• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve stajeri

bence bu araştırma işlerini hamilelikten sonraya erteleyin
şimdi sadece eşinizle sizi huzursuz eden konular hakkında sıkmadan kısa bir konuşma yapın
bu işkillendirici hareketlerinin size zarar verdiğini ve hassas davranmasını istediğinizi söyleyip konuyu kapatın

Mesajlarını silmeni yasaklıyorum deyin!
Ne demek teli sessizde tutmak,mesaj silmek!
Ay gebertecem şu erkeklerin heppsini,o olacak!
Sahtekarlar ya!
Ünlemsiz tek cümlem yok. Çok kızıyorum çokkk:KK34:

aslında stajerini kaydetmesine bi anlam veremdm.. ve sadece bi tanesini. herşey tamam da bu adam nedn ilgisiz çözemiyorumm
Siz çok ilgiliyseniz ilgisiz olabiliyorlar ama eğer başka birisi varsa genelde erkekler daha bir ilgili olur. Ya da hem suçlu hem güçlü olup ilgisiz aldatan erkek tipleri de var tabi. Ayy kafam karıştı

sen hamilesin ya şuan sana daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor..bebeğini düşün şuan bence..eşini iyice boşla demiyorum önce konuş onunla..telefon dökumanına ulaş.bebeğini ve kendini daha çok düşün!!!

İyi düşünmeye çalışıyorum, belki işler kötü gitmiştir. o yüzden eşiniz içine kapanmıştır. mesajları silmesi de buna denk gelmiştir. kızı araştırın netten derim bir yandan da bakın bakalım sevgilisi var mı? ben de kıskanırdım o yüzden çok bişey kurcalamam telefonuna bakmam :) kurar dururum sonra yoksa... telefonun sessiz olması durumunuda tamamen saf bir rola bürünerek söyleyin ona, bu aralar biraz ağrılarım var vs bişeyler uydurun. geçen ulaşamadım sana telefonunun sesini kapatma da acil bişey olursa nasıl ulaşırım yoksa vs dersiniz...

eşiniz ne iş yapıyor bu kadar stajyer var etrafında?

yani geç gelmeleri, ilgisiz hali, mesaj silmeleri yeni başladıysa, şüphe verici.
ama hep böyleyse tanıştığınızdan beri, o ayrı.

bir de yapacak adam tabii illa ortamda stajyer falan olmasına gerek yok, hep potansiyeli vardır.

O uyurken online işlem şifresini telefondan alın. Sonra kullandığı operatörün sitesinden geçmiş dökümüne bakın. Eskiden sadece arama kaydı gözüküyordu. Şuan mesaj kayıtları da gözüküyor . İçerik yok tabi. En azından o numarayla etkileşimi ne onu öğrenirsiniz. Ama bunu bir süre içinde gözlemleyerek yapın.

Hiç belli etme gizli takibe al
numara görürsen isimle birlikte bir yere not et
eşinin 20 dakika telefona bakmadığı bir zamanda
telefonu alıp
fatura detayını incele

evet bencede gizli takip et bende eşimin telefonunu sürekli karıştırırım hemde youtube uygulamasında neler izlediğine kadar heryerini karıştırırım ama bunu ona belli etmem . o uyurken yada banyodayken falan yaaprım bunu ki bişeyleri silmesin diye. çok şükür bişey yakalamadım . daha şifresini bile bilmiyorum sanıyor :) olayı unutmuş gibi davran. gizli takip et bencede

gittim zaten abiii diye dolaşıyolar ama o öyle bizim bildiğimz abi değil böyle kur yapa yapa. düşündükçe sinir oluyorum.. :mad:

O zaman eşinizle ilgilenmek bahanesi ile arada iş yerine gidin süslenip püslenin stajyerleri boş bırakmayın.Çaktırmadan eşinizin telefonunu gözlemleyin.Staj süreleri bitene kadar böyle idare edeceksiniz artık. :KK66:

Yeni bir kızı kaydedip sonra mesajları silmesi arasında bir bağlantı kuramadım ben cunku madem is yerinde adam kızla mesajlasacak degil herhalde kız da orada yanındayken.

Önceki konularınızı bilmiyorum hani stajyerler bakımından ama eve gec gelmesi telefonu acmayıp sonra cıkısması konuşmadan yatması falan bana şüpheli geldi siz bırakmayın bu isin pesini. Evde telefonla falan oynarken gördünüz mu hıc yani telefonu surekli elinde mi evdeyken ya da six yattıktan sonra falan belki yakaladınız mı hıc

Ya bence is yerine falan gitmeyin kendinizi basit duruma dusurursunuz. Onlar kim ki siz onlara gözdağı vermek icin uğraşıyorsunuz... Aynı seviyede değilsiniz. Hani onları küçümsemek icin söylemiyorum sonuçta onların bir sıfatı yok esiniz icin ama siz nikahlı karısısınız uğraşmayın bence

kızlar hepinizin yorumlarını teker tekeer okudum hepinz destek olduğunuz için sağolun 5 aylık hamileym 4 kilo aldım karnm dışında hiç biyerim çıkmadı hergün süslenirim eşim gelicekken ilgiliym herşyyle ilgilenirim. konuşmak istiyorum ama okadr agresfki o tersliynce sinirim bozuluyo kendimi yıpratmmk için sabrediyorum

kızlar hepinizin yorumlarını teker tekeer okudum hepinz destek olduğunuz için sağolun 5 aylık hamileym 4 kilo aldım karnm dışında hiç biyerim çıkmadı hergün süslenirim eşim gelicekken ilgiliym herşyyle ilgilenirim. konuşmak istiyorum ama okadr agresfki o tersliynce sinirim bozuluyo kendimi yıpratmmk için sabrediyorum

demekki fazla ilgi öküzlere göre degil
sen sakin davranmaya çalış
o muhattap olmadıkça üstüne düşme
telefonu onun yanındayken kurcalama
biraz sabret o kim bu kim deme
açıgını ancak öyle yakalarsın
hattı vodafone ise netten dökümlere bakabilirsin
turkcellese telefonunda hesabım programı vardır büyük olaslıkla
ordan incele
turkcellden incelerken mesaj gelir telefona sesini kıs mesajı sil

demekki fazla ilgi öküzlere göre degil
sen sakin davranmaya çalış
o muhattap olmadıkça üstüne düşme
telefonu onun yanındayken kurcalama
biraz sabret o kim bu kim deme
açıgını ancak öyle yakalarsın
hattı vodafone ise netten dökümlere bakabilirsin
turkcellese telefonunda hesabım programı vardır büyük olaslıkla
ordan incele
turkcellden incelerken mesaj gelir telefona sesini kıs mesajı sil

peki ya avea ? vodofone olsa çok basit de avea da ne var hiç bilmiyorum baktm da göremedm pek bişey

eşiinin telefon dökümüne ulaş.katılıyorum arkadaşlara.

msj kutusu ve arama kaydı silmesi çok saçma.
yiğidin malı meydandadır derler ya o hesap
biz neden silmiyorum msj kutusunu di mi?

Back