esim

Arkadaslar bu benım yazdigim son yorum bidaha yorum yok konu yok girmek yok cunki hatalarim oldu hayatta en buyuk hatamsa esimleyken baskasini dusunmek ama esimi geri kazanicam ve hıc bisey bitmeyecek

Maddi manevi sıkıntısı vardir yada kendi ailesiyle ilgili cozemedigi problem vardir sizede soyleyip caninizi sıkmak istemiyordur birakin zamana ustune gitmeyin elbet konusup anlaticak.Biraz krndi haline kalsin.bazen insan yanliz kalip dusunmek istiyebiliyor.telefonuylada oyun oynayip kafasini dagitiyordur.benim eşimde gergin oldugunda bir sure internette oyun oynar konusmaz.erkekler bizler gibi degiller biz komsumuzla ailemizle hemen her sorunumuzu paylasip rahatlariz ama erkekler hep iclerinde yasarlar.Bence sizde stres olmayin ustune gitmeyin normal davranin duzelir.

Arkadaslar bu benım yazdigim son yorum bidaha yorum yok konu yok girmek yok cunki hatalarim oldu hayatta en buyuk hatamsa esimleyken baskasini dusunmek ama esimi geri kazanicam ve hıc bisey bitmeyecek

:KK57: noluyo ya?

Arkadaşım sizin kafanız karışmış. Hem iyi giden bir evliliğimiz var diyorsunuz hemde başkasını düşünüyorum diyorsunuz. Ne tuhaf bir ilişki bu.

Hatırladım seni daha 1-2 hafta önce başkasını düşünüyorum demiştin. Eşimle inat için evlendim demiştin.
Daha 18 yaşındasın ve belli ki kafan çok karışık. Umarım eşin pc'den buraya yazdıklarını okumamıştır.
Lütfen evliliğini kurtarmaya çalış.

Bence de kocan forumda BASKASINI DUSUNUYORUM yazdigini okumustur sana soylemiyodur cunku namus meselesi kafasinda dusunuyodur napacagini bosar buyuk ihtimal

Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum
Sizin aklınıza beni aldatiyomu acaba düşüncesi geldi büyük bi ihtimal ama ben hiç sanmıyorum aldatan adam hiç çaktırmadan yapar o işi lay lom olur yani haddinden fazla ilgi gösterir bi çok kişiyle aynı fikirdeyim size kızgın olma ihtimali çok yüksek :/

Ya aldatiliyorsun yada eski konularini yakaladı, eski sevgilini unutamamani falan sezdi. Ama bana kalirsa 2. İhtimal. Çünkü aldatsa sana bu kadar tepkili olmaz aksine vicdan azabiyla ya tamamen içine kapanir yüzüne bbile bakamaz yada farketme diye fazla üzerine duser. Yok yok bu adam cakmis senle ilgili davalari ya okumuş ya sezmiş benden demesi.

Allahım ya.bilgisayar geçmişinden yazdıklarını okumustur.sen baskasını düşünürken innat için evlenmişken onun seni aldatma ihtimali zoruna gitmesin aynısını sen yapıyor oluyoraun illa bedenen aldatmak gerekmez Zihnen de aldatilabilr bence.yaşin cok kücük daha erken yaşta evlilik yapmişsin.

Aklıma gelen ilk şey: aldatma.
Başta üzüldüm yine bir aldatma vakası diye ama madem sen eski sevgilini düşünüyorsun madem inat için evlendin valla ne bilim devam edin siz böyle

Esimle bı sorunumuz yoktu taki bir hafta oncesine kadar cok guzel giden evliligimiz degisti bir haftadir bana dokunmuyo konusmuyo bakmiyo iltifat etmiyor bir haftada ne oldu bu adama uzak bensiz uyumazken gidip yatiyo soruyorum neyin var bisim yok diyo opmek istiyom cekil surdan diyo elinden telefon dusmuyo aceba diyom ne olur akil verin cok kotuyum

Telefonuna bakma şansınız var mı?

Konu eşim, nick dünyam eşinim, profil resmindeki kurabiyede bile eşim yazıyor. Adama da böyle yapıyorsan bıkmıştır. Biraz geri çek kendini. Seviyor olmak başka sevgide boğmak başka.

Konu eşim, nick dünyam eşinim, profil resmindeki kurabiyede bile eşim yazıyor. Adama da böyle yapıyorsan bıkmıştır. Biraz geri çek kendini. Seviyor olmak başka sevgide boğmak başka.
arkadasim Nick ismi dunyam esinim kizimin adi esin ve kurabiyede kizimin adi yaziyo esin ben yaptim o kurabiyeyi

X