Esim yine aramiza mesafe koydu..

ben olsam kısasa kısas yapardım kesin. alırdım tlf u hergun arardım aılemı, kardesımı.
sen gorusuosun bende gorusurum derdım. pahalıysa pahalı.. sallamazdım. sonra da bakmazdım yuzune.
o senınle konusmuosa sen hıc konusma. kedi gibi gıdıp herseferınde sırnasma kocana bence. totosu fazla kalkmıs onun.
sen konusmayınca o mecburen gelıp konusucak zaten.
görumcen de ayrı bı suursuz. kadın huzursuz mutsuz, kardesı bıle olsa basksının mutluluguna tahammulu yok. Allah ıslah etsın.
gorusmemelerı lazım!
ayrıca sen sorunlarını halletmeden cocuk dusunme tatlım yaaa.

Aileme agirlik verebilecegim bir durumda degilizki cnm.
Sdc telden gorusebiliyorum ailemle o kadar.
O da kisitli sure icinde.
Turkiyede olsaydik eminimki hersey cok daha farkli olurdu ama ne yazik ki burada elim kolum bagli.
Dun aksam esime dedim, ben nasil telden sdc ailemle gorusuyorsam, sen de telden konus diye.
Onun ailesinin, teyzesi haric, hic kimse arayp sormuyor bile bizi.
Bunu sorunda etmiyorum zate, biz aradigimizda gayet guzel konusuyorlar cunku.
Ama sozde iyi niyetli ablasi bile, 6aydir bir kere bile aramadi, ne beni ne de esimi.
Tabi arkamdan msn den her turlu dolabi dondurdukleri icin sanirim, gerek duymuyorlar.
Esim ama hala farkinda bile degil.

işte canım sen böyle şeyler söyleyince,eşinin ablasına daha da yakınlaşmasını sağlıyorsun.çünkü kötü niyetli olarak algılanır bu söz. sen hiç karışmasan...gerçekten eşin ablasına hak vermese böyle davranmaz,ablasına hak veriyorsa da senin yapabileceğin hiçbirşey yok.

ama canım şimdi bebek meselesinde şeyi söylicem,Allah korusun evliliğinizdeki sorunlar bitmedi ve evliliğiniz bitti diyelim,o zaman ne olacak bebeğe?tabiki anne olmak her kadının hakkı ama bebeğin de geleceğini düşünmek lazım.

Iyi aksamlar hanimlar.
Daha oncede ayni konuyla ilgili bir baslik acmistim.
Ben bu sorunu cozemiyorum, ustesinden gelemiyorum.
Sdc mutsuzum, nasil halledecegim onu da bilmiyorum.
En son gorumcem beni esime sikayet ettiginden dolayi, tum alakami kesmistim.
Birkac haftadir hic gorusmuyorum. Esim kendide bunu istemisti.
Sonra aramizi toparladik, 10gundur hersey yolundaydi.
Dun aksama nedenini bilmedigim bir sekilde yine aramiz bozuldu.
Biz yeni evliyiz ve yurtdisinda yasiyoruz esimle. Ikimizde ailelerimizden cok uzaktayiz.
Dun disari ciktigimizda halasinin umreye gittigini ve ne zaman donecegini bilmedigini soyledi. (Ist da ne olsa bitse, herseyden esimin haberi oluyor yani)
Arayalim vs dedi, eve gidince arayalim dedim bende.
Onceki aksamda birseyler oldugunu hissettirdi bana.
Hersey yolundayken, bu yine konusmamaya basladi, yok yere tavir falan.
Eve geldik, bir bahaneden kavga ettik, uzerime yurudu vs vs.
Ben ne oldugunu bile anlamadim, neden boyle oldugunu da anlamadim.
Sonra ailesini arayalim diye konustugumuz icin teli aldim elime, cvp vermeyince, nereye gittiklerini soyledi.
Yani anlayacaginiz, esim hala tum haberleri aliyor ablasindan.
Bunda ne varki diyeceksiniz belki, hakki elbette gorusecek.
Peki ya son 3gunde noldu yine, aramiz bozuldu?
Birde evlendigimizden beri bu sorun var zaten aramizda.
Esim benimle konusmuyor. Agzini acmiyor, yuzume gulmuyor, agzindan iki cift laf cikmiyor.
Tavirlari manasiz bir sekilde degisiyor.
En son kavgamizda, ablasi beni sikayet etmisti.
Simdi yine ister istemez, acaba yine birseyler mi gecti aralarinda da esim yine aramiza mesafe koydu diye dusunuyorum.
Burada yapayalnizim zaten, aksamlari eve gelecekte, iki cift laf konuscam diye bekliyorum ben onu, o ise yuzume bakmiyor yine.
Ben ne yapacagimi sasirdim artik. Yine mi o aramizi bozuyor?
Bu seferde onunla gorusmedigimden dolayi mi esimi dolduruyor acaba?
Ya hanimlar, onun bana ablalik yapmasi gerekmez mi?
Esime karsi nasil davranmam gerekiyor peki?
Yardimci olun ltfn banada :5: :5: :5:

