esim

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum

Yoğun mu çalışıyor belki iş yerinde sorun vardır,yada borcu falan var mı ?

konularını hatırlıyorum da şimdiye kadar çok güzel giden bir evlilik imajı oluşmadı gözümde nedense

kendisine sordun mu noluyoruz diye ?

maddi manevi bir sorunumu var acaba size söylemek istemediği yada sağlıkla ilgilibir şey mi

diğer şeyler aklıma gelse de demek istemiyorum neden se

anlattıklarına bakılırsa sana öfkeli kızgın.

Borc yok alti senedir ayni isi yapiyo ayni yorgun ben cok yoruldugu gunleri bilirim baskasinin yaninda guluyo egleniyo ama evde oyle

Yaayok bu baska yuzu gulmuyor baska yerde bedeni burda ama ruhu yok gozlerini kaciriyor benden bakmiYor sanki Yokmusum gibi yasiyo

Tepkili konuşuyosa bişeye kızmış belli " çekil şurdan" falan diyomuş baksana. Aklına başka biri gelmiş galiba ama yok bence sana kızmış o. Başka biri olsa sana pek belli etmemeye çalışır.

ne olursa olsun kavga cagris bagrislada olsa iletisim kurmalisin, derdi varsa paylassin yoksada durumun ne oldugunu aciklasin mecbur et, boyle olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…