• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve stajeri

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...

stajerlere bakmaz diye kim demiş kolay lokma görüp onlara daha fazla bakarlar. eşinle konuştun mu bu durumu rahatsız olduğunu filan

stajerlere bakmaz diye kim demiş kolay lokma görüp onlara daha fazla bakarlar. eşinle konuştun mu bu durumu rahatsız olduğunu filan

konuşamıyoruz artık onu nerdeyse görmüyorum ilgisi okadr azki demekki başka yerden ilgi görüyo... İş yerini bassam nolucakki işyerinde bişy yapck hali yok heralde

Bu kadar hırçın ve uzak olduğuna göre pek normal görünmüyor.
Ama siz sakin olun normal davranın.
Asla bişey belli etmeyin.
Ama herşeyden herşeyden önce karnınızdaki canı düşünün..
Hiçkimse ondan önemli değil o..
Karnınızdayken herşeyi hissediyor.
Kimsenin onu üzmesine izin vermeyin.

hamilelikten önce böyle değildi kızlar bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum inanın hiç kolay değil

hamilelikten önce böyle değildi kızlar bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum inanın hiç kolay değil

telefona yüklenen casus programlar varmış bi araştır bakalım ne çıkacak çok zor bir durum

İş yerine gidin ziyaret edin :) Varsa bir şey kendi gözlerinizle görürsünüz yoksa da stajyerin gözü korkmuş olur :) :KK62:

kızlar bi süre önce yine yazmıştm endişelerimi kimi kocan baksa stajerler bakmaz felan demişti ama kadın iç güdüsü işte hissediyor..Eşimin uzaklığı sürekli telefonu sessizde tutması iş yerinden geç gelmesi beni çok rahatsız ediyodu bişey var diyodum sonra hamileliktendr diyodm.Dün eşimi aradım açmadı herneyse sonra tekrar aradm telefon açıldı geri kapandı sonra eşim aradı işte ne var felan diye çıkıştı akşam geldiğiyle yattı yüzüme bile bakmadı.. gece teline baktm irem diye bi kızı kaydetmiş. Sabah kim bu dedim stajer kız dedi.. Tüm mesajlarını silmiş telden hiç mesaj yoktu.Kafam karışık ne demeliyim napmalıyım hiç bişey anlayamıyorum artık...
Her erkek yapmaz bunu. Yani stajyerli bir ortamda çalışıyorsa ilk kez kız görmüyordur herhalde.
Ama yapabilme kapasitesi varsa eşinin zaten tanırsın. Ona göre adım at derim.

İş yerine gidin ziyaret edin :) Varsa bir şey kendi gözlerinizle görürsünüz yoksa da stajyerin gözü korkmuş olur :) :KK62:
gittim zaten abiii diye dolaşıyolar ama o öyle bizim bildiğimz abi değil böyle kur yapa yapa. düşündükçe sinir oluyorum.. :mad:

İş yerine git bi gorun ıstersen..belki için rahat eder.

(dedim ama gıtmişsin zaten)

Ben olsam ne yapardım diye düşnündüm de.. Tam delil bulunca iletişim kurmak mantıklı gibi, sana öyle geliyor diyebilir. Sabır çözüm olur

Back