• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim

farkettiginize gore sizi rahatsiz eden bir bakistir anlik bir bakisi farketmek zor cunku bundan sonrasini fazla uzatmayin tepkinizi belli etmissiniz kimi kadina normal gelir kimisine gelmez boyle seyler ..baska bir kadin esine bilr gosterir kadina bak diye herkesin dusunce yapisi farkli herkese normal gelmesi sizede gelicegi anlamini tasimiyor ben cok anormal bulmadim sizin sinirlenmenizi ama.tepkinizi daha fazla uzatmayin sadece anlamistir zaten
Azcik tepkili durmak istiyorum.benimle evlenmek için neler yaptı bir bilseniz. Bukadar miydi degerim evlenince bittimi diye ağladım kendi kendime. Evet rahatsız oldum ben . Herzamanki gibi olsa neyse. Bir süzdu öyle geçti. Ama kötü niyetle bakmadığını söyledi. Görmüş önümde yürüyor nereye bakım diyip durdu. İyi bende popoyu bak dedim. Konuşup durdu. Kustu birde ben zaten küsüm.

Evet tepki abartı, belli etmemek lazım eğer gözünü dikmediyse.
..

Fakat her böyle konu açıldığında gerçekten yorumlara hayret kalıyorum ve her defasında yazıyorum.
" Ben bile bakıyorum, her erkek bakar " yahu siz ile bir erkek aynı mi ?
Bir erkeğin kadına bakmasiyla bir kadının kadına bakması aynı şey mi , ne saçma bir cümle bu böyle ..

Hayır efendim her erkek bakmaz. Gözü önünde , sadece eşi ve ailesiyle kendisiyle ilgilenen bir sürü adam var.

Bazen rast geliyorum , gözü asansör gibi olan erkekte var, gözünü önünden ayırmayan erkekte.

Bunu normalleştirmeyin..

Her erkek bakıyorsa o zaman açık giyindigimizde bakışlardan tacizlerden neden rahatsız oluyoruz ? Alismamiz gerekmez mi ?

Ayrıca her erkek bakar diyen kişi kendini kandırıyor. Eşi sevgilisi öyle diye başkalarını da öyle sanıyor.

Bugün gezmeye gidin eşinizle , o da karşı masadakilerin bacağına odaklansin.
Ama sakın ha ses çıkarmayın. Arada bakıp bakıp dönüyor ne var ki güzel zaten sizde bakıyorsunuz .

Evet tepki abartı, belli etmemek lazım eğer gözünü dikmediyse.
..

Fakat her böyle konu açıldığında gerçekten yorumlara hayret kalıyorum ve her defasında yazıyorum.
" Ben bile bakıyorum, her erkek bakar " yahu siz ile bir erkek aynı mi ?
Bir erkeğin kadına bakmasiyla bir kadının kadına bakması aynı şey mi , ne saçma bir cümle bu böyle ..

Hayır efendim her erkek bakmaz. Gözü önünde , sadece eşi ve ailesiyle kendisiyle ilgilenen bir sürü adam var.

Bazen rast geliyorum , gözü asansör gibi olan erkekte var, gözünü önünden ayırmayan erkekte.

Bunu normalleştirmeyin..

Her erkek bakıyorsa o zaman açık giyindigimizde bakışlardan tacizlerden neden rahatsız oluyoruz ? Alismamiz gerekmez mi ?

Ayrıca her erkek bakar diyen kişi kendini kandırıyor. Eşi sevgilisi öyle diye başkalarını da öyle sanıyor.

Bugün gezmeye gidin eşinizle , o da karşı masadakilerin bacağına odaklansin.
Ama sakın ha ses çıkarmayın. Arada bakıp bakıp dönüyor ne var ki güzel zaten sizde bakıyorsunuz .
Cok haklısınız.

Slm arkadaslar dün aksam esime ağzıma geleni saydım. Havai fişek gösterisinden gelirken bikac kız onumuzden geçiyordu bir yerden geçerken tam arkalarindaydik. Esime baktım kızın poposuna bakıyor kız çok kısa şort giymiş uzun süre bakmasada baktı yani. Cok bozuldum. Esim baksamda tam önümdeydi. Kötü niyetle bakmadim diye yeminler ediyor. Gercekten hayal kırıklığına uğradım.. cok üzgünüm çok. Hic beklemediğim birseydi.. yatagina ayırdım salona kovdum. Git poposuna baktigin kızı hayal ederek uyu dedim. Napimm dedim işte. :cry: sonra geldi bir saat sonra yanıma yattı. Yüzüne bile bakmıyorum. Yurt dışında yaşıyoruz herkes açık ama bakmamali. İyi burnundan getirdim. Tahammülüm yok onu öyle görmeye.
bakmış, yada bakmak istemiş ama korkusundan bakamamış ne farkı var. Bırak baksın! Sizi bırakıp onun ardından giderse o zaman sorun edin bence. Tepkiniz fazla olmuş. Sadece o bakarken hafif dürtüverseydiniz yeterli olurdu.

Demek sende kafan havada ya da yerde yürümüyorsun ,erkeklerin sana baktığını gördüğüne göre sende etrafına bakarak yürüyorsun ki çok normal bir durum demem o ki bakılıyor :)
Evet ama bakacak yer olarak popoyu secmemeli. Bana normal gelmiyor evli bir adamın.

böyle abartılı saçma sapan tepkilerinizi sürdürürseniz zaten başkasının hayaliyle uyumaya başlar merak etmeyin.
bakmışsa bakmış. bırakın ya nedir. öküzlük etmedikten sonra bakar geçer ne var.
bunu belli bile etmemeniz lazım.
tuhaf bir hareket.

böyle bişey için yüz göz olmayın.
gayri ihtiyari bakıyor insan.
bende bakıyorum kadın olarak.
bu kadar kıskançlık iyi değil.
birde yurtdışındaymissiniz.
kendini ve ilişkinizi yipratirsiniz biraz rahat olun.:)

bakmış, yada bakmak istemiş ama korkusundan bakamamış ne farkı var. Bırak baksın! Sizi bırakıp onun ardından giderse o zaman sorun edin bence. Tepkiniz fazla olmuş. Sadece o bakarken hafif dürtüverseydiniz yeterli olurdu.
Cok yakin olmasak sorun etmezdim arasında kızla 10 cm var nerdeyse yapılacaktır dedim. Bende yanındayım. Eve gelince dedim. E arkadan insanlar geliyormus da hemen geçmek için. Kalabalık bir ortamdi

Cok yakin olmasak sorun etmezdim arasında kızla 10 cm var nerdeyse yapılacaktır dedim. Bende yanındayım. Eve gelince dedim. E arkadan insanlar geliyormus da hemen geçmek için. Kalabalık bir ortamdi
Böyle davranışlardan etkilenmesen, daha özgüvenli görünürsün. O baktıysa sende bak. Ben olsam güzel şort , acaba bende mi alsam! Derdim. :KK70:bak nasıl dikkati dağılıyor o zaman!

Goz kayabilir anlik bi sey olabilir ama okuzun trene baktigi gibi taciz eder boyutta bakiyorsa sikinti vardir . Her iki tarafta taciz eder gibi bakmasin rahatsiz etmesin insanlari..

Back
X