mrb cnm öncelikle gurbettesin ve kan bağın yok yanında,bende aynı durumdayım
dua ette eşinin ailesi dibinde değil,ama yinede eksikli kalmıyorlar anlaşılan
Ya anlamadığım seni neden şikeyet edip eşinle aranı bozmaya çalışsınlarki uzaksınız çünki yüz göz
olma durumu yok...eşinin başka proplemleri olmasın??
Canım kandilin önceki konularına göz gezdirirsen daha iyi anlarsın.Kayınvalidelik yapan bir görümcesi var.Kandilcim sana da Allah kolaylık versin.Bende aynı durumu kaynımla yaşıyorum.Allah'a havale ediyorum bu insanları.Yuvayı kurtarmak için söylenen yalanı bile affeden Rabbim, yıkmaya çalışaanlara bin beterini göstersin.
Kandil ahtırlıyorum canım önceki konunu.
Eşin dediğin gibi görümceden dolayı tavırlıysa ya da değilse de , o konuuşmuyorsa sen de konuşma.
Birkaç gün sonra konuşeşinle.
Niye ortada bişey yokken tavır yaptığını sor.Senin dedrdin nedir dostum? de...
Yine ablasinin doldurdugu kesin.
Bence sen kendini yeme bosuna, o konusmuyorsa sen de konusma. Daha fazla havalanmasin.
Bu arada bebek konusunda esin ikna oldu mu?
eşinle açık açık konuş canım bence de ...
bu nereye kadar böyle devam edecek?
aranız sürekli böyle bir dargın bir barışıkken,daha evliliğin başında ve ten uyumunuz yokmuş hem de diğer konularından anladığım kadarıyla,eşin soğukmuş,senle konuşmuyormuş falan,hem de eşin çocuk istemiyorken,sen neden bu kadar acele ediyorsun merak ettim?
amacın çocukla eve bağlamak,aile olduğunu hissettirmek mi eşine?gerçekten anlamadım,eleştirmek için değil,gerçekten anlamadım. bebek istemeyen bir erkeğe dayatılması ilginç geliyor,ki bence o sorunun ablayla alakası yok.eşin ablayı bahane ediyor o çocuk istemiyor bence.yoksa aklı başında hiçbir insan ablamı üzmemek için çocuk yapmayalım demez.
aranız sürekli böyle bir dargın bir barışıkken,daha evliliğin başında ve ten uyumunuz yokmuş hem de diğer konularından anladığım kadarıyla,eşin soğukmuş,senle konuşmuyormuş falan,hem de eşin çocuk istemiyorken,sen neden bu kadar acele ediyorsun merak ettim?
amacın çocukla eve bağlamak,aile olduğunu hissettirmek mi eşine?gerçekten anlamadım,eleştirmek için değil,gerçekten anlamadım. bebek istemeyen bir erkeğe dayatılması ilginç geliyor,ki bence o sorunun ablayla alakası yok.eşin ablayı bahane ediyor o çocuk istemiyor bence.yoksa aklı başında hiçbir insan ablamı üzmemek için çocuk yapmayalım demez.
Ah şu cici görümceler, gel de sevme bunları şimdi...
Kısasa kısas yapsanız, çok mu ağır olur? Siz de ailenize ağırlık verin, yaptığı adaletsizliği ona fark ettirin, empati yapsın, pişman olsun.
Aileme agirlik verebilecegim bir durumda degilizki cnm.
Sdc telden gorusebiliyorum ailemle o kadar.
O da kisitli sure icinde.
Turkiyede olsaydik eminimki hersey cok daha farkli olurdu ama ne yazik ki burada elim kolum bagli.
Dun aksam esime dedim, ben nasil telden sdc ailemle gorusuyorsam, sen de telden konus diye.
Onun ailesinin, teyzesi haric, hic kimse arayp sormuyor bile bizi.
Bunu sorunda etmiyorum zate, biz aradigimizda gayet guzel konusuyorlar cunku.
Ama sozde iyi niyetli ablasi bile, 6aydir bir kere bile aramadi, ne beni ne de esimi.
Tabi arkamdan msn den her turlu dolabi dondurdukleri icin sanirim, gerek duymuyorlar.
Esim ama hala farkinda bile degil.
Tamam canım anladım, ben sonradan okudum diğer konunu zaten.
Görümcen arkandan konuşuyor ve sen bunları biliyorsun sanırım.
Dedikodu, fitne, ne diyeyim, bir insanın kardeşi, kardeşinin mutsuzluğunu nasıl bu kadar çok isteyebilir aklım almıyor.
Bu görümceden sana ne kardeş olur ne de dost, bu kadın senin dünya sınavın.
İnşallah eşin bir an önce yaptığı hatanın farkına varır.
32 yaşında ablasının dedikleriyle dolduruşa gelen bir adam ilginç:26:
bence ablasına bahane bulmayın,asıl sorun eşinizde,çocuk değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?