- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
-
- Konu Sahibi dunyam esinim
Arkadaslar bu benım yazdigim son yorum bidaha yorum yok konu yok girmek yok cunki hatalarim oldu hayatta en buyuk hatamsa esimleyken baskasini dusunmek ama esimi geri kazanicam ve hıc bisey bitmeyecek
Bence de kocan forumda BASKASINI DUSUNUYORUM yazdigini okumustur sana soylemiyodur cunku namus meselesi kafasinda dusunuyodur napacagini bosar buyuk ihtimalArkadaslar bu benım yazdigim son yorum bidaha yorum yok konu yok girmek yok cunki hatalarim oldu hayatta en buyuk hatamsa esimleyken baskasini dusunmek ama esimi geri kazanicam ve hıc bisey bitmeyecek
Sizin aklınıza beni aldatiyomu acaba düşüncesi geldi büyük bi ihtimal ama ben hiç sanmıyorum aldatan adam hiç çaktırmadan yapar o işi lay lom olur yani haddinden fazla ilgi gösterir bi çok kişiyle aynı fikirdeyim size kızgın olma ihtimali çok yüksek :/Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
ben dicektmKK de açtığınız tüm konuları okumuş olabilir mi mesela ??
Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
Konu eşim, nick dümyam eşinim, profil resmindeki kurabiyede bile eşim yazıyor. Adama da böyle yapıyorsan bıkmıştır. Biraz geri çek kendini. Seviyor olmak başka sevgide boğmak başka.
Konu eşim, nick dünyam eşinim, profil resmindeki kurabiyede bile eşim yazıyor. Adama da böyle yapıyorsan bıkmıştır. Biraz geri çek kendini. Seviyor olmak başka sevgide boğmak başka.
Büyütünce bende fark ettim.Yalnız orada Esin yazıyor. Kızının adı...
arkadasim Nick ismi dunyam esinim kizimin adi esin ve kurabiyede kizimin adi yaziyo esin ben yaptim o kurabiyeyiKonu eşim, nick dünyam eşinim, profil resmindeki kurabiyede bile eşim yazıyor. Adama da böyle yapıyorsan bıkmıştır. Biraz geri çek kendini. Seviyor olmak başka sevgide boğmak başka.