- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
-
- Konu Sahibi my_angel_87
7 yıllık evliyim ve bir çocuğumuz var.eşimle şiddetli geçimsizliğimiz var ama bir şekilde evliliğimiz yürüyor.benim sorunum eşimle ne zaman dışarıya çıksak güzel bayan gördüğü zaman hemen fark ediyor.dikkatli süzerek bakmıyor ama hemen ilgisini çekiyor.bakımsız bir bayan olsam tamam dicem ama kendime bakmayı seven giyinen süslenen bir bayanım.kaç kere söyledim kabul etmiyor fark etmedim diyor.dün dışarı çıktık.bir bayan vardı güzel bir bayan eşim bir baktı sonra kafasını çevirdi ben de kızdım dedim baktığını gördüm ben dikkat etmedim diyor ama ben baktığını gördüm yani gözlerim görüyor çok şükür.ben suçlu oldum ispat edemiyorum.sıkıldım artık aynı şeyleri yaşamaya.etrafına bakmayan adamları çok özeniyorum.tartışma oldu yine şu an küsüz o kendini haklı görüyor bende kendimi.bu durumda ne yapabilirim?
Şuan kendini mi haklı görüyor birde paylasaydınız iyice dicem ama boş gîbi baksanıza konuşmayı denedinizmi bir etkisi olurmu acaba eşinizi tanırsınıZ7 yıllık evliyim ve bir çocuğumuz var.eşimle şiddetli geçimsizliğimiz var ama bir şekilde evliliğimiz yürüyor.benim sorunum eşimle ne zaman dışarıya çıksak güzel bayan gördüğü zaman hemen fark ediyor.dikkatli süzerek bakmıyor ama hemen ilgisini çekiyor.bakımsız bir bayan olsam tamam dicem ama kendime bakmayı seven giyinen süslenen bir bayanım.kaç kere söyledim kabul etmiyor fark etmedim diyor.dün dışarı çıktık.bir bayan vardı güzel bir bayan eşim bir baktı sonra kafasını çevirdi ben de kızdım dedim baktığını gördüm ben dikkat etmedim diyor ama ben baktığını gördüm yani gözlerim görüyor çok şükür.ben suçlu oldum ispat edemiyorum.sıkıldım artık aynı şeyleri yaşamaya.etrafına bakmayan adamları çok özeniyorum.tartışma oldu yine şu an küsüz o kendini haklı görüyor bende kendimi.bu durumda ne yapabilirim?
konuştum kaç kere hemde ama bana ben farkında değilim karşıya bakıyorum orda bayan mı var fark etmiyorum diyor.çok dikkatli bakmıyor tamam kötü niyetlide değil yani öle çok çapkın yakışıklı filan değil ama bir bayan olunca mutlaka fark ediyor önceden daha fazlaydı şimdi azaldı bu yüzden dışarıya çıkmak bile istemiyorumŞuan kendini mi haklı görüyor birde paylasaydınız iyice dicem ama boş gîbi baksanıza konuşmayı denedinizmi bir etkisi olurmu acaba eşinizi tanırsınıZ
evet bakıyor kaç kere söylemiyim dedim ama dün dayanamadım ama sorun ispat edememde edemiyorum ki birde bana kızıyorÇok üsteleme bence. Üsteleyincede ters tepiyor gibi. Bakıyorlar
Konu sahibi siz değilsinizki. Yoksa bu ikinci üyeliğinizmi?evet bakıyor kaç kere söylemiyim dedim ama dün dayanamadım ama sorun ispat edememde edemiyorum ki birde bana kızıyor
kullanıcı adımı değiştirdimKonu sahibi siz değilsinizki. Yoksa bu ikinci üyeliğinizmi?
Kullanıcı adınızı değiştirseniz diğer kullanıcı adınız durmazdı. İkinci üyelik yasak bilginizekullanıcı adımı değiştirdim
Sizde yakisikli erkeklere uzun uzun ic gecirerek bakin.
Iyice bakin . sonra da bakmadim ki sacmalama farketmedim bile diyin.
Bu arada uye ismi nasil degistiriliyor bilgi verir misiniz
arkadaş cevaplamışYukarı sağdaki, üye isminizi tıkladığınızda açılan bölümün sol tarafında, kullanıcı ismi değiştirme yazısı var.
bende erkeklere bakıcam diyorum vicdanın rahat ediyorsa bek ben bakmıyorum diyor.kafayı yemek üzereyim ispat edemiyorum suçlu ben oluyorum uzun olarak bakmıyor ama yanımızdan güzel bir bayan geçsin özlellikle sarı saçlı bayanlaraı fark ediyor o kadar uzun uzun baktığını görmedim Allah yukarıda.ama neden fark ediyor anlamıyorum bu yüzden ayrılmayı bile düşündümSizde yakisikli erkeklere uzun uzun ic gecirerek bakin.
Iyice bakin . sonra da bakmadim ki sacmalama farketmedim bile diyin.
Bu arada uye ismi nasil degistiriliyor bilgi verir misiniz
bend
bende erkeklere bakıcam diyorum vicdanın rahat ediyorsa bek ben bakmıyorum diyor.kafayı yemek üzereyim ispat edemiyorum suçlu ben oluyorum uzun olarak bakmıyor ama yanımızdan güzel bir bayan geçsin özlellikle sarı saçlı bayanlaraı fark ediyor o kadar uzun uzun baktığını görmedim Allah yukarıda.ama neden fark ediyor anlamıyorum bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm