merhabalar kızlar
nerden nasıl başlasam bilemiyorum bana yardım edin birseyler soyleyın ben bir bucuk yıllık evliyim evlendikten bir ay sonra hamile kaldım şimdi 7. aylık kızım var bebegımız dogdugundan beri eşimde cinsel isteksizlik var yanı bana yaklasmıyor cok kavga ettik cok yıprandım aramızda bi problem yok beni sevdiğini söyluyor aramızda iyi fakat cinsel anlamda çok uzak... once tedaviyi redetti sonra gittik bir urolaga bi hormon tahlli yaptı normalde 8, 5 olması gerekirken 3 nokta cıktı testesteron neyse bize bir ilaç verdi kullandı bir ama tık yok ne o yaklasıyor nede beni reddedecek diye ben (( kavgalar vs.. bir baska doktora daha gittik esimi ultrasyona almıs fln fılan bana tm ne dediğini soylemıyor doktorun uc tane ılac vermis testocapsul selenyumlu vitamın ve zinko diye bir ılac kullanalı 15 gun oldu hala bir girişim yok hıc konusunu bile actırmıyor bende tamamen uzaklastım ona istiyorum kı o benı sıtesın beraber olmak ıstesin sımdı cok uzattım bılıyorum ama boyle birşey yaşayan var mı acaba ne zamana kadar surecek bu ayın 30 da kontrolu var bakalım ne diyecek ne olur bana bi fikir verin bu arada esımde halınden cok memnun gorunuyor sankı cinsellık onun ıcın hıc yokmus gibi davranıyor ((
bugün kızlardan biri konu açmıştı
çakşır suyu die bahsetmişti
araştırabilirsin netten
bu konuda erkeklere yardımcı oluo sanırım...
geçmiş olsun, dilerim yoluna girer her şe