Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.Evlenmeden bir ay kadar önce eşim kıyafetlerine dikkat etmeni istiyorum evlendikten sonra deyince ben de dikkat ederim zaten cok acık giyinmiyorum demiştim.
Evlendik.8 ay oldu.Şu an bildiğiniz kot pantolon giymeme karişiyor.Kot pantolonlarimin cogu skinny tabir edilen türde.Mom jean boyfriend jean denenler de var.
Skinny yapişiyor diye üzerine uzun bir şey giymemi istiyor en azindan kalçalari kapatacak kadar.Bekarken rahatça giyerken şimdi adamın haklı yanlari var, yasadiğimiz ilçe gereği de bakanlar oluyor ve rahatsız oluyor diye düşünüp hırka ya da salaş şeylerle kombin etmeye çalişiyorum. banane, beni böyle beğendi böyle tanidi bir şey demeye hakkı yok demek yerine; onun düşüncelerini de önemseyerek hareket ediyorum.Cok sıkıldığımda bunaldiğimda daha bol olan jeanleri giyiyorum.
Bugün de skinny giydim.üstüne biraz uzun tişört giyip üstüne de sweat giydim.Buna da laf etti ve bozulduk.
Ben onun düşüncelerini de önemseyip orta yol bulmaya calişirken; onun her istediğini robot gibi yapan, kendinden vazgeçen bir kişilik olmak istemiyorum.Sokakta milyonlarca kadın kot pantolon giyiyor zaten.Bu mini etek şort veya aşiri dekolteli bir şey olsa hak vereceğim ama buna bu kadar takılması beni aşiri bunaltiyor.
Elimi verdikçe kolumu alamiyormuş olmak istemiyorum bu kıyafet, giyim kuşam konusunda.Orta yolu bulmak taraftariyim.Sizce nasıl konusursam beni de anlayabilecektir?
Evliliğin ilk aylatında dar kot giyip gittiğim bir gün dolaptaki iki skinny mi kesmişti.Ve bir hafta konusmayarak bağirip çağirarak tepkimi belli etmiştim.Sakinleyince Bir daha ayni seyi yaparsa dolapta kendi pantolonlarini bulamayacağını da söylemiştim.