• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

Bu kadar kıskançlıkla nasıl yaşıyorsunuz yahu? Bakar yani bu illa arzuladığı anlamına gelmez ki güzel bacakları olan kadınları ben bile süzüyorum. Göz yani bu, bakabilir inceleyebilir siz hiç mi bakmıyorsunuz başka birine?
Cok kıskanç biri degilimki. O an sanki dahada yaklaşmak istiyormuş gibi hissettim. Arkamızda insanlar vardı. Bir yerden geçiyorduk. Ona bozuldum. Oda insanlar var diye acele ediyormus

Kotu niyetle bakmadim ne ya. Hangi niyetle bakmis bi erkek olarak popoya acaba. Benim yanimdayken bakmasin esim bi zahmet. Sacina baksin yuzune baksin poposuna bakmasin.

Cok kıskanç biri degilimki. O an sanki dahada yaklaşmak istiyormuş gibi hissettim. Arkamızda insanlar vardı. Bir yerden geçiyorduk. Ona bozuldum. Oda insanlar var diye acele ediyormus

Eşinize güvenmiyor musunuz? Doğruyu söylediğini düşünüyorsanız uzatmayın bence. Hepimizin gözü kayabilir bu illa arzuladığımız anlamına gelmez, canınızı sıkmanıza gerek yok böyle şeyler için. :)

Bence bu olay guzellikle cekici olmanin farki. Siz cok guzel olsaniz bile, sortlu kiz daha cekici gelmis ve bakmis.

Ama sizin tepkiniz her halukarda onun gururunu kabartmis ve bence gereksiz

Açıkçası bende çok kıskancımdır, bu durumu yenmeye çalışıyorum. Bu süreçte şunu anladım ki, erkeklerin %90ı güzel ve çekici bir kadın(özellikle fiziği düzgünse)gördüğünde mutlaka ama mutlaka bakıyor. Bakmıyorum diyen de yalan söylüyor. Ama biz bunu engelleyemeyiz. Gözüne pranga vuramayız. Belki de yanında olmadığımız vakitler de başka kızlara bakıyorlar, ki kuvvetle muhtemel. E ne yapalım? Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kavga etmek, tartışmak gereksiz.. Çünkü "bakma sakın" desek de, bağırsak da kavga da etsek dinlerler mi? Kendimizi kandırmayalım..

Cok abartmissiniz ya Hani donup baksa dicemki gercekten donmus bakmis ama onunde yuruyen bir insan tabikide bakmistir( kotu amacli degil). Herkes onune bakar. Bende normal hayatta insanlarla gozgoze geliyorum bu onlara bir niyetle baktigim anlamina gelmez.

Cok haklisiniz. Sizde bakin

Açıkçası bende çok kıskancımdır, bu durumu yenmeye çalışıyorum. Bu süreçte şunu anladım ki, erkeklerin %90ı güzel ve çekici bir kadın(özellikle fiziği düzgünse)gördüğünde mutlaka ama mutlaka bakıyor. Bakmıyorum diyen de yalan söylüyor. Ama biz bunu engelleyemeyiz. Gözüne pranga vuramayız. Belki de yanında olmadığımız vakitler de başka kızlara bakıyorlar, ki kuvvetle muhtemel. E ne yapalım? Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kavga etmek, tartışmak gereksiz.. Çünkü "bakma sakın" desek de, bağırsak da kavga da etsek dinlerler mi? Kendimizi kandırmayalım..

Eşinize güvenmiyor musunuz? Doğruyu söylediğini düşünüyorsanız uzatmayın bence. Hepimizin gözü kayabilir bu illa arzuladığımız anlamına gelmez, canınızı sıkmanıza gerek yok böyle şeyler için. :)
İşten geldi baristik kizimiz la ilgilenirken ama bana çok kirgin mis. Hayret bende ona .!

Arkadasim şortlu kız filan diye tasvir etmişsin kızı,burada seni yanlış anlayanlar konu fake diyenler,konu kasıtlı açıldı diyenler olucaktir.

anlık bir bakışsaydı eğer abartmışsınız

anlık olmasa... ne olacak
Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.

ya sizde haklısınız... tabiii...
bakmışşş tühhh....
kızı face de popodan arar bulur artık....
tüh gitti bitti evlilik....
onca emek....

ya allah aşkına yaa.....bence bu akşam özür dileyin...
hatta 2 tane de popo resmi koyun önüne... al bak aşkım valla abarttım... bare espiriyle kapatim... falan diye... :)

yaşıyorsak, sağlamsak... yani gözümüz görüyorsa denk geleceğiz bakacağız, koku hissiyatımız çalışıyorsa yanımızdan geçen kişinin parfüm kokusunu hissedeceğiz....

bunlar olağannn.....

