- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.394
- 898
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Tatlı krizini en iyi kesen tarçın. Suya kabuk tarçın. Yoğurda toz tarçın...
Orasina takilmayalim klayve duzeltmiş
Tatli duslunlugu normal degil diyenler simdi soyle oluyo baklava serbetli tatli hic sevmem ama bana creme caramel ya da panna cota yi damardan ver gik dersem namissizim. Seviyorum napayim sütlüleri
Yemek iradesizliğini hiç hoş gormuyorum hatta kişinin genel katakteriyle iliskilendiriyorum ve önyargi denebilir buna evet.
Hani keyfim öyle istiyor, kendimden de memnunum yiyorum diyene bir sey diyemem ama zor duruyorum, dayanamiyorum, irade gösteremiyorum şeklinde baş göstermesi fatkli bir şey ben olsam eşime yiyecek almamasi konusunda baski yapmak yerine kendimi irade konusunda egitmeye calisirdim.
Benim de sigara konusunda iradesizligim olmuştu mesela, bunu yendim.
Konuyla alakasız ama,sigarayı bırakabildiniz mi?Yemek iradesizliğini hiç hoş gormuyorum hatta kişinin genel katakteriyle iliskilendiriyorum ve önyargi denebilir buna evet.
Hani keyfim öyle istiyor, kendimden de memnunum yiyorum diyene bir sey diyemem ama zor duruyorum, dayanamiyorum, irade gösteremiyorum şeklinde baş göstermesi fatkli bir şey ben olsam eşime yiyecek almamasi konusunda baski yapmak yerine kendimi irade konusunda egitmeye calisirdim.
Benim de sigara konusunda iradesizligim olmuştu mesela, bunu yendim.
Konuyla alakasız ama,sigarayı bırakabildiniz mi?
Diyetisyene gidin. Cikabiliyosaniz yürüyüş yapun3 ay önce 170 boy 85 kiloyla sezeryan doğum yaptım. 9 kilo kadar gitti şimdi 76 kiloyum 74 e düşmüştüm aslında geri eşim yüzünden 76 oldum. Üstelik emziriyorum emzirme döneminde kilo vermek kolay diyorlar.
Eşim eve sürekli tatlı alıyor pasta alıyor defalarca uyardım bak alma getirme hamileyken de aynısını yaptı belki bu kadar kilo almazdım. kendisi de kilolu ve tatlı krizim tutuyor diyor eşimi görene kadar bir erkeğin bunu dediğini duymamıştım . Kan tahlili yaptır diyorum onu da ihmal ediyor.
Benim iradem yok görünce bende yiyorum tatlıya düşkünüm bende ama olmazsa yemiyorum ya da eşime al diye söylemiyorum. Telefonda alıyım mı diye soruyor alma diyorum yine almış ben al desem rahatlayacak bikaç kere bişey demediğimden ben istedim diye getiriyormuş güya.
Sizin bana yeme demekten başka vereceğiniz tavsiye yok belki ama içimi dökmek istedim
Gerçekten darısı başıma inş.Surekli deneme yapmaya çalışıyorum.Yapamiyorum hop başa dönüyorum.Bu defa kendime de öfkeleniyorum.Hep bir bahane bulup erteliyorum.Bazi insanlar sigarayı çok keyif alarak içer bırakmak istemez kahvenin yanında falan zevk alır.Ama ben bırakmak istiyorum ama malesef hala beceremedim.Neyse hayırlısı diyelim konuyu daha fazla dagitmayayım.Evet 5 yıl oldu galiba saymayi biraktigim icin tam hatirlamiyorum. Aniden pat diye biraktim bir gun.
Itinayla adam azarlariz vjvuvuvuAy ben olayı komik ve tatlı buldumMillet nasıl ciddi ciddi laf giydirmiş yorumlarda şok oldum valla
Konu sahibi bence porsiyon kısıtlaması yapın madem canınız çekiyor gene yiyin ama gün içerisinde hareket edin ve belli bir saatten sonra bir şey yememeye çalışın böylece dengelemiş olursunuz
Sizin ki yine iyi sadece alıyomus benim erkek arkadaşım ağzıma sokuyo3 ay önce 170 boy 85 kiloyla sezeryan doğum yaptım. 9 kilo kadar gitti şimdi 76 kiloyum 74 e düşmüştüm aslında geri eşim yüzünden 76 oldum. Üstelik emziriyorum emzirme döneminde kilo vermek kolay diyorlar.
Eşim eve sürekli tatlı alıyor pasta alıyor defalarca uyardım bak alma getirme hamileyken de aynısını yaptı belki bu kadar kilo almazdım. kendisi de kilolu ve tatlı krizim tutuyor diyor eşimi görene kadar bir erkeğin bunu dediğini duymamıştım . Kan tahlili yaptır diyorum onu da ihmal ediyor.
Benim iradem yok görünce bende yiyorum tatlıya düşkünüm bende ama olmazsa yemiyorum ya da eşime al diye söylemiyorum. Telefonda alıyım mı diye soruyor alma diyorum yine almış ben al desem rahatlayacak bikaç kere bişey demediğimden ben istedim diye getiriyormuş güya.
Sizin bana yeme demekten başka vereceğiniz tavsiye yok belki ama içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?