evin ihtiyaçlarını siz maaşınızla mı karşılıyosunuz
bencede o babasıyla anasının yanında olmalıymış kuzum
daha evlenememiş
Öncelikle , madem maaş iyi acilen bir eve borca girmelisiniz.
Konuşmadan ama harcamaları ve borclanmalari çaktırmadan arttırarak cozebilirsiniz sorunlarınızı .
burda evli arkadaslarin en cok muzdarip oldugu dert esleri ve ailesi.ben bu kadar da aile duskunu erkeklerin oldugnu bu foruma uye oldugmda ogrendim.e be arkadas sen evliligi ne saniyorsun ya evin dururken ailene maasini saymak nedir.nasil bi anlayis.bu duruma sessiz kalmayin kavga da etse bagirsada cozun once bu durumu.boyle erkekleri anlamiyorum her insan anasina babasina duskundurde bu adamlar bole yapacaksa ne diye evleniyolar tursusunu kursaymis babasi .nasil orda degl burda olmaliydn dye msj atar ya cocugnun mutlulugnu isteyen baba bnu yapmaz.bilmiyorum valla ben ne kaynanamdan ne kayinbabamdan bole bisi gormedim.gerekirse ailesiyle konusp kocanizla artik ayri bi hayat kurdugnuzu anlamalarini saglayin.yoksa ipin ucu iyice kacar
Su her zaman aileci olan erkeklerin soyu neden tukenmek bilmedi bilmiyorum. Sen de kisisel ihtiyaclarinin parasini ayirip maasini ailene ver ya da bilmedigi bir hesaba yatirip biriktir. Faturalar bilmemneler gelip sen odemeyince mecbur kalip oder belki.!
Duzeltme yapayim faturalari oduyormus lutfetmis beyefendi.. Market alisverisi de yapma yemek de yapma mutfak alisverisini ona birak..
Zaten benım maasımı da sormaz ne yaptıgımı. Bır kere aynısını soyledıgımde yanı soyle dedım sen aılene ver ben aıleme vereyım bır hayat kuramayalım cocugumuz oldugunda ona bır gelecek saglayamayalım dedıgımde bana dedı kı e senın zaten evın var (oturdugumuz evı kastedıyor) maasın ıyı dıyor o kadar. Yanı hıcbır sekılde bu konuyu konusmaya gelmıyor.
Hatayı siz baştan yapmışsınız.
Kafanızda soru işaretleri varken evlenmek sonunda böyle sıkıntılar getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?