Ailesiyle tanıstıgımdan beri kabullenmediler beni akıllarında kim varsa artık.15aylık evliyim bir de düsük yaptım ama ne olursa olsun eşim ailesine bırakın laf soylemeyi elestirsem bile zoruna gidiyor hemen sinirlenip cekip gidiyor.Kıskanc bir kaynana ogluna bayaa düşkün.. babası da aynı dedikoducu lafcı.görümcem de aynı onlar!!! Birine bir lafım olsa bir olup bana tepki gosteriyorlar eşim de onları haklı bulup hep bana kotu konusunca ben evlilik denen şeyden iyice soguyorm.onların gercek yüzünü goremiyor cünkü eşimin yanında cok düsünceliler iyiler cok iyi rol yapıyorlar ondan ye bundan ye diye ama biliyorum zerre kadar kıymetim yok eşim yanımda olsa hepsi vız gelir ama o da benim gözyaşımı bile önemsemeyecek kadar büyülü ailesine tamam benim de yanlıslarım var cok fevriiym ama büyükler büyüklügünü yapmadı hic bir anlamda hep benden olgunluk bekleniyor.mecbur muyum sevdik ettik diye.sanki bir tek onların evladı var gormemisler 30yasında koca adamı cocuk gibi seviyorlqr laftamaddi manevi hicbir destekleri olmayan bu yalancı aileye tahammülüm kalmadı eşimle onun ailesi yüzünden kavga etmekten cok yoruldum