Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte.

sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm
Ee sende bakmışsın kıza,önünde yürüyen insanlara gayri ihtiyari bakarsın kafamız havada yürümüyoruz
Tepkini aşırı buldum
Kadın diğer kadına farklı bakar erkek farklı bakar. Kız bilmem neresine baktı diyor. Bir insan yolda yürürken karşısına bakar onundekinin gotune değil ok. Ha götüne bakıyorsa da niyet başka demekki... kızmak da haklı. Tepki normal yani konu adamın zihniyetinin bozukluğu.