Çevremde gördüğüm tüm kadın arkadaşlarım kocalarını darlıyor. Adamlara nefes dahi aldırmıyorlar. Kadınlar kendi kıyafet alışverişlerne dahi adamsız çıkmıyor,avmye de beraber,yemeğe de beraber,kahve içmeye de beraber gitmek istiyorlar. Hafta arası da beraber kocayla olsun,hafta sonu da beraber olsun,kimse arkadaş yüzü görmesin istiyorlar. Bence biraz rahat olmak gerekiyor. Evlendik diye tapumuzu vermedik,ya da kocaların tapusunu almadık. Herkes görevlerini yerine getirdikten sonra kendine zaman ayırmalı. Aksi durumda evlilik çok yıpratıcı oluyor.
Eşinizin özgürlük anlayışı nedir o önemli bir de. Mesela adam işten gelmiş,sofrayı kurmuş salatayı yapmışsa, eşiyle çocuğuyla sohbet ettiyse,beraber yarım saat bir saat oturduysa bence gece geç saatte arkadaşlarıyla çıkabilir. Okeye gider,nargileye gider ne bileyim yani kendine göre bir şeyler yapabilir bana göre. Bahsettiğim arkadaşlarım asla izin vermez mesela bu duruma. Ben desteklerim,hadi çık biraz hava al derim şahsen. Sizdeki durumu tam bilmediğim için rastgele örnek verdim.