Eşim Yüzük Takmıyor

Evlilikte yüzük olmazsa olmaz mı?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.

Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

:KK12:

Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.:bicak:

Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?o_O

sizde çıkarın takmayın sorun çözülür böylece

Tamam haklı bu konuda. Ama zorlayacak adam yüzüğe mi bakar, o kadar karakterli midir sence o pislikler.

Eşinde art niyet sezmedim ben bu arada. Sadece ben bu yüzük olayına önem veririm o yüzden sen de takma dedim. Artık gerisi sana kalmış

Sagol felixcigim. Yok yok art niyet cok sukur, bende sezmiyorum hic oyle seyler. Ama iste cok hosuma gidiyordu parmaginda yuzugumuzu gormek ve de bana bagliligini gosteriyor gibi geliyordu o yuzuk. Cok sacma takinti yaptim sanirim ama...

canim onu da soyledim ama seninle benim fitratim bir degil diyor. kimse bana zorla bir sey yapamaz ama bayanlar yaradilis itibariyle erkeklere oranla daha zayiflar diyor. Yani biri zorlasa sen ne kadar koruyabileceksin kendini demeye getirdi lafi.
O yuzden sen korunmasi gerekensin dedi.[/QUOTE

Ne alaka ya parmağındaki yüzük seni koruyacak mıymış :skandal:

Bende evlenmeden once yuzuk takanlara imrenerek bakardim. Evkendim 7 8 ay taktim sonra hamilelikte siserim falan diye cikardim. Esim bi sure daha takti. Sonra o da cikardi. Ikimizde takmiyoruz simdi :)

canim onu da soyledim ama seninle benim fitratim bir degil diyor. kimse bana zorla bir sey yapamaz ama bayanlar yaradilis itibariyle erkeklere oranla daha zayiflar diyor. Yani biri zorlasa sen ne kadar koruyabileceksin kendini demeye getirdi lafi.
O yuzden sen korunmasi gerekensin dedi.

çok ilkel bir zihniyet.
biri zorlayacak olsa yüzüğe filan bakmıyor ki.
kadın da kendini koruyabilir ayrıca bir erkeğe ya da yüzüğe ihtiyacı yok asıl erkeklerin bu korumacı saçma tavrı kadınları zorluyor...

benım eşimde yüzüğü çıkarırsam kavga çıkar bu yüzük elden neden çıkıyor diye , çünkü kendisi asla çıkarmaz yüzüğünü ,

Kizlar herkese merhaba.
Sorunum basliktan da anlasilacagi uzere esimin yuzuk takmamasi.

İlk baslarda takiyordu (elini yikarken, abdest alirken vs cikariyordu.. Sonra unuttugu oluyordu takmayi).
Sonradan kilo almaya baslayinca yuzuk parmagini baya sıkmaya basladi.
Tamamen birakti.

Diyorum ben yuzuk takmani istiyorum,
bunu genisletelim ya da yeni alalim,
madem takmayacaktin neden aldik biz bu yuzukleri,
bir kisinin dahi aa bekar mi diye bakmasini dusunmek bile istemiyorum... vs vs vs.

O da diyor ki evliligin gostergesi yuzuk mu, ben zaten sevmiyorum yuzuk takmasini, yuzuk takinca aldatma olmuyor mu, yuzuk takinca kimse bakmiyor mu, benim sana olan sadakatimi nasil yuzukle olcersin vs vs... Basliyor kavgalar.

:KK12:

Ne onu ikna edebiliyorum yuzuk takmasi icin,
Ne de kendimi ikna edebiliyorum bu saplantidan cikmak icin.:bicak:

Ne yapmaliyim? Cok mu abartmisim?o_O

Not: Farkindayim burdaki bir cok derdin yaninda dert sayilmayacagini.
Not2: Kirici yorum yapmazsaniz sevinirim.
Benim eşimde takmıyor ,sorun etmiyorum .Görenler bekar sansa ne olur evli sansa ne olur ,sonuçta benim kocam :)

Yüzük takmakla belki sadakat ölçülmez evet ama sevgi ölçülebilir.Eşim rahatsız oluyor onu huzursuz etmemeliyim diye düşünüp çaresine bakmalıydı.Siz de takmayın.Ve bununla ilgili hikayeler uydurun.Örn:Bu gün falanca arkadaşım geldi hayırdır neden yüzük takmıyorsun ? ya da tanımadığım biri benden bir kaç dk sonra asansöre bindi ve konuşmaya tanışmaya çalıştı şeklinde.Bu oyunlar her zaman işe yarar ve gerekli sinyali verir. Böyle şeylere sinirlenmeye ve rahatsız olmaya başlayacaktır.Bu durumda insanların beni bekar sanması normal evli olduğumu bilemezler yüzük de takmadığıma göre şeklinde cvp verdiğinizde olay anlaşılacaktır.
Madem adamakıllı konuşmaktan anlamıyor,bu yolları deneyin derim.

Eşim takmıyor , bende gıdıp yuzugunu sattım madem takmayacak ben daha guzel degerlendırırım o parayı dıye dusundum

O yuzden sen korunmasi gerekensin dedi.

bunu diyen adam yüzüğü takmamakta iyi niyetli değildir
ben olsam ben de takmam
ya ikimiz de ya hic derim

eğer ağır iş yapmıyorsa takmalı yüzüğünü. benim kocam kasten kaybetti yada benden habersiz sattı.

valla benim için çok önemli. bir ara yüzüğünü kaybetti. ciddi derece de tartışmalar yaşadık. hatta yıprandık. sonra gidip yüzük aldım ona hediye takıyor.
daha önce e anlatmıştım burda. çalıştığım birimde 19 kişiyiz tek bayan benim. benim bulunduğum katın hepsi evli. aşağı kat ise bekar. gelip odadaki oğlanlara bakınıyorlardı. çünkü yüzükleri olmadığı için bekar sanıyorlardı. öğrenmeleri de baya uzun zaman aldı. madem takmayacaklar en başından takmasınlar. nişan, söz olaylarına girmesinler.

alyans konusunda takıntılıyım ben de.. ama alyanssız görüp de bekar sanacaklar konusu değil, manevi anlamı var alyansın sonuçta herhangi bir yüzük değil..
alyans rahatsız olabilir mi? bizim ilk alyansımızı eşim eve geldiğinde çıkarıyordu genelde, sonradan değiştirdik klasiklerden aldık ki ben dar istedim o geniş o halde hiç çıkarmamaya başladı.

X