daha önceki konundada yazdım ,halada yazıyorum,
sorun 32 yaşına gelmiş ama senin,ablasının ,anasının ,babasının yerini kafasında oturtamamış olan eşinde.
evliliğinizde ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum.
herşeyden önce ailesiyle aynı şehirde bile değilsinizki,anneme gidelim,gelelim sorunları olsun,başka da ne sorun olabilir ki ailelerle ilgili.
ablasıyla 24 saat konuşsa nefarkeder ki.
insanlar kayınvalideyle aynı evde yaşadıkları halde bu kadar sorun yaşamıyorlar.
birbirinizi severek mi evlendiniz merak ettim?

işte canım sen böyle şeyler söyleyince,eşinin ablasına daha da yakınlaşmasını sağlıyorsun.çünkü kötü niyetli olarak algılanır bu söz. sen hiç karışmasan...gerçekten eşin ablasına hak vermese böyle davranmaz,ablasına hak veriyorsa da senin yapabileceğin hiçbirşey yok.

ama canım şimdi bebek meselesinde şeyi söylicem,Allah korusun evliliğinizdeki sorunlar bitmedi ve evliliğiniz bitti diyelim,o zaman ne olacak bebeğe?tabiki anne olmak her kadının hakkı ama bebeğin de geleceğini düşünmek lazım.

Ewt kotu niyetli olarak algilaniyorum.
Aslinda demek istedigim su, o ablasiyla bu kadar cok gorusmesinde, kendinden haber alamadiklarini, bundan dolayi yazistiklarini one suruyor.
Ama gorusmeleri sdc, nasilsin iyimisinden ibaret degil. Esimin nerede nefes aldiklarina kadar biliyor.
Bende dun aksam, benim ailemde benden sdc ben onlari ararsam ya da onlar beni ararsa haber aldiklarini, firsat verde ailende bizi arasin dedim.
Ayni sekilde ablanda bizi arasin, beni arasin, madem ben onunda kardesiyim, yanlis miyim burada?
Ne ailesi nede ablasi bizi bir kere bile aramadilar 6ayda.
Hadi bunu sorun etmiyorum zaten ama arkamdan konusmalari, is cevirmeleri ve en sonunda oldugu gb beni sikayet etmesi, tum huzurumuzu bozmustu.
Ve 10gundur hersey yolundayken, ki ben burada yapayalnizim ve kendimi zor toparliyorum, 3gunde yine ne degisti?
Mesele sanirim su, benim Turkiyeye gelme durumum.
Esim ilk konustugumuzda sen nasil istiyorsan, ole ayarla demisti kendini.
Simdi noldu da yine tavir yapmaya basladi?

Bebek konusunda sende, diger arkadaslarda hakli.
Ama benimde icimde ukte, birde ya olmazsa dusuncesi uzuyor beni, elimde degil.
Birde dogru evliligim boyle giderken, bebegimi de dusunmem lazim ama, bu durum daha ne kadar boyle surecek onu da bilmiyorum.
Ya da nasil toparlamam gerekiyor onuda bilmiyorum.
Evliligimiz bitecek noktaya gelmesin, Rabbim sakinsin ama emin olmadan yapmamak en dogrusu, bende bilincindeyim.
Ama insanin esinden cocuk istemiyorum ben demesini duymak kadar kotu ne olabilir?
Cocuk meselesini zaten kapattik.
Aramizda gecmiyor bile uzun zamandir. Sozde sinavdan sonraya erteledik.
Bundan dolayi bende ses cikarmiyorum.
Evimin huzuru kacmasin diye ben ugrasirken, o neden hala boyle davraniyor bilmiyorum.

