- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
Eşimle 6 yıldır evliyiz ve bir kızımız var.bu zamana kadar geçimsizlik tartışma sık sık yaşıyoruz yaklaşık 2 aydır daha sık olmaya başladı bende işe girdim daha tahammülsüz oldum.Zaten eşimle kaç gündür konuşmuyorduk ben eşimin telefonuna takip programı yükledim iyikide yüklemişim.maaşından 100 tl hesabında bırakmış dün 30 tlsini çekmiş.bugün aradım sordum msj gelmedi dedi yalan söyleme bana bankadan döküman getiriceksin dedim ondan sonra söyledi.eve gelince sen para konusunda beni çok sıkıyosun dedi eşyalarını topla gidiyosun dedim tamam dedi.evet gerçekten sıktığım doğru öğlen ne yemek yediğine bile karışırım kahveye çıkarken bi yere giderken hep hesap yaparım ama tek maaşla bunu yapmam gerekiyor çok harcaması yok ama bunlar yalan söylemeyi gerektirmez.ben ne kadar kızarsa kızsın ona yalan söylemem.belki bana daha öncede yalan söyledi program yükleyince şimdi ispat ettim artık güvenemem bana çok soğuk kaç gündür kahveye çıkmayan insan sürekli kahveye çıkıyor.birde bu yalan çıktı.ne yapmalıyım?şimdiye kadar yalandan nefret ettiğimi bildiği halde bunu yaptı.