• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve stajeri

kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...

böyle erkeklerin ç.kü kurusun diyesim geliyo!!
be hayvan herif madem beynin ç.künle yer değiştirecek, neden hamile bırakıyosun eşini???
bırak hayatını yaşasın, senin pisliklerinle uğraşmasın...defol git boşanınca ne halin varsa gör demi!!

inşallah birşey çıkmaz bunun altından :( eşinize belli etmeyin kanıt buluncaya kadar bence

merhaba;
yazmamak için kendimi çok tuttum ama sizi de yargılamak istemiyorum hemen, daha önce eşinizin çalıştığı çapta bir şirkette çalışma hayatınız oldu mu; ve hamile kaldıktan sonra acaba flört, nişanlılık ya da hamilelik öncesinde yaptıklarınızı yapmıyor ya da tripler, kaprisler yapıyor olabilir misiniz? eğer ki çalıştıysanız insanların iş ortamında diğer insanlarla iletişimde olmak zorunda olduğunu anlayabilirsiniz sanırım. ben de nişanlıyım ve hem benim hem nişanlımın telefonunda gerek stajyerlerimizin gerekse iş arkadaşlarımızın telefon numaraları olabiliyor. ve hepsinin değil yalnızca gerekenlerin ya da daha samimi olduklarımızın telefonlarını alıp verebiliyoruz. bence bunda bu kadar büyütülecek bir durum yok.
aynı şekilde bazen telefonum çok dolduğunda ya da boş kalıp mesajlara vs. bakarken gereksiz gördüklerimi siliyorum, bazen hepsi de gereksiz oluyor ve silebiliyorum. arama kayıtları da silinebilir ben silmiyorum ama silen insana da yanlış bir şey yapıyor gözüyle bakmam.
ne kadar güzel bir evladınız olacak, çocuk bekliyorsunuz. eşiniz sizden uzaklaştıysa o zaman size yaklaşmasını sağlayacak bir şeyler yapabilirsiniz. yine de olmadıysa alın karşınıza konuşun. bu şekilde şüphe ederek içinizde tutmak sizi eşinizden soğutur. sonra Allah korusun yavrunuz birbirinden soğumuş bir anne babasının olduğu bir ortamda kötü zamanlar yaşamasın.
hemen yargılamayın derim ben. çok da anormal bir şey göremedim çünkü.

canım şu an sadece bebeğine odaklan bence,bebişini huzursuz etme.her zmn söylediğim bir şey vardır cevabını aldığında bir şey yapamayacaksan eğer hiç merak etme ve cevap arama diye.yani beni aldatıyormu diye düşünüyorsun şu an sadece bir şüphe bunu kanıtlarsan ve haklı çıkarsan bir şey yapabileceksen arkasını ara yok yapamayacaksan hiç didikleme bırak şüphe olarak kalsın.

Canım sakin ol akışına bırak ve gözlemle,şüpheci davranma,sıradan davran. İnşallah korktuğun bir şey yoktur.

