- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
- Konu Sahibi EliFFKeReMM
-
3 gün eve gelmemek nedir ya
Gun varken gel demedim. Gun den 1gun once gel dedim.Biraz abartmissiniz hem siz hem esiniz.kucucuk bi mesele nerelere kadar gitmis.ayrica evde gun varken napsin adam evden gitmek istemesi cok normal.benim esim evde durmaz rahat edin der.konu baya uzamis bence arayin adim adin cunku siz abartmissiniz yok eve gelma falan hos olmamis
Bunlar ayrı değil ki. Adam kavga edince üç gün annesinde kalıyormuş çocuğu da getirip götürüyorAyrıca burada çok haklısın aferim aynen devam et diyenlere de aldırma. Ya bizden de beterdir durumları yada bekardırlar. Evinde huzur olup gercekten yardımcı olmak isteyen durumun ne olduğunu cok net anlar. Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan kusura bakma ama gelme o zamn yok bilmene denicez kaldırabilecek bir adam değil. Cocuğu almaya gelince ne mutluki sorumluluğunu bilen bir adam her gün görmüş gene de ben vermem cocuğunu diyenlerin coğunun eşi üç ay cocuğunu görmese sikayet etmicek tiplerdir emin ol
sen çocuk gibi kusmeye devam et. Alışverişi de gururun yaparSuan da ben bunu dersem yangina korukle gitmis olmazmiyim bacim ise yaramaz gibi
Sürekli böyle davranan bir kadına belki de nasıl davranacağını bilememiştir. Bazıları sayıp sövüyor, bazıları dövüyor, bazıları kadının eşyalarını kapıya koyup hadi ailene diyor. En azından bu adam kendisi ailesine gitmiş, arayıp taciz de etmiyor. Ne yapsaydı başka? Aslında çok gibi görünse de bence nasıl baş edeceğini bilememiş ve mantıklı davranmış, belli ki eşi başka şekilde anlamayacaktı.
Annesi demis canim. O gel demeden ben gitmem diyormus surekliBen şunu anlamadım 3 gün küs annesinde kalıyor peki annesi oğlum senin ne işin var burada git karının çocuğunun yanındayat demiyor mu bide insan karısını yanlış bırakıp annesinde yatması acayip değil mi bence bu durum uzatmadan eşinizle konusun ve dargınlık karınız aranızda kalsın kimse niyere gitmesin yoksa boşanmış çiftlerden ne farkınız kalır
Bu kafayla gitmeyin, hata yapıyorsunuz.Hayir aslinda oyle degil. Annemlere gittim 10gun kaldim daha once ne aradi ne sordu. Beni almaya gel dedim nasil gittiysen oyle gel dedi. Ister gel ister gelme dedi. Ona ragmen dondum eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?