- 26 Temmuz 2014
- 313
- 74
- 38
kesinlikle bişey olmasa boş olmazdı işte...msj kutusu ve arama kaydı silmesi çok saçma.
yiğidin malı meydandadır derler ya o hesap
biz neden silmiyorum msj kutusunu di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle bişey olmasa boş olmazdı işte...msj kutusu ve arama kaydı silmesi çok saçma.
yiğidin malı meydandadır derler ya o hesap
biz neden silmiyorum msj kutusunu di mi?
kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...
İlgili, bakımlı bir eşseniz neden aldatsın sizi. Lütfen kendinizi bu düşüncelere atmayın.kızlar hepinizin yorumlarını teker tekeer okudum hepinz destek olduğunuz için sağolun 5 aylık hamileym 4 kilo aldım karnm dışında hiç biyerim çıkmadı hergün süslenirim eşim gelicekken ilgiliym herşyyle ilgilenirim. konuşmak istiyorum ama okadr agresfki o tersliynce sinirim bozuluyo kendimi yıpratmmk için sabrediyorum
Gözlemleyin, takip edin yada ettirin. Aldatıyor mudur şu aşamada kesin olarak konuşulamaz. Ama ortada kesin olan şey evliliğinizde yanlış giden birşeyler var. Eşinizin size tavırları hiç normal değil. Bunun sebebi sadakatsizlikte olabilir başka birşey de.. Belki de sadece iş yoğunluğudur bilinmez. Gözlemde kalın, delilleri toplayın bakalım neler çıkacak altından.. Ha birde sana tavsiyem akıllı ve sakin ol. Kocana direkt sen beni aldatıyorsun dersen yada şüpheni bellii edersen daha gizli ve temkinli davranmaya başlar sende gerçekleri ortaya daha zor çıkartırsın. Geç gelmesi, mesajları vs. sinirlensende belli etme güleryüzlü ve soğukkanlı ol. Bu şekilde daha fazla açık bırakacaktır.kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...
kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...