esim

arkadaslar eski konularinizdan bahsetmis,bende bir baktim profilinize..evet gercekten eski konularinizi okumus olabilir..

Esinizin sizi aldattigini ima edip yeni bi hit konumu yaratmak istiyorsunuz? Acik acik yazsanizda olurdu!! Hic samimi gelmiyorsunuz bana... Ya bi olay var onu atlayip esim böyle davrandi diyorsunuz ve havada kaliyor, yada ima ettiginiz gibi evet sizi aldatiyor... Eee napalim simdi? Bunu biz nasil cözelim burdan? Esiniz degilmi? Oturtun karsiniza sorun ne var diye, cevap almadanda salmayin...:KK14:

Vaaaalla eski aşk konunu okuduktan sonra demem o ki, Aldatılıyorsan adama hiç kızma.Teşekkürler :KK49:

adama gzel bi yemek masası hazırla yiyin yemeğinizi sonra bi kahve yap al karşına konuş.Bi derdn mi var bnmle paylaşırmısın ?bana olan tavrını anlamıyorum bilmeden seni kırcak bişy mi yaptım diye sor.eski açtığın konuları gördümde telini senden gzli alıp geçmişine baktıysa sana ondan böle davranıyo olabilir.

belki onunda aklina eski aşkı gelmiştir.İLAHİ ADALET.cok mutlu giden bi evliligim var derken bile eski sevgilini düşünüp kocana hayali bi kazık attığına göre haketmişin kusura bakma.
Aldatmak sadece fiziksel olmuyo yüreğini koyacaksın ortaya.o zamanlarda senin bedenin orda aklın eski aşkındaydı.yine de bi kadın olarak üzüldüm adına.inşallah basit biseydir ve düzelirsiniz.başka ne denilebilir ki buradan...

Esim oyle gizli is yapmaz telimi alipta karistirmaz ya bilemiyorum aldatma ne Offf. Olmaz ama kafam karisik arkadas bana mustehak dwmis hakli galiba

eski konularını hep okuyordum ama hiç yorum yazmamıştım.buna yazmak istedim.hep eşinden şikayet ettin bu zamana kadar.bi kerede dön kendine bak!eline telefon aldı karıştırdı diye hemen acaba aldatılıyormuyum diye düşünüyorsun ya eski aşkını özleyen sendin eşinden bunu beklemende gayet normal.güzel giden bi evlilik mi vardı ki 1 haftada bozulmuş.bi insan önce kendini eleştirecek sonra karşındakine bakacak.

Bize niye soruyorsunuz? Biz nerden bilelim size neden öyle davrandığını. ..Cvb vermiyorsa da zamana bırakın...Ki siz de unutamıyorum eski aşkımı vs demişsiniz ya illa fiilen olmaz aldatma...Aklınızdan gecmesi eşiniz yanındayken bu da bir aldatmadır bence...İlahi adalet imtihana sokuyordur sizi şimdi...Aldatılma kesin mi bilemeyiz zaman hrrseye deva olacak. ..

X