daha önceki konundada yazdım ,halada yazıyorum,
sorun 32 yaşına gelmiş ama senin,ablasının ,anasının ,babasının yerini kafasında oturtamamış olan eşinde.
evliliğinizde ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum.
herşeyden önce ailesiyle aynı şehirde bile değilsinizki,anneme gidelim,gelelim sorunları olsun,başka da ne sorun olabilir ki ailelerle ilgili.
ablasıyla 24 saat konuşsa nefarkeder ki.
insanlar kayınvalideyle aynı evde yaşadıkları halde bu kadar sorun yaşamıyorlar.
birbirinizi severek mi evlendiniz merak ettim?

Yok cnm ya, sorun olabilecek hicbir sey yok aramizda.
Aslinda belkide olurdu ama ben esimle gecinmek istiyorum, mutlu olmak icin buradayim ben.
Ewt, kimin yeri nerede bunun ayrimini henuz yapamamis ne yazik ki.
Ki biz herkesten uzaktayken boyle durum, Turkiyede olsaydik daha cabuk mu kopar giderdik Allah bilir.
Severek evlendik ewt, 2yildir beraberdik, 3ay nisan, 6aydir da evliyiz.

Yok cnm ya, sorun olabilecek hicbir sey yok aramizda.
Aslinda belkide olurdu ama ben esimle gecinmek istiyorum, mutlu olmak icin buradayim ben.
Ewt, kimin yeri nerede bunun ayrimini henuz yapamamis ne yazik ki.
Ki biz herkesten uzaktayken boyle durum, Turkiyede olsaydik daha cabuk mu kopar giderdik Allah bilir.
Severek evlendik ewt, 2yildir beraberdik, 3ay nisan, 6aydir da evliyiz.

iki aileden de uzak olmanız gerçekten büyük bir şans inan bana.
bunu iyi kullanmalısın.
eşinle sürekli konuş,neden değiştiğini sor.
bunu yaparkende ablasını suçlama,sorunun ikinizin arasında olduğunu kabullendirt ona.

ben olsam kısasa kısas yapardım kesin. alırdım tlf u hergun arardım aılemı, kardesımı.
sen gorusuosun bende gorusurum derdım. pahalıysa pahalı.. sallamazdım. sonra da bakmazdım yuzune.
o senınle konusmuosa sen hıc konusma. kedi gibi gıdıp herseferınde sırnasma kocana bence. totosu fazla kalkmıs onun.
sen konusmayınca o mecburen gelıp konusucak zaten.
görumcen de ayrı bı suursuz. kadın huzursuz mutsuz, kardesı bıle olsa basksının mutluluguna tahammulu yok. Allah ıslah etsın.
gorusmemelerı lazım!
ayrıca sen sorunlarını halletmeden cocuk dusunme tatlım yaaa.

Ya cnm ilk zamanlar ailemle konusmamdan bile rahatsiz oluyordu.
Bunu bile zor atlattik. Yeni yeni bilincine variyor, benimde bir ailem oldugunun.
Simdilerde Turkiyeye gidecek olmam sorun oldu sanirim.
Oysaki planim, 1hafta onun ailesinde, 1hafta kendi ailemde kalmak.
Sorunu edende esim degildir herhalde, kim bilir nasil aklini bulandirdi yine.
Gorusmelerine engel olamiyorum.
Madem o kadar iyi niyetli ben neden hic aranmiyorum degilmi?
Ewt kendi mutsuz, muhtemelen esiyle de sorunlari var ki bize bulasiyor.
Sen kendi evinle, ailenle, esinle ilgilensene.
Eminimki gorumcesi ve kayinvalidesinden cektiginden, benim rahatimdan rahatsiz oluyordur.
Kayinvalidesi bebek meselesinden dolayi yukleniyormus ona, Rabbim onada kolaylik versin ama, benim kabahatim degil ki bu.

iki aileden de uzak olmanız gerçekten büyük bir şans inan bana.
bunu iyi kullanmalısın.
eşinle sürekli konuş,neden değiştiğini sor.
bunu yaparkende ablasını suçlama,sorunun ikinizin arasında olduğunu kabullendirt ona.

