ama sunuda bilmeleri lazim onun ailesi artik sizsiniz. bunu vurgulayin. evlendikten sonra bu boyle olmali. annemiz babamiz.icin canimizi veririz ama esimiz icinde veririz oyle deglmi yerleri ayridir esiniz bunu anlamali acilen. omrunu sizle gecirmeye imza attiysa aileyi biraz arkaya atmak zorunda .....Allah yardimcnz olsun.Oyle konusulabılecek ınsanlar degıller, esım hep su mantıktaydı, benım ıcın en kıymetlı aılem ve akrabalarım arkadas sevgılı es bunların yerı dolar ama onların dolmaz. Bu da babasının lafı, whatsapp ında bıle oyle bırsey yazıyor, herkes gelır gecer aılen kalır gıbısınden.
Yok canım kusura bakmam ben de farkındayımeşiniz size gönülden bağlı değil, size evlenememiş kusura bakmayın.
Ailenle bu meseleyi konus. Onlar eşinden oturduğunuz ev için kira istesinler. En azından hakeden birine gitsin para
Valla eşinizin ayrı eve çıkası varmış.Cok vazgecmeye calıstım cunku esım sımdıye kadar tum oarasını aılesıne vrrmıs ama bana evlenınce cok mutlu olucaz hersey duzene gırecek felan dıye dıye ıkna ettı.
Cok sacma ya. Canim yani kusura bakma da esin de ailesi de resmen senin maasini yiyorlar. Annenlerin evinden kiraya cikin bence. Ailen soylesin artik damadimizi beslemek istemiyoruz diyeZaten benım maasımı da sormaz ne yaptıgımı. Bır kere aynısını soyledıgımde yanı soyle dedım sen aılene ver ben aıleme vereyım bır hayat kuramayalım cocugumuz oldugunda ona bır gelecek saglayamayalım dedıgımde bana dedı kı e senın zaten evın var (oturdugumuz evı kastedıyor) maasın ıyı dıyor o kadar. Yanı hıcbır sekılde bu konuyu konusmaya gelmıyor.
ama sunuda bilmeleri lazim onun ailesi artik sizsiniz. bunu vurgulayin. evlendikten sonra bu boyle olmali. annemiz babamiz.icin canimizi veririz ama esimiz icinde veririz oyle deglmi yerleri ayridir esiniz bunu anlamali acilen. omrunu sizle gecirmeye imza attiysa aileyi biraz arkaya atmak zorunda .....Allah yardimcnz olsun.
Valla eşinizin ayrı eve çıkası varmış.
Maaşını da ailesine verdiği için tek başına masrafları karşılayamam demiş.
Sizle evlenmiş.
Durum böyle gibi duruyor burdan.
Anladım kadarıyla çalışıyorsunuz.Cok acı ama ben de bazen sadece ev arkadasıymısım gıbı hıssedıyorum
Etinden sütünden yararlanıyor senin koca. Koca da diyemiyeceğim ya neyse.Zaten benım maasımı da sormaz ne yaptıgımı. Bır kere aynısını soyledıgımde yanı soyle dedım sen aılene ver ben aıleme vereyım bır hayat kuramayalım cocugumuz oldugunda ona bır gelecek saglayamayalım dedıgımde bana dedı kı e senın zaten evın var (oturdugumuz evı kastedıyor) maasın ıyı dıyor o kadar. Yanı hıcbır sekılde bu konuyu konusmaya gelmıyor.
Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı..baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen
Anladım kadarıyla çalışıyorsunuz.
Niye bu duruma katlanıyorsunuz?
ya gerçekten neden evlisiniz. hayretle tüm yorumlarınızı okuyorum.
Biraz daha bekleyin o zaman terkedilmek için.Evet calısıyorum hem de uzun yıllardır cok sukur maasım ısım ıyı.
Bılemıyorum esımı sevıyorum aslında ama cok da mutsuzum bu durumdan
Cok acı ama ben de bazen sadece ev arkadasıymısım gıbı hıssedıyorum
Her şey olur da, aen hastayken bırakıp gitmesi olmaz.
Ama sen de annenin evine yerleşerek hata etmişsin bence. O ev kiraya verilip kötü gün parası olarak biriksin bence, kim öle kim kala...
sanırım anlar ve duzelır dıye bır umutla bekledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?