eşim ve sorunlar.

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
7 yıllık evliyim ve bir çocuğumuz var.eşimle şiddetli geçimsizliğimiz var ama bir şekilde evliliğimiz yürüyor.benim sorunum eşimle ne zaman dışarıya çıksak güzel bayan gördüğü zaman hemen fark ediyor.dikkatli süzerek bakmıyor ama hemen ilgisini çekiyor.bakımsız bir bayan olsam tamam dicem ama kendime bakmayı seven giyinen süslenen bir bayanım.kaç kere söyledim kabul etmiyor fark etmedim diyor.dün dışarı çıktık.bir bayan vardı güzel bir bayan eşim bir baktı sonra kafasını çevirdi ben de kızdım dedim baktığını gördüm ben dikkat etmedim diyor ama ben baktığını gördüm yani gözlerim görüyor çok şükür.ben suçlu oldum ispat edemiyorum.sıkıldım artık aynı şeyleri yaşamaya.etrafına bakmayan adamları çok özeniyorum.tartışma oldu yine şu an küsüz o kendini haklı görüyor bende kendimi.bu durumda ne yapabilirim?

evet yaparlar yapmadım derler,sanki siz kafanızdan üretiyormuşsunuz gibi hal takınırlar, çok ciddi şekilde uyarın dicem ama kabul etmicek büyük ihtimal

Şuan kendini mi haklı görüyor birde paylasaydınız iyice dicem ama boş gîbi baksanıza konuşmayı denedinizmi bir etkisi olurmu acaba eşinizi tanırsınıZ

Şuan kendini mi haklı görüyor birde paylasaydınız iyice dicem ama boş gîbi baksanıza konuşmayı denedinizmi bir etkisi olurmu acaba eşinizi tanırsınıZ
konuştum kaç kere hemde ama bana ben farkında değilim karşıya bakıyorum orda bayan mı var fark etmiyorum diyor.çok dikkatli bakmıyor tamam kötü niyetlide değil yani öle çok çapkın yakışıklı filan değil ama bir bayan olunca mutlaka fark ediyor önceden daha fazlaydı şimdi azaldı bu yüzden dışarıya çıkmak bile istemiyorum

her erkek bakar,kimisi göstererek kimisi çaktırmadan.ve benim eşim bi kadını güzel bulabilir ama bana baktığı gözle bakarsa orda bozuşuruz.bu konuyu ona hissettirirseniz diğer kadınlar onun daha çok dikkatini çeker.unutmayın bunu.

Sen bakarsan, ben de erkeklere bakarım, dediniz mi hiç. Belki işe yarar

ya öyle güzel bayanlar oluyorki yada dikkat çekici ben bile bakıyorumm arkadaş adam napsın :)

Sizde yakisikli erkeklere uzun uzun ic gecirerek bakin.
Iyice bakin . sonra da bakmadim ki sacmalama farketmedim bile diyin.
Bu arada uye ismi nasil degistiriliyor bilgi verir misiniz

Yukarı sağdaki, üye isminizi tıkladığınızda açılan bölümün sol tarafında, kullanıcı ismi değiştirme yazısı var.

bend
bende erkeklere bakıcam diyorum vicdanın rahat ediyorsa bek ben bakmıyorum diyor.kafayı yemek üzereyim ispat edemiyorum suçlu ben oluyorum uzun olarak bakmıyor ama yanımızdan güzel bir bayan geçsin özlellikle sarı saçlı bayanlaraı fark ediyor o kadar uzun uzun baktığını görmedim Allah yukarıda.ama neden fark ediyor anlamıyorum bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm

Zaten baktığını kabul etmiyormuş da, böyle deyince bakmaz belki dedim ama...

erkekler iç güdüsel olarak bakıyorlar malesef buna engel olamıyoruz..
bakmayacakasın demek ne kadar doğru onuda bilemiyorum.
yasak her zaman tatlı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…