• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kıyafet problemimiz.

'Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.'

Burda ne demek istediniz?
İsteyen tabi ki şortunu eteğini giyebilir saygı duyuyorum ama ben normalde de dışarıda giymezdim. Hala giymiyorum, kapalı giyinmeme rağmen eşim beni kıskanıyor diyor

İsteyen tabi ki şortunu eteğini giyebilir saygı duyuyorum ama ben normalde de dışarıda giymezdim. Hala giymiyorum, kapalı giyinmeme rağmen eşim beni kıskanıyor diyor

Mini etek ve şort teşhire sebep olur diyor ama. Senin dediğini demek isteseydi teşhir kelimesini kullanmazdı

Canım işte evliliğin ilk zamanları benim de yaptığım hatalar benim de başıma gelen tartışmalar
Ama biz kadınlar olarak hatamız ne
Karışmalarına izin vermek
Ben zamanla oturttum bu saçma konuyu yerine
Pantolon giyince üzerine tunik giymemi istemesini aştık
Çünkü karışmasına izin vermedim bir kızdı, iki kızdı, üç kızdı, sustu.
Tuniğimi giymek istediğimde altına tayt giyiyorum, pant giyip hatırlatmıyorum o saçma düşüncesini kendisine
Mini etek ve şort teşhire sebep olur diyor ama. Senin dediğini demek isteseydi teşhir kelimesini kullanmazdı
bence siz ne demek istediğimi gayet iyi anladiniz.anlamadiysaniz da ordaki bağlacın neyi ayirdiğini, bağlacın amacini bilmiyorsunuz.Karşı cıkmiş olmak için karşi cikiyorsunuz.Zaten mini etek mini şortun teşhire sebep olduğunu düşünseydim bunlardan sonra VEYA teşhire sebep olabilecek kıyafetler diye ek cümle açmazdim.Hayır nedir bu kadının kadını taşlamaya bu kadar istekli olması?

Doğru evet bizim için gerçekten kötü bir laf, ama erkekleri biliyorsun. Kimisi ama tabiki hepsine aynı şey söylenemez. Kimi erkek için teşhir sebebi olabiliyoruz maalesef. Bunu şort giysek de yapabiliyoruz pantolon giysek de.. Mini etek de giysek, uzun etek de giysek, hatta örtülü, türbanlı bile olsak, erkeği cezbedebiliyoruz her halimizle. Ama bu bizim suçumuz değil.
Bakanların pis gözleri.
O yüzden o kelime saçma olmuş.
Hani sadece 'açık giyiniyorsun demesine sebep olacak bir giyim tarzım yok' diyebilirdi

bence siz ne demek istediğimi gayet iyi anladiniz.anlamadiysaniz da ordaki bağlacın neyi ayirdiğini, bağlacın amacini bilmiyorsunuz.Karşı cıkmiş olmak için karşi cikiyorsunuz.Zaten mini etek mini şortun teşhire sebep olduğunu düşünseydim VEYA teşhire sebep olabilecek kıyafetler diye ek cümle açmazdim.Hayır nedir bu kadının kadını taşlamaya bu kadar istekli olması?

Sırf kadınsın diye her cümlenin altına imzamı mı atayım?

bence siz ne demek istediğimi gayet iyi anladiniz.anlamadiysaniz da ordaki bağlacın neyi ayirdiğini, bağlacın amacini bilmiyorsunuz.Karşı cıkmiş olmak için karşi cikiyorsunuz.Zaten mini etek mini şortun teşhire sebep olduğunu düşünseydim bunlardan sonra VEYA teşhire sebep olabilecek kıyafetler diye ek cümle açmazdim.Hayır nedir bu kadının kadını taşlamaya bu kadar istekli olması?
Beni niye etiketledin ki bu yazıya. Ben sadece bu durumu aşabileceğini yazmıştım sana. Seni eleştirmeden.

Bence öyle demiyor teşhir gibi bir laf etti ve herkesin ona karşı bakış açısını bir anda değiştirdi.
Artık lütfen kadın olarak bari kendimize bunu yapmayalım herkesin kendi tercihidir açık yahut kapalı giyinmek onaylamıyor olabilirsiniz ama teşhirci gibi bir kelime kullanmak yanlış çünkü bu kimsenin haddi değildir. Keşke sizin gibi yazsaydı konu sahibi bu şekilde düşündükçe eşinin yaptıkları müstahak gibi geliyor malesef..

Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.Evlenmeden bir ay kadar önce eşim kıyafetlerine dikkat etmeni istiyorum evlendikten sonra deyince ben de dikkat ederim zaten cok acık giyinmiyorum demiştim.

Evlendik.8 ay oldu.Şu an bildiğiniz kot pantolon giymeme karişiyor.Kot pantolonlarimin cogu skinny tabir edilen türde.Mom jean boyfriend jean denenler de var.

Skinny yapişiyor diye üzerine uzun bir şey giymemi istiyor en azindan kalçalari kapatacak kadar.Bekarken rahatça giyerken şimdi adamın haklı yanlari var, yasadiğimiz ilçe gereği de bakanlar oluyor ve rahatsız oluyor diye düşünüp hırka ya da salaş şeylerle kombin etmeye çalişiyorum. banane, beni böyle beğendi böyle tanidi bir şey demeye hakkı yok demek yerine; onun düşüncelerini de önemseyerek hareket ediyorum.Cok sıkıldığımda bunaldiğimda daha bol olan jeanleri giyiyorum.

Bugün de skinny giydim.üstüne biraz uzun tişört giyip üstüne de sweat giydim.Buna da laf etti ve bozulduk.

Ben onun düşüncelerini de önemseyip orta yol bulmaya calişirken; onun her istediğini robot gibi yapan, kendinden vazgeçen bir kişilik olmak istemiyorum.Sokakta milyonlarca kadın kot pantolon giyiyor zaten.Bu mini etek şort veya aşiri dekolteli bir şey olsa hak vereceğim ama buna bu kadar takılması beni aşiri bunaltiyor.

Elimi verdikçe kolumu alamiyormuş olmak istemiyorum bu kıyafet, giyim kuşam konusunda.Orta yolu bulmak taraftariyim.Sizce nasıl konusursam beni de anlayabilecektir?

Evliliğin ilk aylatında dar kot giyip gittiğim bir gün dolaptaki iki skinny mi kesmişti.Ve bir hafta konusmayarak bağirip çağirarak tepkimi belli etmiştim.Sakinleyince Bir daha ayni seyi yaparsa dolapta kendi pantolonlarini bulamayacağını da söylemiştim.

Siz orta yolu bulmak için uğraşıyorsunuz ama eşiniz tabi siz izin verdikçe sanki bu durumu abartacak gibi. Siz yine de dediğiniz gibi kot giydiğinizde biraz uzun bir şeyler giyerek eşinizin de içini rahat ettirin ama kot giymeyi hepten bırakmak mantıklı değil tabi. Sonra ne isteyecek acaba ?

Back