• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Hibaby

Haya"t" ile Haya"l" arasındaki tek fark "tl"dir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
451
366
18
Merhaba bayanlar benim eşimin iş yerindeki bayan beni sinir edior eşime mesajda su smiley atmış yanlışlıkla atmış güya ben buna msj attım amacın ne die oda n diosun sen eşin benim kardeşim yanlışlıkla attgm söyledim ben kötü kadın mıyım kızim kocam var dedi beni de engellemiş kocamida sizi.n düşünclrnz neler lütfen yardım edin hla beynim durmuş ya resmen

Öpücük kalpli hani oluyo ya whatsaptan

Bilemyrm haksız olablrm ama gerçekten kim olsa kızar sanrm ama bayana msj attgmda çok kötü oldu farklı hissetti ben evli bir kadınım kızım var n diosn falan çok kızdı

Yanlışlıkla ya da değil , sizin kadınla muhatap olmamanız gerekiyordu.

Neden Peki ? Ama bayan çok rahat biri muhabbeti çok seven hiç evli bri gibi davranmyordu gttm iş yerinde Dr grdm son derece laubali uyarilmasi gerkmyrmyd sizce ? Bende evliym edebimi yerimi hepbilirim herkes böyledir yani yalnız bu deil eşim abla dio o adıyla hitap Edio yok sürekli muhabbet e Girmeler ne gerek var işini yap git evine

Neden Peki ? Ama bayan çok rahat biri muhabbeti çok seven hiç evli bri gibi davranmyordu gttm iş yerinde Dr grdm son derece laubali uyarilmasi gerkmyrmyd sizce ? Bende evliym edebimi yerimi hepbilirim herkes böyledir yani yalnız bu deil eşim abla dio o adıyla hitap Edio yok sürekli muhabbet e Girmeler ne gerek var işini yap git evine

Nasıl biri bilmiyorum ama iyi niyetli biri değilse, sizin onu uyarmaniz daha fazla ters tepebilir.
Ben böyle durumlarda karşı tarafla muhatap olmama taraftarıyım.

Eşiniz kendi sınırlarını bilsin yeter.

Kadının yapısı öyle olabilir. Çok rahatsız oluyorsa eşiniz mesafeyi koymalı, sizin mesaj atmanız çok gereksiz olmuş.

Ayrıca kusura bakmayın ama tavırlarından dolayı bir kadına (evli veya değil) potansiyel koca hırsızı muamelesi yapamazsınız. Hepimiz çalışıyoruz, kadınlar olarak birbirimize destek olmalıyız. Tamamen özgüven eksikliği olarak yorumluyorum ben bu tavırları...

Eşim dio onun n fırlama olduğunu ben bilmiyomuyum ama dio ben muhatap olmdktn sonra umrumda değil kocası düşünsn dio o kadar erkeğin içinde calstryo dio ben seni dio hiç bir şekilde cLstrmm öyle işlerde o alışkın dio dert etme kafana.

Bakın hanımefendi yanlış anlaşlmk istemem bende calsyrdm bebeğin olana kadar herkes calsyo Edio lafım onlara deil ama edebinle çalışmak die bsy vardr siz öyle şeyler yanlışlıkla da olsa yapmazsnz sanırım mesela bir kresnde kocamın fotosunu çekmiş snaptan ona atmış ne gerek var demi bu ne genişlik git kocani çek ama meğer ordakilrle sohbet samimi herkesi çekmiş sonra eşimi de cekms

meğer ordakilrle sohbet samimi herkesi çekmiş sonra eşimi de cekms
Bakın hanımefendi kendiniz yazmışsınız, ortam samimi diye. Eşiniz tepki verse, mesafe koysa ortam ne olursa olsun o samimiyeti kimse bulamaz. Eşiniz ne iş yapıyor bilmem ama her ofisten ofise fark olur. Kimi ofis de samimidir çalışanlar arkadaş gibi şakalaşır vs. kadın da samimiyeti oradan bulmuştur diğer herkes gibi. Eşinizle ilgili durumsa burada kendisi rahatsız oluyorsa yine mesafeyi kendisi koymalı, siz olaya müdahil olmamalısınız yoksa böyle engellenirsiniz.

Başka kadınlar için hele ki iş arkadaşı için bir insanın "ben onun ne fırlama olduğunu biliyorum" ne demek ya. Çok çirkin bir ifade...

Aklınızda olsun, karşı taraftan kuşkulansanız bize mesaj atmak sizi çirkin duruma düşürür. Cevabı eşiniz vermeliydi. Bence yanlış yapmışsınız, bir daha yapmayın derim. Ayrıca merak etmeyin kimse kocalarımızı kapmak için sırada beklemiyor... Ben de evliyim. Bir smiley için bu kadar kendinizi yıpratmayın...

Haklısınız zaten artık Allah a havale ediyorum gören bilen o var en büyük cezayı o verir

Anlıyorum sizi bende de var böyle bi tane,kadın maşallah pek mezhebi geniş...Ama böyle tiplere ne derseniz deyin anlamazlar,zaten hatalı olan insan sinirlenir,bu da biliyor hatasını hemen savunmaya geçmiş ben kötü kadın mıyım diye,yaran yoksa ne gocunuyorsun...Eşinizi darlamayın bu konuda çünkü sonunda o melek siz kötü niyetli oluyorsunuz tecrübeyle sabit...

Merhaba bayanlar benim eşimin iş yerindeki bayan beni sinir edior eşime mesajda su smiley atmış yanlışlıkla atmış güya ben buna msj attım amacın ne die oda n diosun sen eşin benim kardeşim yanlışlıkla attgm söyledim ben kötü kadın mıyım kızim kocam var dedi beni de engellemiş kocamida sizi.n düşünclrnz neler lütfen yardım edin hla beynim durmuş ya resmen
Fazla tepki vermissiniz ama olusun en azından artik uzak durur..

Eşim kötü niyetli olsa o yazışmalari silerdi ve eşim her zaman der ben kimin ne olduğunu iyi bilirim die Allah görüyo biliyo ya ben evde çocuklarmla haşır neşirim iş yemek temizlik benim bu niyetime kötülük yapani Allah a havale ediyorum

Oh iyi yapmışsın kız. Nası yanlış atıyor. Gözün üstlerinde olsun. Ama kocana belli etme.

Eşim aleopesi hastası Kaş kirpik saç sakal vücut kılları hepsi döküldü ben onun üstüne çok gitmek isrmyrm çünkü o bayan haklı da olablr kendi kocası çok çok daha hoş tipi düzgün ben eşimi küçümsdgm için değil ama bilemiyorum yaa düşünmek istmyrm kötü anlamda

Back