Esimle surekli konusulmuyor cnm zaten.
Ablasiyla konusmak yetiyor ona sanirim, bana birsey kalmiyor.
Ablasini suclar gb konusmuyorum ama sanirim yanlis anlasiliyorum.
Madem bizi merak ediyorlar, onlarda arasinlar bizi diyorum.
6aydir bir kere bile aramadilar. Esimde bunun farkinda.
Onu da gectim, biz neden hala sdc kendi yuvamiza, kendi gecimimize bakmiyoruz.
Onunla bunu daha oncede konustum.
Rica ettim, sinava kaadar moralimi bozma, hersey yolunda gitsin istedim.
Ama konusan ben degilim sanirim.

sende onunla konuşma öyleyse bir süre çek elini eteğini.. yapman gerekenleri yap sadece(temizlik,yemek vs.) üstüne düşme konuşmaya çalışma.. sen üsteledikçe o daha çok ablasına döner.. oralarda hiç arkadaşın falan yokmu çık gez dolaş başka bişeyler yap..

Etrafimda hic turk yok, arkadasimda yok.
Arap komsularim var, onlarla da kahve icimlik sdc.
Oyalanacak seyler var zaten, moralim iyi oldugunda kendimi derse kaptiriyorum, gayet iyi gidiyor.

Etrafimda hic turk yok, arkadasimda yok.
Arap komsularim var, onlarla da kahve icimlik sdc.
Oyalanacak seyler var zaten, moralim iyi oldugunda kendimi derse kaptiriyorum, gayet iyi gidiyor.
Tek başına da olsan çık gez,alışveriş yap.Evde kendini kurma daha çok yıpranıyor insan düşündükçe.Akşamları da bilgisayarı sen kullan.Ders çalışacağım de.Msn açtırma eşin ne konuşacaksa gündüz konuşsun bir zahmet.İşyerinde zaten konuşamaz sürekli.internette onlarca ders videosu var onları takip et,kalkma bilgisayarın başından.Görümcende akşamları bari ulaşamasın.Onlar ne konuşursa konuşsunlar senin gözün görmez hiç olmazsa.

Adam kendi beyniyle hareket etmiyor.. bin birtürlü bahaneler seriyor önünüze çocuk için....
Ve siz hala bu adamdan çocuk istiyorsunuz...
Doğacak bebeğe yazık değil mi?
Bazı şeyler sadece istemek için yapılmaz...mesela bebek gibi...
Anne ve baba büyük bir özlemle sevgiyle bebek sahibi olmalı...
Lütfen önce sorunlarınızı çözün, daha sonra çocuk fikrine sıcak bakın...
Zaten eşinizde belli ki önünü göremiyor, çocuk istemiyor..
Ben eşiniz istemediği, bahaneler bulduğu ve ablasının beyniyle hareket etmesine rağmen, sizin nasıl bu kadar çocuk istiyor olabilmenize şaşırdım...
Gurur iyi bişey değildir, bazen hiç iyi bişey değildir hatta... ama biraz da olmalı yaaa...

Kandilcim malsef erkelerin büyümesi, olgunlşaması zaman alıyor.
Eşimden biliyorum.
Evliliğimizin ilk yılı her gün annesine gittik.Gitmediğimiz bir gün akşam mutlaka arardı.
Ben o kadar sık görüşmezdim ailemle.
Zamanla eşin etraftan gelen sesleri duymayacak.Yani umarım öyle olur.

1,1,5 senede evlilik biraz daha oturuyor.
İlişkiler daha iyi kavranmaya başlıyor.

Beraber bile olamıyoruz.BİŞEY ANLAMADIM EVLİLİKTEN DEMİŞSİN.

çOK ÇOK ÜZÜLDÜM MSJINA.
Kendini asla geri çekme.
Yanlış anlaşılmana mahal verme.
Görümcen hakkında konuşurken eşinle, sözlerini titizlikle seç.
Karışmıyormuş, umrunda değilmiş gibi davran.
Eşin sana tavır yapsa da sırnaş.Geceye asla taşırma sorunlarını.Bu sorun da eşini asabi yapar sana karşı.

