eşim ve sorunlar.

kullanıcı adımı değiştirdim

niye yalan söylüyorsunuz iki üyelik almışsınız işte. iki tane profiliniz var ayrı ayrı birince çanakkale yazıyor yaşadığınız yer, birinde balıkesir üye adı değiştirmekle bilgileriniz değişmez ki.. ayrıca ece 87 yeni isminiz olması lazım çünkü mesajı konuyu açtıktan sonra yazmışsınız ece 87 üyelik isminizle ama o üyeliğiniz 2010, konuyu açtığınız üyelik 2012 değişen üyelik adınız ilk konu açtığınız üyeliğiniz olmalı ve bir daha ece 87 olarak mesaj yazamazsınız ki ayrı üyeliğiniz olmasa. Neyse kibledim ben yönetim halleder.

Ben de bu kocam ona baktı buna baktı diyenleri anlamıyorum. Rahatsızedecek derecede, yiyecek gibi ya da flörtöz bir şekilde bakmıyorsa mesele yok. Göz bu kayar. Sizin hiç kaymıyor mu, yakışıklı bir adama ya da güzel bir kadına? Bu etkilenmek değildir.

Ya hanimlar bunlari asin. Bunlar icin yipratmayin kendinizi. Soyle dusunun o kadini gorunce siz de bakiyorsunuz illa dikkat cekiyor. Boyle yazdigima bakip da sozde cok modern ya da cok genis oldugumu da dusunmeyin. bizde de kiz men boyle bir durum var ama yapabilecegim bisey yok. Ilk zamanlar aynen sizler gibi kavgalarimizi ederdik baktim sonuc yok. Bir donem ben de baktim. Hatta bir gun arabada giderken oylesine birine offf diyerek gectim. Cildirdi. Bunu yapmadan once onu cok ciddi uyardim. Intikamim cok aci olacak diye . Aradan zaman gecip soyledigimi unuttugu zamanda yaptim.Nsilmis dedim agzini acamadi. Ama goruyordum ki kulaklardan duman cikiyor. o gunden sonra keyfime baktim. O da cok dikkat cekici biri gectiginde bakmamak icin cabaliyordu bunu farkedince yanlis yaptigimi anladim. Cunku basindan beri normal bir durumu anormale ceviren ben olmusum. Uzun oldu ama sunu da anlatayim son vukuatimiz :-) keske anlatmayip da kameraya cekip izletme sansim olsaydi o kadar
carsids kalabalik bir yerdeyiz. Kişin ortasi mini otesi etekli bir hatun caprazimizda karsiya gececek bekliyor. Etek de kocaman gullu filan. Yani 90 lik gozu gormez dedenin bile gozunu acacak sekilde ilginc giyinmis. Esimin bakacagini anladim yuzune baktim. Ama o ifadeyi anlatamam bakmamak icin nasil bir caba harciyor. Benim baktigimi anlayonca ilgisiz hayatta hic girmedigimiz bir magaza var yolun karsisinda oraua bakiyormus gibi yapip indirim varmis girelim mi dedi ama bunu drrken pancardan daha kirmizi. Yuzune baktim guldum 5 senedir inkar eden adam toparlayamadim dimi dedi kendi yaptigindan kendisi utandi
sozun ozu cok da ustune gidip adamlari irrite etmeyin. Kaldirabilecegini dusunuyorsaniz azcik empati kurdurun

bend

bende erkeklere bakıcam diyorum vicdanın rahat ediyorsa bek ben bakmıyorum diyor.kafayı yemek üzereyim ispat edemiyorum suçlu ben oluyorum uzun olarak bakmıyor ama yanımızdan güzel bir bayan geçsin özlellikle sarı saçlı bayanlaraı fark ediyor o kadar uzun uzun baktığını görmedim Allah yukarıda.ama neden fark ediyor anlamıyorum bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm
Uzun uzun baktgni gormdniz madem gereksiz vesvese yapıyorsun. 2.sefer bkarsa tartisın,ilk seferde istemedn de bakılabilir.

bend

bende erkeklere bakıcam diyorum vicdanın rahat ediyorsa bek ben bakmıyorum diyor.kafayı yemek üzereyim ispat edemiyorum suçlu ben oluyorum uzun olarak bakmıyor ama yanımızdan güzel bir bayan geçsin özlellikle sarı saçlı bayanlaraı fark ediyor o kadar uzun uzun baktığını görmedim Allah yukarıda.ama neden fark ediyor anlamıyorum bu yüzden ayrılmayı bile düşündüm
Benim nişanlımda özellikle sarışın bayanlara bakıyor. Tam baktığı sırada nereye bakıyorsun diye surekli sora sora vazgecirdim o huyundan. tam baktığı sırada sorguya çekince far görmüş tavşan gibi kalakalıyor. Sende dene bi ama bak baktıktan sonra değil tam bakarken. Bide kavga boyutuna getirmeye gerek yok bence sakin sakin sorun tatlılıkla çözün derim ben

Niye ispat etmeye çalışıyorsun canım? Bu kadar izin verme seni delirtmesine. Ben gözüme mi inanıcam sana mı de yani. Ne ispatı. Sen görmüşsün işte yetmezmi. Okkalı bi konuş o ayağını denk alır merak etme. Ama öyle bu durumdan muzdarip, sıkıntılı bi ifadeyle değil gayet emin ve kararlı, sert bi edayla konuş ki dank etsin. Bana bak ben kör de değilim aptal da değilim, hele bi daha baktığını göreyim, hele bi farkedeyim bak o zaman neler oluyor , ben elalemin adamına bakmıyorsam sende o gözüne sahip çıkmayı bil ben bildirirsem acı olur, dönüşü de olmaz de. Bak ondan sonra nasıl temkinli davranıyo. Baktın bu laftan sonra gene baktı, birlikte olduğunuz mekan her neresiyse sessizce bırak git orda yalnız. Ama tavrın asla üzgün ağlak olmayacak!!! Kararlı ol.

Bende daha önce böyle sorunlar yaşadım.

Sorun: Eşim neden dışarda bayanlara bakıyor.

Cevap: Adamın gözü aç doymuyor adam.

Çözüm: Eşinin gözünü de gönlünüde doyur..

Tamam güzel bir kadın geçtiğinde herkes bakar ama eşimin benim yanımda başkalarına bakmasını kaldıramazdım ben ya.
Çok can sıkıcı,siz de sallamayın pek onu,siz de bir kaç adama bakın tek çözüm bu galiba.İşte şu adam ne kadar uzun boylu,şunun gözleri güzelmiş falan.:KK11:

X