Eşimde sma şüphesi çıktı

Benim sonucum negatif çıktı inşallah sizinkiler de öyledir kızlar

Benim sonucum negatif çıktı inşallah sizinkiler de öyledir kızlar
Çok çok sevindiiiim bu haberi vermek bize de nasip olsun dua edin rica ediyorum. Biz testimizi cumartesi verdik en geç önümüzdeki pazartesi sonuçlanırmış bakalım bekliyoruz

Benim sonucumda temiz cıktı çok şükür Rabbime. Eşim taşıyıcı tabi bi sıkıntı olmaz dediler ama inşallah olmaz. Haber bekleyenlerin yüreğini serinletsin Rabbim
Ayy çok sevindim gözün aydın olsun canım daha benim ki açıklanmadı inşallah temiz çıkar benimki de birde siz nerede yaptınız testinizi

Merhaba benim eşiminde şüpheli çıktı bizde tekrar gidip kan verdik sağlık ocağına yani eşi olarak ben verdim ama bize danışmanlık verdiler güzelce açıkladılar ( çok bi bilgileri yoktu bu konuda bilgilendirilmemişler ) bildikleri kadarını anlattılar o sorumluluğu üzerlerinden atmak için kağıt imzalattırp bizi hastane sevk formu ve randevu alabiliceğim hastane listesi verdiler bizde zeynep kamil hastanesi tıbbi genetik bölümünden randevu aldık doltor şüpheli olmasının pozitif olduğunu göstermediğini söyledi ikizimizden de tekrar kan alıp genetik test yaptı sonuç çıkması 1 ay dedi ama sekreter 4 ayı bulur dedi şuanlık bekliyoruz sizde tıbbi genetik bölümünden randevu alıp sma süpheli çıktıgını söyleyip genetik test yaptırın mutlaka

Ayy çok sevindim gözün aydın olsun canım daha benim ki açıklanmadı inşallah temiz çıkar benimki de birde siz nerede yaptınız testinizi
Rabbim sizi de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Biz ankarada yaptırdık ankara genetik tanı merkezinde. Sonucler 1 haftaya varmadan cıktı. Oraye gittigimizde dr bize de eşimin şüpheli taşıyıcı olmesından dolayı çıkmayabileceğini söyledi eşimde verdi tekrar kan ama onda çıktı yine benim ki negatifti

Peki ne kadar ücret ödediniz

Aynen hemen gidip yapın biz bilmiyorduk ama hayırlısı buymuş inşallah temiz çıkar sonuçunuz
Arkadaşlar ben de 24 haftalık hamileyim eşimin sma testi pozitif çıkmış korkuyorum bendende kan aldılar sağlık ocağından arayipta bende beklemekteyim yazılarınızı okudum beklemek sabretmek çok zor rabbim herkezin evladını korusun sağlıkla sihatla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çok korkutucu bir durum çaresiz beklemek Allah im istemediğimiz şeylerle bzii sinamasin ve ben gibi herkese sabır versin şafi ismiyle her kuluna evlatlarına şifa versin rabbim kimseyi evledi ile sinamasin..

Kalbinizi ferah tutun Allahın izniyle tertemiz gelir inşallah sonucunuz. Kötü düşünüp cağırmamaya çalışın. Bende çok korkmuştum bende de çıkacak diye ama çıkmarı şükür. Size buraya müjdeli haber yazmak nasip olsun

Amin inşallah rabbim kimseyi daraltmasin dayanamayacagi sıkıntılar vermesin beklemek o süreç çok kötü inaninki düşünmemek elde değil birşey çıkmaz desemde kendi kendime illaki yanlız iken ben aklıma gelior inşallah sizinde dediğiniz gibi müjdeli haber alırım benim yerimde olanlara da rabbim dayanma gücü versin Allahim cümlemizi korusun varolun Allah a emanet olun

Sma testi sonucu temiz çıktı şükürler olsun ki benim gibi aynı durum yaşayıp zor günler geçirenler varsa rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin çok mutlu oldum ki bir şey çıkmadı sma testi sonucunda Allah sizi de bağışlasın güzel mesajınız için tekrardan teşekkür ederim

Çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı

Çok çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı
Amin çok sağolun varolun rabbim sizi korusun bağışlasın sevidigi kullarından eylesin rabbim herkese sabır versin sonunu mutluluk etsin sağlıkla sihatla herkes bebeğini kucağına alsın inşallah..

Ne zaman test verdiniz Amin içinizi ferah tutun benimde iki gün önce açıklandı

Erkek şüpheli kadın da bişey çıkmazsa yinede sorun oluyormu bilgisi olan yazabilirmi

Geçmiş olsun.
Maalesef sonuçlar çıkana kadar hiçkimse bilemez.
Sadece pozitif olmaya çalışın ve Allah korusun eğer varsa neler yapacağınızı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…