He bir de sen bilirsin lafını sıkça kullan eşine karşı.
Ama istediğini yaptır.:34:

Iyi aksamlar hanimlar.
Daha oncede ayni konuyla ilgili bir baslik acmistim.
Ben bu sorunu cozemiyorum, ustesinden gelemiyorum.
Sdc mutsuzum, nasil halledecegim onu da bilmiyorum.
En son gorumcem beni esime sikayet ettiginden dolayi, tum alakami kesmistim.
Birkac haftadir hic gorusmuyorum. Esim kendide bunu istemisti.
Sonra aramizi toparladik, 10gundur hersey yolundaydi.
Dun aksama nedenini bilmedigim bir sekilde yine aramiz bozuldu.
Biz yeni evliyiz ve yurtdisinda yasiyoruz esimle. Ikimizde ailelerimizden cok uzaktayiz.
Dun disari ciktigimizda halasinin umreye gittigini ve ne zaman donecegini bilmedigini soyledi. (Ist da ne olsa bitse, herseyden esimin haberi oluyor yani)
Arayalim vs dedi, eve gidince arayalim dedim bende.
Onceki aksamda birseyler oldugunu hissettirdi bana.
Hersey yolundayken, bu yine konusmamaya basladi, yok yere tavir falan.
Eve geldik, bir bahaneden kavga ettik, uzerime yurudu vs vs.
Ben ne oldugunu bile anlamadim, neden boyle oldugunu da anlamadim.
Sonra ailesini arayalim diye konustugumuz icin teli aldim elime, cvp vermeyince, nereye gittiklerini soyledi.
Yani anlayacaginiz, esim hala tum haberleri aliyor ablasindan.
Bunda ne varki diyeceksiniz belki, hakki elbette gorusecek.
Peki ya son 3gunde noldu yine, aramiz bozuldu?
Birde evlendigimizden beri bu sorun var zaten aramizda.
Esim benimle konusmuyor. Agzini acmiyor, yuzume gulmuyor, agzindan iki cift laf cikmiyor.
Tavirlari manasiz bir sekilde degisiyor.
En son kavgamizda, ablasi beni sikayet etmisti.
Simdi yine ister istemez, acaba yine birseyler mi gecti aralarinda da esim yine aramiza mesafe koydu diye dusunuyorum.
Burada yapayalnizim zaten, aksamlari eve gelecekte, iki cift laf konuscam diye bekliyorum ben onu, o ise yuzume bakmiyor yine.
Ben ne yapacagimi sasirdim artik. Yine mi o aramizi bozuyor?
Bu seferde onunla gorusmedigimden dolayi mi esimi dolduruyor acaba?
Ya hanimlar, onun bana ablalik yapmasi gerekmez mi?
Esime karsi nasil davranmam gerekiyor peki?
Yardimci olun ltfn banada :5: :5: :5:

anlamadığım madem uzaktasınız görümcen neyini görüpte eşine dedikodunu yapıyor anlamadım.Yakında olsa yine yapmaması lazım ama bi nebze yapsa neyse diyecem.Tatlım o insandan abla olmasını bekleme aranız iyi olsada abla olmaz çünkü eşinin ablası senin değil bir yere kadar abla sonrasında görümce olur senin bir hatanı gördüğünde...Ben hatayı eşinde arıyorum bu kadar dolduruşa neden geliyor ablası seni çekiştirmeye başlayınca ablasının çenesini kapatamıyor mu..sen yine konusmayı dene ama asla ailesini eşine kötüleyerek değil daha yumuşak tavırla kırıldıgın yerleri söyle canım

yanlis anlamadiysam henüz 6 aylik evlisiniz...
bunlarin olmasi ilk baslarda gayet normal...her iki taraf da baslarda ailesine sarilir, birakmak istemez, karsi tarafa her zaman "ailem yeri gelir senden daha önemli" anlatmaya calismak ister, cünkü iki taraf da henüz evlendiginin farkinda degil....

