• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ...

EliFFKeReMM

~ Çünkü Her bir Zerrem aşık, Her bir Zerrene ~
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
2.092
4.307
53
30
Hepinize merhaba arkadaşlar güzel günlet diliyorum. Esim ile buraya konu acmayi hic dusunmuyordum ama sabrim kalmadi..
Genc evlenip genc anne oldum. 23 yasindayim esim 27. 21aylik oglumuz var.
4 gun once kv gittik. Orada bir akraba vardi tek kisi gelmis. Yedik ictik bulasiklari yikadim kv elleme dedi zaten genel olarak pek fazla is yaptirmaz.. oglumun burnu tikaliydi burnunu temizlerkende cok agliyor. Neyse oglum aglamaya basladi biz esim le baska odadayiz. Esim oglumu kucagina aldi sakinlesin diye. Neyse bi 10dk sonra sakinledi. Esimi cagiriyorum gel diye gelmiyor burnunu temizledik biz diyor. E dedim soylesene o zaman 15dkdir burda seni bekliyorum. Geleceksiniz diye dedim geldi bana bagirma askimmmm dedi sen iyimisin dedim ne bagirmasi dedim? Baska odadan baska odaya kisik sesle konussam bile anlamazsin dedim. Uzatma sadece bagirma dedi bastim gittim bende iceri odaya. Arkamdan esim geldi evdeyiz kv ile misafir mutfakta bana tv de film le ilgili birseyler soruyor. Bende ben bu filmi izlemiyorum ki dedim kendin izle anlarsin dedim. Sana bisi demeye gelmiyor felan felan... eve gittik uyuduk annem geldi gunum vardi yardim edecekdi....
Esime msj attim 4de cikinca direk eve gel yemek yiyelim dedim gelirim ama cikarim yazmis. Ben sinirlendim sartmi kosuyorsun diye. Zaten kacgundur oglunu gordugun yok birde gelip cikacakmisin dedim! Gelme o Zaman hic gelme dedim. Oda iyi tamam sen gel diyene kadar gelmiyorum yazmis. Bende gün dogdu sanada yazdim 3gundur eve gelmiyor. Oglumu alip annesigile goturuyor 2saat sonra tekrar getiriyor. 5kurus para birakmadi eve oglumun sutu bezi vs.. arar sorar bisi lazimmi diye bende hayir diyorum. Bu kadin 1cocukla o evde ne yapar diye hic dusunmuyor.
Bugun msj atmis oglumuzu 4de hazirla almaya gelcem diye. Bende msj attim bizi dusunmuyorsan ne yer ne icer diye sutunu bezini dusunmuyorsan her istediginde oglumuzu alip goturezsin o hasta dedim.. cvp vermedi muhtemelen uyuyor. Aldatmasi siddeti yok genel olarak mutluyuz aslinda ama boyle bir kavga edince uzuyor gidiyor. 2yildir alttan alan taraf ben oldum son 6aydir o alttan almaya basladi. Ikinci cocuk istiyor ben dusunmuyorum bile bu sartlarda. 3gundur eve gelmiyor. Iyice sinirleniyorum ne yapacagim siz olsaniz ne yapardiniz? Cok tesekkyrler yorumlariniz icin..

Genel olarak fevri çıkışlısınız sanırım. Eşinizde alttan alan taraf. En ufak bir şeyde rest çekerseniz eşinizde restin karşılığını verir. Özür dileyip gelmesini söyleyin bence. Zaten hemen dönecektir.
Canim benim aslinda biraz fevri cikislarim var ama inan yapmadigim fedakarlik kalmadii artik surekli ben alttan almak istemiyorum..

Yani bilemiyorum ne desem. Benim eşim öyle evden başka bir yere giden bir insan olmadığı için tam anlayamıyorum. Gelme o zaman demeniz biraz ağır olmuş ama dediğim gibi aynı şartlarda değiliz. Ha ama eve gelmeyen adama da çocuğumu vermem ben, orası ayrı. Gelecek oğlumu alacak gidecek ve gece eve gelmeyecek. Kusura bakmayacak...

Ekleme: karısı küstü diye küsen erkeklere de uyuz oluyorum ya. Ben küsünce eşim de bana küser :işsiz: sonra da aramız limoniydi ya ondan der.

Ben sizi biraz gecimsiz buldum.adam soruyormus bi eksik ihtiyac var mi diye yok diyormussun.sanki esinin hatasini bulup yuzune vurmaya firsat kolluyorsunuz.
Hayir aslinda oyle degil. Annemlere gittim 10gun kaldim daha once ne aradi ne sordu. Beni almaya gel dedim nasil gittiysen oyle gel dedi. Ister gel ister gelme dedi. Ona ragmen dondum eve.

Canim benim aslinda biraz fevri cikislarim var ama inan yapmadigim fedakarlik kalmadii artik surekli ben alttan almak istemiyorum..
Ama bu iki olayda eşinizin gerçekten bir hatası yok. Biraz tahammülünüz azalmış. Azalmasında suçlu olan taraf tabiki karşı taraf. Amabu olayda harcamışsınız. Kırılmış. Ben de gelme dese gitmem yada giderim onu kovarım.

Yani bilemiyorum ne desem. Benim eşim öyle evden başka bir yere giden bir insan olmadığı için tam anlayamıyorum. Gelme o zaman demeniz biraz ağır olmuş ama dediğim gibi aynı şartlarda değiliz. Ha ama eve gelmeyen adama da çocuğumu vermem ben, orası ayrı. Gelecek oğlumu alacak gidecek ve gece eve gelmeyecek. Kusura bakmayacak...

Ekleme: karısı küstü diye küsen erkeklere de uyuz oluyorum ya. Ben küsünce eşim de bana küser :işsiz: sonra da aramız limoniydi ya ondan der.
Bende oglumu cezalandirmak istemiyorum babasinj gostermeyerek iste. :(

Saçma sapan bir sebepten eve gelme diyecek noktaya gelmişsiniz. Bunu nasıl başardınız bilmiyorum ama buradan bakınca birbirinize tahammülünüz kalmamış gibi görünüyor... Çift terapisine gitmeniz size fayda sağlayacaktır.
Sacma sapan degil canim. Birikmislik var. Sabahlara kadar eve gelmedigi oluyor. Kavga gurultu.. napiyim aa iyi ki sabaha kadar eve gelmedin mi diyim diuorum..

Sacma sapan degil canim. Birikmislik var. Sabahlara kadar eve gelmedigi oluyor. Kavga gurultu.. napiyim aa iyi ki sabaha kadar eve gelmedin mi diyim diuorum..
Bu konuda yazdığınız olay normalde olsa değil üç gün eve gelmemek, takılmaya bile değmez bence. Sizin birbirinize tahammülünüz kalmamış sorun bu bence. Karşılıklı sabır bitince armudun sapından, üzümün çöpünden böyle büyük tartışmalar çıkar.

Terapi almazsanız ve bu şekilde küs, kavgalı, evi terketmeli devam ederseniz evliliğiniz iyice yıpranır, kopma noktasına gelir. Bunu söylemeye çalışıyorum.

ben sizi hatalı buldum. sanırım biraz bilinçsiz çıkışlarınız var. adam da size ders vermeye çalışıyor ama işe yaramamış belli ki. hala sertlik var.
eşin hatalı olduğu tek konu para bırakmaması. çalışmayan bir kadın parasız nasıl yapsın?? bunu düşünmeliydi.

3 gün eve gelmeyecek ne yaşamış acabaa beyefendi. . Bir ozure bakar hersey ya bu erkekler neden böyle hiç anlamam

Back