kızlar hepinizin yorumlarını teker tekeer okudum hepinz destek olduğunuz için sağolun 5 aylık hamileym 4 kilo aldım karnm dışında hiç biyerim çıkmadı hergün süslenirim eşim gelicekken ilgiliym herşyyle ilgilenirim. konuşmak istiyorum ama okadr agresfki o tersliynce sinirim bozuluyo kendimi yıpratmmk için sabrediyorum
İlgili, bakımlı bir eşseniz neden aldatsın sizi. Lütfen kendinizi bu düşüncelere atmayın.
Belki iş yerinde sorun yaşadı ve bu ona kendini kötü hissettirdi. Kocaman insanlarsınız, hiçbir şeyi karıştırmaya mesajlara bakmaya gerek yok. Belki o da zor zamanlar geçiriyordur. Erkekler bir sorun yaşadıklarında konuşmak yerine sinirlenip bağırır çağırırlar. Onlarda anlatma ve anlama kapasitesi kısıtlı.
Siz de hamile olduğunuz için hassas bir dönemdesiniz. Lütfen eşinize güvensizlik etmeyin. Bugüne kadar hiç böyle davranışları da olmamış sizin dediğiniz gibi. Biraz sakin olun ve huzurlu şeyler düşünmeye çalışın. İnsan kıskançlık/aldatılma duygusuna kapıldı mı o iyice gider, içini yer bitirir.
Ne güzel maşallah bir bebeğiniz olacak tam da hamileliğin en hassas dönemindesiniz. Kendinizi mutlu edecek şeyler bulun. Yapmaktan keyif aldığınız şeylere daha çok zaman ayırın. Eşinize de biraz zaman verin. Eğer bir sorun yaşıyorsa sizin gözünüzde zayıf bir erkek gibi görünmemek için agresifleşmeye başlıyordur. Eşinize olan ilginizi biraz azaltıp kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...
Gözlemleyin, takip edin yada ettirin. Aldatıyor mudur şu aşamada kesin olarak konuşulamaz. Ama ortada kesin olan şey evliliğinizde yanlış giden birşeyler var. Eşinizin size tavırları hiç normal değil. Bunun sebebi sadakatsizlikte olabilir başka birşey de.. Belki de sadece iş yoğunluğudur bilinmez. Gözlemde kalın, delilleri toplayın bakalım neler çıkacak altından.. Ha birde sana tavsiyem akıllı ve sakin ol. Kocana direkt sen beni aldatıyorsun dersen yada şüpheni bellii edersen daha gizli ve temkinli davranmaya başlar sende gerçekleri ortaya daha zor çıkartırsın. Geç gelmesi, mesajları vs. sinirlensende belli etme güleryüzlü ve soğukkanlı ol. Bu şekilde daha fazla açık bırakacaktır.

Canim butun yorumlari okumadim ama yerinde olsam suphelendigin hatun ordayken esinin yanina git ve esine sicak davran bu durum 3 ihtimal dogurur suphelendigin gibiyse 1.ihtimal esin onun yanindayken seni tersler ilgisiz davranir aksam eve geldiginde de gonlunu almaya calisir 2.ihtimal hatun temiz yurekliyse ki bu cok nadir gorunur geri cekilir seni gorunce ve 3.ihtimalse sana iyi davranir onun yanindayken esin mecburiyetten ama aksam gec gelir ya da telefonun sesi kisik olur ya da surekli bir arama olur cunku hatun sinirini cikarmadan birakmaz kocani ..boylece ne oldugunu anlarsi..umarim yaniliyorsundur..

Durup dururken mi böyle birşey hissettiniz?
Belki bazı sorunları vardır ve odan uzaklaşmıştır.
Evvelinde yatan şüphelendirici bir durum yoksa buraya çekmeyin hemen meseleyi.

Ne is yapiyor esin?

Canim bak kiskandgini esine belli ettinmi yada is yerinde sık sık aradinmi erkekler bu tarz seyelrede kizar eger o stajyere bakcak kisiligi varsa smdye kadar seni aldatma ihtmalide yuksektir ama oyle bsey yapmadiysa esine guvendgini ondan asla beklemedigini belli et onu kendinden uzaklastrma yakinlastr temiz yyürekli ol canim fevri davranma

Stajyerin numarasını almasında bir sorun yok bence. Ben iki staj yaptım; ikisinde de numaram benden sorumlu olan kişilerde vardı. Ofiste olmadıklarında bir şey söylemeleri gerekiyor, vs.

Mesajı silmesinin stajyer kızla hiçbir alâkası olmayabilir yine.

Ama size kötü davranması bir problem. Biraz geri çekin kendinizi bakalım, ne olacak.

Son zamanlarda ilgisizliğinin altında sen bunu arıyor olmayasın
Ayrıca hamilelik psikolojiside var

Siz o uyurken bi arayıp karsıyı dinleseydiniz. Bi de tlf sifre alıp tl dökümüne int. Bakın hangi noya msj atmış aramıs dksına göre cıkıyor..

kendini işyerinde sık sık göster hani ben kocamın arkasındayım bana ait dercesine samimileş, eğer bir şey varsa ya eşin seni tersler yada kız rahatsız olur anlarsın

Back