bence hatta erkekler bunu daha da bir gec kavriyor...bi yerde okumustum erkekler 100% tam anlamiyla baba olduklarini bile ikinci hatta bazilari ücüncü cocukta anliyormus, yani evli oldugunu da belki ilk cocuk dogdugunda anlicaktir...benim arkadaslarim ve ablalarim da aynen böyle anlatmislardi...erkekler henüz kendileri bir aile kurduklarini anlamiyorlar, sadece hayatima bir kadin girdi gibi algiliyorlar bence...
ama cocuk dogunca, masraflar sorumluluklar bi takim baska dertler ortaya cikinca aile kurduklarini anliyorlar ve daha cok es ve cocuguna dönüyorlar...

ama dikkat! bu herkes icin gecerli degil! yani cocuk dogurmak cözüm olmayabilir! olmamali da!

benim de simdiye kadar (13 aydir) cocugum olmadi ama bi yandan böylesi daha iyi, esimi ve ailesini bu arada cok daha iyi tanidim, bi takim sorunlar cözdük...

o senin esinin ailesi, uzakta da olsa erkekler ne ailesinden vazgecer ne de iletisimini keser (benim esim de öyle), birak istedigi kadar iletisimini kursun, hatta sen onu bazen tesvik bile et...ona ailesini sevdigini hissetir...

ben esimi "annene gidelim, anneni arayalim, hep beraber cikalim gezelim" diye tesvik ettikce o bazen "aman bosver simdi annemi felan, biz kendimiz cikalim" der...

görümcenin sizin evlilik hayatinizi ele almasina izin verme...ona göre yasayan bi robot gibi olmussun "aceba yine mi görümcem?"

sen hata yapmadigindan eminsen o zaman kendini ezdirme, kafani dik tut, kocan da sana dolduruslardan dolayi tepki gösteriyorsa, sen de ona tepki göster, kendini geri cek, (yemek, temizlik, camasir disinda) onu umursama ve keyfine bak...bi zaman sonra geri dönecektir sana...:1:
bak bende ise yaradi :34:

canım sen sıkma canını, bu bazı ailelerin uzaktaki insanlara yaptıkları her daim canlı yayın bitmez, birde güzel şeyleri söylemezler zaten, nerde can sıkıcı varsa yetiştiriyorlar eşime...

Hanimlar hepinize yorumlariniz icin cok tskler.
Bebek meselesi, rafta artik.
Istemek degil, dusunmek bile istemiyorum bundan sonra.
Esimle de arama mesafe koydum.
Bilerek yaptigim birsey degil ama icimden konusmak, yaklasmak gelmiyor artik.
Bir arkadasin dedigi gb totosunu cok kaldirmisim.
Indirmesini de bilirim elbette.
Baska bir arkadasin dedigi gb de, bundan sonra her aksam ailemi de kardesimi de arayacagim.
Bakalim nasil oluyormus, rahatsiz olacak mi cok merak ediyorum.
Benimde bir ailem oldugunu, benimde ana kuzusu oldugumu gozu gorsun.
Ne zamanki bizim bir aile oldugumuzu idrak eder, aile hayatima kimsenin burnunu sokturmaz belki ondan sonra bebek dusunebilirim.
Baska konulardaki yorumlari da okudukca, iyice olcup tartmam gerektigini anladim.
Surekli surekli ayni mevzudan sorun yasamayacagim bundan sonra.
Acabalarla da hayati kendime zindan etmeyecegim.
Onumde gelecegim icin onemli bir sinavim var.
Hayirlisiyla onu da halledeyim, maddi ozgurlugumu de alayim elime, hersey daha guzel olacak ins.