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
hem fikir olduğum sadece 3-4 yorum var . onlar dışındaki tüm yorumlar için şu an ŞOKLARDAYIM resmen. ne demek arkdaşlr ben bile bakıyorum, o erkek sonuçta tabi bakabilir demek ya. nasıl bunu bu kadar normalleştirebiliyorsunz?? 1.si erkek ve kadınların nefisleri farklıdır. bir kadının kadına bakmasıyla erkeğin kadına bakması ASLA aynı kefeye konulamaz. 2.si de konu sahibi özellikle kendi yanında böyle bir durumla karşılaşmaktan, kendine saygısızlık olarak gördünden( bence de büyük saygıısızlık) muzdarip.3. sü de sen bakmıyor musun sanki başka erkeklere, kıvanc tatlıtugumsü erkek gecse önünden bakmaz mısın diyen arkadaşlar, bir insanın yüzüne bakmakla afedersiniz belirgin cinsel organlarına bakmak aynı sey değildir. bir erkek bir kadının yüzüne refleks olarak anlık bakabilir ama tutup poposuna vs bakamz. bakmamalı. bakanlar da normalleştirilmemeli.. çünkü biz tutupta bir erkeğin orasına burasına bakmıyoruz.(şahsım adına en azından ben öyleyim)

hem fikir olduğum sadece 3-4 yorum var . onlar dışındaki tüm yorumlar için şu an ŞOKLARDAYIM resmen. ne demek arkdaşlr ben bile bakıyorum, o erkek sonuçta tabi bakabilir demek ya. nasıl bunu bu kadar normalleştirebiliyorsunz?? 1.si erkek ve kadınların nefisleri farklıdır. bir kadının kadına bakmasıyla erkeğin kadına bakması ASLA aynı kefeye konulamaz. 2.si de konu sahibi özellikle kendi yanında böyle bir durumla karşılaşmaktan, kendine saygısızlık olarak gördünden( bence de büyük saygıısızlık) muzdarip.3. sü de sen bakmıyor musun sanki başka erkeklere, kıvanc tatlıtugumsü erkek gecse önünden bakmaz mısın diyen arkadaşlar, bir insanın yüzüne bakmakla afedersiniz belirgin cinsel organlarına bakmak aynı sey değildir. bir erkek bir kadının yüzüne refleks olarak anlık bakabilir ama tutup poposuna vs bakamz. bakmamalı. bakanlar da normalleştirilmemeli.. çünkü biz tutupta bir erkeğin orasına burasına bakmıyoruz.(şahsım adına en azından ben öyleyim)
Bende böyle düşünüyorum. Benim bakmamla onun bakmasi çok farklı. Saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü öyle yaptı.

Şunu bilir söylerim . Erkek birine yer gibi bakarsa mutlaka ama mutlaka başkasıda erkegin karisina bakiyor.
Çok gördüm bunu. Kendimde de gördüm

Basit bir ornek veriyim.
Bizim sulalemiz de kimse kuzen veya yabancı yani nikahi düşen insana sarilmaz.
Geriden hoş geldin der hal hatir sorar.
Yani kimse bu bana sarilip opmedi diye bahane bulamaz çünkü geri kalan zamanda hal hatir sorulur. Biz de adet böyledir.
Ama esimin tarafı herkezi öper
Ben basta zorlandim ama kendimi geri cekip sonra guleryuzle karşıdaki insanla edep cercevesinde konuşunca az buçuk alıştılar.
Bayramda esim kız kuzeniyle iki kere sarıldı. Biz de anlayış nasilsa onlarda da böyle şeyler normaldir.
Neyse dedim ki biz de bu böyledir falan haklisin dedi
Sonra benim memleketime gidince benim erkek kuzenim gelip esimin gözü önünde ya gel bir sarılalım deyip sarildi hiç sarilmamistik . Yani Allah çıkartır. Bende hic ses etmedim. Ama esim sinirlendi
Yine söylüyorum erkek yaparsa hanimina da onu yaparlar.

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm
Ee sende bakmışsın kıza,önünde yürüyen insanlara gayri ihtiyari bakarsın kafamız havada yürümüyoruz

Tepkini aşırı buldum
Kadın diğer kadına farklı bakar erkek farklı bakar. Kız bilmem neresine baktı diyor. Bir insan yolda yürürken karşısına bakar onundekinin gotune değil ok. Ha götüne bakıyorsa da niyet başka demekki... kızmak da haklı. Tepki normal yani konu adamın zihniyetinin bozukluğu.

Back
X