eşim ...

3 gün eve gelmemek nedir ya

Sürekli böyle davranan bir kadına belki de nasıl davranacağını bilememiştir. Bazıları sayıp sövüyor, bazıları dövüyor, bazıları kadının eşyalarını kapıya koyup hadi ailene diyor. En azından bu adam kendisi ailesine gitmiş, arayıp taciz de etmiyor. Ne yapsaydı başka? Aslında çok gibi görünse de bence nasıl baş edeceğini bilememiş ve mantıklı davranmış, belli ki eşi başka şekilde anlamayacaktı.

Biraz abartmissiniz hem siz hem esiniz.kucucuk bi mesele nerelere kadar gitmis.ayrica evde gun varken napsin adam evden gitmek istemesi cok normal.benim esim evde durmaz rahat edin der.konu baya uzamis bence arayin adim adin cunku siz abartmissiniz yok eve gelma falan hos olmamis

Gun varken gel demedim. Gun den 1gun once gel dedim.

Kavga edilmiş olabilir gidip üç gün annede kalmak nedir 'ya çok saçma. Ayrılmış gibi çocuk gelip gidiyor arada. Ben eşime hep diyorum kavga edince gidiyor mu hayır yine evine geliyor

Biraz benim gibisin ama her eş bu yapıyı kaldıramaz. Sevgiliyken mişanlıyken ben de alttan alırdım uzatmazdım evlenince artık alamıyorum. Aynı senin gibi ben cok aldım alttan artık tahammülüm kalmadı diyorum ama bu haksızlık aslında. Erkeklerin evlenince değişmesini nasıl istemiyorsak biz de yapmamalıyız. Ayrıca benim esim evlenince onu eskisi gibi sevmediğimi düsündüğünü soyledi sırf bu cıkışlarım yüzünden. Ve anladımki böyle devam edersem adamı kendimden soğuturum. Ben senin yerinde olsam hiç yapamıyorsam da evine don cabuk diye sitemkar bir mesaj atarım ama atarım. Benim de küsken öleceğimi bilsem geri adım atmak gelmiyor içimden ama işte oyle yürümüyor işler.

Ayrıca burada çok haklısın aferim aynen devam et diyenlere de aldırma. Ya bizden de beterdir durumları yada bekardırlar. Evinde huzur olup gercekten yardımcı olmak isteyen durumun ne olduğunu cok net anlar. Sen bu adamla evli kalmak istiyorsan kusura bakma ama gelme o zamn yok bilmene denicez kaldırabilecek bir adam değil. Cocuğu almaya gelince ne mutluki sorumluluğunu bilen bir adam her gün görmüş gene de ben vermem cocuğunu diyenlerin coğunun eşi üç ay cocuğunu görmese sikayet etmicek tiplerdir emin ol

Bunlar ayrı değil ki. Adam kavga edince üç gün annesinde kalıyormuş çocuğu da getirip götürüyor

Buda bi mantık ama ben çok fazla uzatilicak bi durum göremedim 3 gün uzaya birsey değil çocuğun burnunun temizleme meselesi yada eve gel gelme falan biz esimle daha büyük tartışmalar yaşarız ama kimse evden gitmez en fazla bi kaç saat sessiz kaliriz

Bakin anlamiyorsunuz. Eve geldi. Konusacaksak oglumu birak oyle konusalim dedim. Konusulcak bisi yok dedi! Napiyim ? Yalvarimmi

Ben şunu anlamadım 3 gün küs annesinde kalıyor peki annesi oğlum senin ne işin var burada git karının çocuğunun yanındayat demiyor mu bide insan karısını yanlış bırakıp annesinde yatması acayip değil mi bence bu durum uzatmadan eşinizle konusun ve dargınlık karınız aranızda kalsın kimse niyere gitmesin yoksa boşanmış çiftlerden ne farkınız kalır

Annesi demis canim. O gel demeden ben gitmem diyormus surekli

Öf komşusuna dedikodu yapar gibi karmaşık kurmaşık buraya konu açanlar gittikçe çoğaldı. Kocam onu dedi ben bunu dedim o bunu söyledi bunun üzerine ben böyle ettim bla bla bla... Kafamizdakileri güzelce toparlayıp yazıya aktaralım, kendimizi güzel ifade edelim. Belki de eşinizle aranızdaki problem; anlamsiz tripler atmak yerine sıkıntınızı doğru kelimelerle ifade edememenizdir.

Boşu boşuna başkalarına fırsat veriyorsunuz aileleriniz bile olsa kv sanmayın Ki oğlum yanlış yaptın evine git diyecek kimbilir naptı kaçırdı çocuğu diyordur yarın bi gün bişey olsa çocuğa rahat huzur vermedin dicekler anneniz olduğu için belki siz rahat edemezsiniz diye demiştir çıkarım tekrar diye kendin izle anlarsın demek yerine de bilmiyorum izlemedim deseydiniz uzamazdı sizde de var bence fazla bıkkınsınız patlıyorsunuz hemen

Lohusa depresyonunda mısınız hayırdır ne kadar sivri dilli ve fevri çıkışlısınız. Sizin tahammülünüz kalmamış, bağırmanızdan rahatsız olmuş bağırma aşkım demiş hem de kv evinde ve misafir varken yetmemiş bir de eve taşımışsınız konuyu uzatmışsınız da uzatmışsınız, adam birşeye ihtiyacın var mı diyor siz yok diyorsunuz sonra yok sütünü yok bezini diye saydırıyorsunuz.
Bakın şimdi sıcağı sıcağına anlamazsınız ama sonradan bu işler yerleşir birbirinizden soğursunuz. Biraz daha ılımlı olun derim. Adam o kadar bunalmış ki şaka gibi sizden uzakta çok rahat yaşıyor hayret ettim ben bu işe.

durumunuza üzüldüm bence özür dinlemelisiniz evden uzaklaşması hiç iyi olmaz zaman geçtikçe araya soğukluk girer belki eşiniz ilgi istiyodur sizde annenizden 10gün uzun bir süre bence o kadar kalmamalısınız konunun tam içeriğini bilemem eşinizi arayın oglunun sesini dinletin seni aramış haberim yok özledi sanırım artık gel deyin bu eşinize iyi gelecektir bence arayı ısıtın ilk adımı siz atın yuvanız gururunuzda daha ileri gelir bir kere erkek gittim mi dönüşü hüsranla sonlanıyo mutlu ol

Buradan sen haksız görünüyorsun. Geçmişte çok şeyler olmuş olabilir ama bunların hesabını şu iki olayda görmeye çalışmışsan yanlışsın. Onları daha sonra açıkça konuş. Bu birikmişler bitiriyor evlilikleri. Saçma yerlerde patlıyor. Ve olaylar haddinden fazla büyüyor. Aynen sizin örnekte olduğu gibi.

Eşine de sorsak, kim bilir o neler anlatır. Çünkü buradan, dominant ve devamlı kapris yapıp eşini alttan almak zorunda bırakan birine benziyorsun. Adamın da Canına tak etmiş olabilir. Onun da gece 5 te gelmeleri senin canına tak etmiştir. Ama bunu yanlış şekilde ifade ettiğin için haklıysan da haksız duruma düşüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…