Canım kandilin önceki konularına göz gezdirirsen daha iyi anlarsın.Kayınvalidelik yapan bir görümcesi var.Kandilcim sana da Allah kolaylık versin.Bende aynı durumu kaynımla yaşıyorum.Allah'a havale ediyorum bu insanları.Yuvayı kurtarmak için söylenen yalanı bile affeden Rabbim, yıkmaya çalışaanlara bin beterini göstersin.:47::47::47:

merhaba ben de aynı dertten şikayetçiyi çünkü bende de aynı sorun var .boşanalım diye elinden geleni yapıyor bari bir zararım olsa.ama kadında aşırı kıskançlık piskopatlık var.benimle uğraştıkça ALLAH mutlaka bir dert veriyor başına ama onda anlayacak akıl nerede?ne kadar isterdim bana abla gibi olmasını.ben yaptıklarını görmezden geldikçe herhalde ben bunu ezerim diye düşündü galiba ben hiç onunla yüz göz olmadan ilişkimi kestim.zaten bugüne kadar kesmediysemde eşimin ablasıdır aman o üzülmesin bu üzülmesin diye diye kendimi sinir ettim hep içime attım.şimdi düşünüyorum da ne için kendimi üzdüm ya sanki sabrettim diye bana madalya mı taktılar canımı verdim yine kötü oldum.valla ben de iyice dolmuşum ya yarama sanki parmak bastınız.sadece ben de görümce belası var sanıyordum çünkü kimse anlatmıyor ya da anlatamıyordu.ama burda rahatça insan derdini anlatabiliyor.oh be az da olsa rahatladım sağolun

Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var.
En son msjimda yazdigim gb, esime bende onun gb davranmaya baslamistim.
Zaruri ihtiyaclarini karsiliyordum sdc.
O da kendi bilgidini okuyordu evde.
Mac, tv izlemeler falan.
Dun aksam ne bu boyle kendi havanda takiliyorsun diye bulasti.
Ondan sonra tartismaya basladik.
Bende rahatsiz olduklarimi soyledim ona yine.
Aileleri falan bulastirmadan, sdc benimle ilgilenmedigini vs vs anlattim durdum.
Sonra hicbir sey olmamis gb acti tv yi mac izlemeye basladi.
Biz yine tartismaya basladik.
Tum gece surdu bu boyle.
Sen gideceksin bu evden, ben gidecegim falan filan.
En sonunda kedime bulasti yine.
Nasil korktugumu, ne oldugunu bile anlamadim.
Banyoya kapadim kendimi. Kedimle benim uzerime yurudu, kactim ondan.
Agla agla, ciktim sonra, gecenin 4u.
Geceden beri agzimi acmadim, sabahta ise gitti.
Geceden beri toparlayamadim kendimi.
Geldiginde ne yapmaliyim?
Bundan sonra nasil davranmaliyim?
Burada kalmak istemiyorum, dun geceden sonra.
Korkuyorum sdc, aklimi toparlayamiyorum.
Sorun cozmek yerine, uzerine yenilerini ekledi.
Yardimci olun bana ltfn.

Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var.
En son msjimda yazdigim gb, esime bende onun gb davranmaya baslamistim.
Zaruri ihtiyaclarini karsiliyordum sdc.
O da kendi bilgidini okuyordu evde.
Mac, tv izlemeler falan.
Dun aksam ne bu boyle kendi havanda takiliyorsun diye bulasti.
Ondan sonra tartismaya basladik.
Bende rahatsiz olduklarimi soyledim ona yine.
Aileleri falan bulastirmadan, sdc benimle ilgilenmedigini vs vs anlattim durdum.
Sonra hicbir sey olmamis gb acti tv yi mac izlemeye basladi.
Biz yine tartismaya basladik.
Tum gece surdu bu boyle.
Sen gideceksin bu evden, ben gidecegim falan filan.
En sonunda kedime bulasti yine.
Nasil korktugumu, ne oldugunu bile anlamadim.
Banyoya kapadim kendimi. Kedimle benim uzerime yurudu, kactim ondan.
Agla agla, ciktim sonra, gecenin 4u.
Geceden beri agzimi acmadim, sabahta ise gitti.
Geceden beri toparlayamadim kendimi.
Geldiginde ne yapmaliyim?
Bundan sonra nasil davranmaliyim?
Burada kalmak istemiyorum, dun geceden sonra.
Korkuyorum sdc, aklimi toparlayamiyorum.
Sorun cozmek yerine, uzerine yenilerini ekledi.
Yardimci olun bana ltfn.

Çok üzüldüm kandillciğim.

Yukarıda yazdıklarımı ciddiye alır mısın lütfen*?
Evliliğini yürütmek istiyorsan denemelisin.
Yazdıklarımı uygula akşam.
Daha ılımlı ol.

Back