Esim :((

Bu nedir yahu?? Adam sizi aileolarak gormuyor.
Dogru duzgun bir pylasiminiz yok, adamda zerre sorumluluk yok buna evlilik denmez.
Size tek tavsiyem coluk cocuk da yokken atin gitsin.

PEKİ ailenize bu konuları açtınız mı ?
Çözüm olarak size sundukları nedir ?
Yani bu belliki siz izin verdikçe musamaha gösterdikçe devam decek
Sizde bundan hatta kim olsa mutlu olmayacak
Planınız nedir ?

Aıleme bıraz anlattım herseyı degıl ama. Annem de kızım sen ne kafar verırsen bız arkandayız dıyor zaten bugune kadar maddı manevı hep onlar yanımdaydı.

Planıma gelınce boyle devam edemem bunu bılıyorum.

PEKİ ailenize bu konuları açtınız mı ?
Çözüm olarak size sundukları nedir ?
Yani bu belliki siz izin verdikçe musamaha gösterdikçe devam decek
Sizde bundan hatta kim olsa mutlu olmayacak
Planınız nedir ?

Yani yok ben eşimle birlikte zaman geçiremiyorsam
Zamanın tümünü hatta maddi ve manevi herşeyini ailesi ile geçirecekse neden evlenmiş sizinle ?
Lütfen sorun bunu kendisine !!!
Ailesini kimse atamaz onlar ATA ANNE VE BABA'dır.
Ancak bunlar insanın taşkınlık çıkarmasına aile huzurunun kaçmasına neden olacak başlıca şeyler
Hadi oğulları bu kafada ise anne baba olarak oğlum yerin eşinin yanı gene gel ama eşinle gel diyebilmeli bir peder !!!
Hanımefendi öncesinde istenmeyen gelin falanmıydınız ?

Parana yazik bu adama harcama . Ciddiyim zaten mutlu bir evliliginiz yok su herifi evden atarsan , ilerde 1 gun vah seviyordum diye uzulmezsin ziyan ettigin paralarina uzulursun.

Yani tercih bayanın tabi boşanmak yada boşanmamak
Ama çıkış yoluda görünmüyor hangi pencereden baksan hepsi kapalı
Bildiğim bildik çaldığım düdük !!
Peki nereye kadar !
nasıl sabreder bilemiyorum

Tamam canım yapıcam, en azından yapmaya calısıcam ıcım rahat etmese de. Cok kırdı benı cok
Ben bunların çok işe yarayacağını düşünmüyorum adam zaten umursamıyor ki sizi annenle tatil gittin diye bozulsun o da kendi ailesiyle gider aksine işine gelir. Senin onu bırakıp kendi hayatını yaşaman onun işini daha da kolaylaştırır. Bu adamı boşuna besliyorsun üzgünüm ama bunun yerine eve kedi,köpek al onu besle daha çok aile olursunuz, yalnız kalmazsın en azından.

Yanı bıldıgım kadarıyla oyle bırsey yok ama aılesı benımle o zamanda pek gorusmuyordu. Yanı her gun oglunu arayan annesı bır kere bıle bana selam yollamamıstır en basından berı

Iste ben de sabrımın sonuna geldım ınanın

sizin ki evlilik falan değil... biz sevgiliyken aynı evde kaldık sizden daha evliydik(sadece imza eksikti şükür onu da tamamladık) bırak aileme ait evde oturmayı domates aldım diye kızmıştı

hoş benim ailemin bize verecek evi yok, alacak parası da yok ama olsa da oturmazdı

sizin durum bildiğin ev arkadaşlığı hatta senin kocan gibi bir ev arkadaşım vardı dağlara taşlara

Son düzenleyen: Moderatör:
Hani derler yaa sesis atın tekmesi sert olur ona hayatı boyunca unutamıyacagı bir ders vericeksin . En güzeli bir akşam eve geldiginde kocacım sana ömür boyu tatil bileti aldım ailenin yanına deyip valizi eline vericeksiniz kapının önünde hadi yolun açık olsun kendine iyi bak deyip kapıyı suratına kapatacaksın . Tabi önce kapının kilidini degiştireceksin ki anahtarla eve giremesin . Bu gibi erkek müsvettelerine çöp muamelesi yapacaksın en güzeli bu.

Ya bu nasıl mantıktır. Önce aile geliyor ama aile erkekten ibaret herhalde. Babası da annesini atsın o zaman. Eşin yeri dolar ama aile çok önemli! Bu nasıl bir çelişki?? Ya mis gibi kadınlarımız böyle bağnaz insanlarla hayatını mahvediyor ya çok üzülüyorum. Gitsin akrabalarıyla yaşasın o zaman. Sevgili B bburcu83 umarım çocuk yapma gibi bir düşüncen yoktur!!!

Çok sacma

Esin ayri aile oldugnun idrakina varamamis. Keske ewlenmeden once bu konulari konussaydin.
Yapman gereken esine "bugn snle bise konusmak istiyorum de. Konusmalarnda aileyi hic katma .
Biz artk aile olduk ve gelecege ew cock icn birikim yapmamz lazm. Bundan snra her ay x kadar parayi kenara atalim . Ölüm var zulum war kenarda paramz olsn askim de. Kabul etcektir. Gelecek aydan itibaren baslayalim de. Ama dikkat et aileleri hic katma..
Bn boyle bi konusma yaptm ise yaradi sendede ise yarar umarim.. gecede dahil guzel bi gun yasat. Artk senindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…