eşim ...

Bu davranışları ancak çocuklar yapar bence biraz kendinizi toplamalısınız. Fevri çıkışlarınız var ama anlamsız çıkışlar bunlar . Adam birşey lazımmı diyor sende Yok diyorsun sonra almadı etmedi demeye başlıyorsun

Yuh sorumsuzluga bak üç gündür eve gelmemek nedir yaa gururmu bu ne saçma bişi ben sizin yerinizde olsam alırdım cocugumu babamin evine giderdim telefonlarinada cvp vermezdim bu ne saçma bişi ya oh kusunce evi terket bence iyi bir derse ihtiyaci var o ev öyle terkedilmez böyle terkedilir dedim sizin yerinizde olsam

Hayir aslinda oyle degil. Annemlere gittim 10gun kaldim daha once ne aradi ne sordu. Beni almaya gel dedim nasil gittiysen oyle gel dedi. Ister gel ister gelme dedi. Ona ragmen dondum eve.
Sen burda hatayi yapmissin donmeyecektin o yalvarana kadar donmeyecektin bak simdide böyle onemsemez seni yaptiklarinin arkasında dur duramayacaksan yapma lackalasir zira

Haklı gibisin ama yine alttan alan taraf nasıl olsa sen olcaksın o yüzden uzatma diyebilirim. Bende eşime bazen çok kızıyorum annene git kal büyütmeyelim diyorum hiç gitmiyor bırakıp gidemez Çünkü giderse başına gelecekleri bilir erkek adam karınısı evde yalnız bırakmaz yanlış anlama ama çok mühim bişey yok o yüzden yanlış yapmış. Ayrıca çalışmıyosun sanırım evde çocuğun bezi sütü senin ihtiyacını sana sorarak karşılamasıda yanlış bırakır parayı gider sonuçta ihtiyacın olduğu çok belli kalkıp annenden isticek halin yok. Sen en iyisi orta yolu bul boşver bazı erkekler gerçekten kabullenemiyor haksız olduğunu bende hep fedakarlık yapan tarafım o yüzden anlyrm

okuduğum kadarıyla gerçekten büyük bir sorun göremiyorum canım..
bebeğini bile kenara koyarak iki elini kafanın arasına al ve düşün...
aslında eşin de pek suçlu değil gibime geldi.
sadece sizin aranızda ufak restleşmeler buna sebep olmuş...
çocuk gibi restleşmişsiniz...

Bişi dicem, genel olarak mutluyuz diyorsunda "annene gittiginde beni almaya gel dediginde nasil gittiysen oyle gel diyen adam", sabaha kadar evde onun gelmesin bekleyen sen ve mutlu bi evlilik nasil oluyor?

Hareketlerin çıkışların hiç hoş değil bence.
Adam kötü birşey dememiş gelirim ama çıkarım. Belki işi var niye bu olayı bu kadar büyüttün? Günün varmış napıcak kadınların içinde mı otursun anlamadım yani?

Mutlu evlilikte bunlar olmaz. Evliligimizde çok mutluyuz ama kavga edince böyle oluyoruz diye birşey olamaz. Genel anlamda gercekten mutlu olan insanlar en ufak kavgada ev terk etme, kufur gibi yollara başvurmaz, kavgalari daha iyi tolere ederler. Sizde tahammulsuzluk, sabir taşması var.

Eşimle en en kavgali oldugumuz donemlerde bile kimse evini birakmadi, günlerce küsülmedi, küfür edilmedi.
Adamin işi vardiyali gece geliyor, uyuyor ve tekrar işe gidiyor diye ev terk etmissiniz. Napsin işi birakip evde 24 saat sizinle mi dursun? İş bu zorunluluk. Eşime kalsa sabah gidip akşam gelmeyi bile istemez kimse güleoynaya ayri kalmiyor ama hayat böyle.

Hayir bak anlamamissin canim. 4/12de vece gelip gunduz 3de uyniyor ve ise gidiyor 12/8de sabah geliyor kahvalti yaoiyor ve uyuyor gece 11e kadar 8/4de 4de gelip 7ye kadar uyuyor. Sonra 2saat uyanik kalip tekrar uyuyordu ben bu yuzxen gittim 7gunluk bi mevzu degil

Kv aradi bize geldi bugun uyuyor simdi dedi. Ikinizinde ani cikislariniz var dedi. Biri snirliyken digeri alttan aliyim demiyor dedi. Dilin uzun senin tek hatan bu dedi. Oglumun hatasi yok demiyorum oda eve gelmiyor dedi. Bende dedim ki benim dilimin uzunlugu oglunuzun eve gelmemesinden olabilir mi dedim olabilir ama ikinizde fevrisiniz dedi. Sonra kapattim. Ben gitmem o gel diyene kadar diyormus. Bende gel demicem. Ister gel ister gelme dicem. Onun bana dedigi gibi. Neyse arkadaslar. Iyi veya kotu yorum yapan kisilere tesekkur ediyorum vakit ayirip yorum yaptiniz. Saglicakla kalin

Benim annemde vardiyali calisiyordu, hala calisiyor. 4/12 de gece gelip az oturup en azindan ögleden sonraya kadar uyurdu.
12/8 de sabah kahvalti yapar uyur aksama kadar sonra bidaha yatardi geceye kadar filan. Sonucta iş ağırsa beden yoruluyor. Bazı donemler daha yorgun hissedebilir insan, normaldende çok uyuyabilir oyuzden.
Ben calismadigim halde bazi zamanlar 10 saat uyuduğum oluyordu. :) birde calissam kış uykusuna yatar gibi yatabilirdim ozamanlar.

8 sayfayı okuyamadım da

eve gelip çocuğu alıp annesine gidiyor nasıl bir şey

yani adam eve gelmiyorsa çocuğu da alıp bir yere gidemez bence

böyle saçma iş mi olur

alıp gitse anası zaten bakmıyor dese

bir boşanma davası bir de tedbir istemi patlatsa o esnada ruhunuz bile duymaz

yangına körükle gitmiş gibi olacağım da neden sizin yanınıza gelmeyen adama çocuğu veriyorsunuz

ev de orada çocuk da gelsin sevsin

Belliki çok zor bir insansiniz. Değiştirin bu kafayı.
İlla tek suclu benmiyim deseniz dahi hatalari bölersek size en iyi ihtimal yüzde 70 düşer.
Esinizi suçlayan yorumlarada bakmayın, bu forumda erkek her konuda beş sıfır geriden baslar.
Suçlu sizsiniz.
Ayrıca sürekli hircinliklara bahane olarak sürülen gecmiste ben cok alttan aldım mantığınada ayrıca sinir oluyorum. Ee nedir yani şimdi intikam vaktimi? Gecmiste adam hatalı olabilir hiçkimse melek değil, ama şimdi hatasını anlamış düzelmiş, bunu takdir edip yuvanızın huzuru bulduğu icin sukredeceginize simdi sıra bende siye siz huzursuzluk çıkarıyorsunuz, aferin cok akıllıca ...

Son düzenleme:
Huysuz ve atarlı giderli davranmışsınız. Size kimse bir laf etmemiş ama diğer odaya basıp gitmeler, kendin izle anlarsın demeler çok çirkin ve asla kibar değil. Bunun kadını erkeği yok, iki tarafta da çirkin duruyor, bence davranışlarınızı törpüleyin. Sonuçta kimse kimseyi evladı dahi olsa, annesi eşi de olsa sonsuza kadar çekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…