- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
-
- Konu Sahibi dunyam esinim
Yoğun mu çalışıyor belki iş yerinde sorun vardır,yada borcu falan var mı ?Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
Bilemiyorum konusmamiz lazim sorun neyse halledilmesi gerekiyor Boyle surmez
bence de...Bilemiyorum konusmamiz lazim sorun neyse halledilmesi gerekiyor Boyle surmez
Elinden düsmeyen telefonuyla ne yapıyor?
Aynen bende bi dusundumBu aralar kk deki konularda elinden teli düşmeyen eşler genelde +18 videolar izliyor ama bu da aynı sebep olabilir mi