• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille.. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum

Aranızdaki iletişimi bilemiyorum elbet ama medeni kanunda da sanırım son durum şöyle ( burdaki konularda dikkatimi çekti ordan biliyorum) tüm takılar bayanın hakkı sanırsam. En olmadı bi ortak hesap açın.

Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum
Evet en başta senin girişin yanlış konuya..
Sonrası biraz inada binmiş gibi..
Ama ne olursa olsun eğer bir hak varsa ortada bu kadına aittir.
Eşini ne kadar iyi tanısan da senin adına olması sana güven verir bu konuda anlıyorum seni..

Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
lütfen beni yanlış anlayıpda para göz ile yargılamayın.. eşim kendi üzerine yatırma cabasında .. neden böyle anlamıyorum.. madem öyle o neden kendi üzerine yatırma cabasında ki ? o zaman o da hesap yapıyor kafasına göre değil mi?

Bende 3 hafta önce evlendim hiç böyle bir konu geçmedi eşim bilmez bile ne kadar bileziğim var ne var diye. Hepsi benim adıma kiralanan kasada biz daha bozdurmadık. Evlilikte senin benim olmaz sizin yaptığınızda çok yanlış eşinizde sizden emin olamıyor belki bu tavırlarınızdan dolayı. Evlilikte sen ben olmaz en iyisi ortak hesap açıp oraya yatırın

ÖYLE DERSE EĞER HAZIR BANKADAYIZ ORTAK HESABIMIZ AÇALIM ORAYA YATIRALIM DERSİN

Evet en başta senin girişin yanlış konuya..
Sonrası biraz inada binmiş gibi..
Ama ne olursa olsun eğer bir hak varsa ortada bu kadına aittir.
Eşini ne kadar iyi tanısan da senin adına olması sana güven verir bu konuda anlıyorum seni..
beni anlayan birilerinin olması o kadar iyi geliyor ki.. bazı kişiler para göz vs demiş ama öyle değilm.. geçrekten anlaşılmayı isterdim.. bu konu öyle bi konu ki insan anlayamıyor bile.. ben nasıl caba içindeysem oda kendi üzerine alma çabasında

Daha 15 günlük evlisiniz.Para hesaplarına girmek için çok erken değil mi ? En iyisi bankada kasa kiralayın altınları bozdurmayın,oraya koyun.Senin paran benim param hesabi da yapmamış olursunuz.

Back