama inşallah olmaz. Haber bekleyenlerin yüreğini serinletsin Rabbim
Rabbim sizi de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Biz ankarada yaptırdık ankara genetik tanı merkezinde. Sonucler 1 haftaya varmadan cıktı. Oraye gittigimizde dr bize de eşimin şüpheli taşıyıcı olmesından dolayı çıkmayabileceğini söyledi eşimde verdi tekrar kan ama onda çıktı yine benim ki negatiftiAyy çok sevindim gözün aydın olsun canım daha benim ki açıklanmadı inşallah temiz çıkar benimki de birde siz nerede yaptınız testinizi
Peki ne kadar ücret ödedinizRabbim sizi de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Biz ankarada yaptırdık ankara genetik tanı merkezinde. Sonucler 1 haftaya varmadan cıktı. Oraye gittigimizde dr bize de eşimin şüpheli taşıyıcı olmesından dolayı çıkmayabileceğini söyledi eşimde verdi tekrar kan ama onda çıktı yine benim ki negatifti
Peki ne kadar ücret ödediniz
Arkadaşlar ben de 24 haftalık hamileyim eşimin sma testi pozitif çıkmış korkuyorum bendende kan aldılar sağlık ocağından arayipta bende beklemekteyim yazılarınızı okudum beklemek sabretmek çok zor rabbim herkezin evladını korusun sağlıkla sihatla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çok korkutucu bir durum çaresiz beklemek Allah im istemediğimiz şeylerle bzii sinamasin ve ben gibi herkese sabır versin şafi ismiyle her kuluna evlatlarına şifa versin rabbim kimseyi evledi ile sinamasin..Aynen hemen gidip yapın biz bilmiyorduk ama hayırlısı buymuş inşallah temiz çıkar sonuçunuz
Kalbinizi ferah tutun Allahın izniyle tertemiz gelir inşallah sonucunuz. Kötü düşünüp cağırmamaya çalışın. Bende çok korkmuştum bende de çıkacak diye ama çıkmarı şükür. Size buraya müjdeli haber yazmak nasip olsunArkadaşlar ben de 24 haftalık hamileyim eşimin sma testi pozitif çıkmış korkuyorum bendende kan aldılar sağlık ocağından arayipta bende beklemekteyim yazılarınızı okudum beklemek sabretmek çok zor rabbim herkezin evladını korusun sağlıkla sihatla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çok korkutucu bir durum çaresiz beklemek Allah im istemediğimiz şeylerle bzii sinamasin ve ben gibi herkese sabır versin şafi ismiyle her kuluna evlatlarına şifa versin rabbim kimseyi evledi ile sinamasin..
Amin inşallah rabbim kimseyi daraltmasin dayanamayacagi sıkıntılar vermesin beklemek o süreç çok kötü inaninki düşünmemek elde değil birşey çıkmaz desemde kendi kendime illaki yanlız iken ben aklıma gelior inşallah sizinde dediğiniz gibi müjdeli haber alırım benim yerimde olanlara da rabbim dayanma gücü versin Allahim cümlemizi korusun varolun Allah a emanet olunKalbinizi ferah tutun Allahın izniyle tertemiz gelir inşallah sonucunuz. Kötü düşünüp cağırmamaya çalışın. Bende çok korkmuştum bende de çıkacak diye ama çıkmarı şükür. Size buraya müjdeli haber yazmak nasip olsun
Sma testi sonucu temiz çıktı şükürler olsun ki benim gibi aynı durum yaşayıp zor günler geçirenler varsa rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin çok mutlu oldum ki bir şey çıkmadı sma testi sonucunda Allah sizi de bağışlasın güzel mesajınız için tekrardan teşekkür ederimKalbinizi ferah tutun Allahın izniyle tertemiz gelir inşallah sonucunuz. Kötü düşünüp cağırmamaya çalışın. Bende çok korkmuştum bende de çıkacak diye ama çıkmarı şükür. Size buraya müjdeli haber yazmak nasip olsun
Çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızıSma testi sonucu temiz çıktı şükürler olsun ki benim gibi aynı durum yaşayıp zor günler geçirenler varsa rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin çok mutlu oldum ki bir şey çıkmadı sma testi sonucunda Allah sizi de bağışlasın güzel mesajınız için tekrardan teşekkür ederim
Çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı
Ne zaman test verdiniz Amin içinizi ferah tutun benimde iki gün önce açıklandıArkadaşlar ben de 24 haftalık hamileyim eşimin sma testi pozitif çıkmış korkuyorum bendende kan aldılar sağlık ocağından arayipta bende beklemekteyim yazılarınızı okudum beklemek sabretmek çok zor rabbim herkezin evladını korusun sağlıkla sihatla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çok korkutucu bir durum çaresiz beklemek Allah im istemediğimiz şeylerle bzii sinamasin ve ben gibi herkese sabır versin şafi ismiyle her kuluna evlatlarına şifa versin rabbim kimseyi evledi ile sinamasin..
Çok şükür benimde test sonucum temiz çıktıÇok çok sevindiiiim bu haberi vermek bize de nasip olsun dua edin rica ediyorum. Biz testimizi cumartesi verdik en geç önümüzdeki pazartesi sonuçlanırmış bakalım bekliyoruz
Merhaba iyi günler benim bir sorum olucak 17 haftalık hamileyim ama dün öğrendik ki benim eşimin sma testi şüpheli çıkmış benden kan aldılar 1 yada 2 ay ancak çıkar dediler şu anda kafayı yemek üzereyim hiçbir bilginiz de yok ilk gebeliğim bende de çıkarmı sizce
Yok olmuyor çok şükür bende negatif çıktıErkek şüpheli kadın da bişey çıkmazsa yinede sorun oluyormu bilgisi olan yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?