• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kıyafet problemimiz.

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.Evlenmeden bir ay kadar önce eşim kıyafetlerine dikkat etmeni istiyorum evlendikten sonra deyince ben de dikkat ederim zaten cok acık giyinmiyorum demiştim.

Evlendik.8 ay oldu.Şu an bildiğiniz kot pantolon giymeme karişiyor.Kot pantolonlarimin cogu skinny tabir edilen türde.Mom jean boyfriend jean denenler de var.

Skinny yapişiyor diye üzerine uzun bir şey giymemi istiyor en azindan kalçalari kapatacak kadar.Bekarken rahatça giyerken şimdi adamın haklı yanlari var, yasadiğimiz ilçe gereği de bakanlar oluyor ve rahatsız oluyor diye düşünüp hırka ya da salaş şeylerle kombin etmeye çalişiyorum. banane, beni böyle beğendi böyle tanidi bir şey demeye hakkı yok demek yerine; onun düşüncelerini de önemseyerek hareket ediyorum.Cok sıkıldığımda bunaldiğimda daha bol olan jeanleri giyiyorum.

Bugün de skinny giydim.üstüne biraz uzun tişört giyip üstüne de sweat giydim.Buna da laf etti ve bozulduk.

Ben onun düşüncelerini de önemseyip orta yol bulmaya calişirken; onun her istediğini robot gibi yapan, kendinden vazgeçen bir kişilik olmak istemiyorum.Sokakta milyonlarca kadın kot pantolon giyiyor zaten.Bu mini etek şort veya aşiri dekolteli bir şey olsa hak vereceğim ama buna bu kadar takılması beni aşiri bunaltiyor.

Elimi verdikçe kolumu alamiyormuş olmak istemiyorum bu kıyafet, giyim kuşam konusunda.Orta yolu bulmak taraftariyim.Sizce nasıl konusursam beni de anlayabilecektir?

Evliliğin ilk aylatında dar kot giyip gittiğim bir gün dolaptaki iki skinny mi kesmişti.Ve bir hafta konusmayarak bağirip çağirarak tepkimi belli etmiştim.Sakinleyince Bir daha ayni seyi yaparsa dolapta kendi pantolonlarini bulamayacağını da söylemiştim.

Son düzenleme:
İyide madem acık giyinmiyordun eşin sana evlenince dikkat et dediginde neden tamam dedin neden zaten acık giymiyorum neye daha dikkat edicem diyip cevap vermedin ki ?
Kendin istemişsin
Şimdide ne desen anlamaz cunku kurallarına uymaya baslamıssın coktan

Eşinizin öfke kontrol sorunu yoksa aynen buraya anlattiginiz gibi anlatin..ben buyum seni kirmamak ıcin bak hafif uzun salaş kombinliyorum ama hala yaranamiyorum .sen hala daha fazlasinin pesindesin huzurumu kaciriyosun bu kadar kisisel biseyde böylesi sorun yasamak senin tarafindan onaylanma zorunlulugu hissettirmen berbat deyin..belki anlar

Yakında kalçaları örtseniz de yetinmez. En güzeli baştan tavır koymak. Siz iyi niyetli olarak orta yolu bulmaya çalışıyorsunuz ama kıyafet olayına bir el attı mı geri alamıyor kendini erkekler. Her konuda olduğu gibi her şeye karışmayı kendilerine hak görüyorlar. Sınırınızı net çizin ne olacaksa baştan olsun.

Tatillerinizde teşhirci olup, günlük hayatinizda usturuplu giyinmeniz????
Teşhir kıyafeti dediğiniz şeyler tatil olunca teşhir olmuyor mu? Birşeyi ya yaparsın ya yapmazsin ki hele böyle teşhirci kıyafeti diyip birde üstüne tatilde giyerim demek...

Herkes sizin yaşadığınız gibi yerlerde yaşamıyor, etek ve sortu sadece tatildeyken rahat giyebilmissiniz, giyildiği gormussunuz herhalde.

Tatillerinizde teşhirci olup, günlük hayatinizda usturuplu giyinmeniz????
Teşhir kıyafeti dediğiniz şeyler tatil olunca teşhir olmuyor mu? Birşeyi ya yaparsın ya yapmazsin ki hele böyle teşhirci kıyafeti diyip birde üstüne tatilde giyerim demek...

Herkes sizin yaşadığınız gibi yerlerde yaşamıyor, etek ve sortu sadece tatildeyken giyildiği bu gormussunuz herhalde.
Teşhir kıyafeti demedim.Mini etek/şort VEYA teşhire sebep olabilecek kiyafetler dedim dekolte vs tarzı.Düzgün okuyun bence.

Yani kusura bakmayın ama şort giyen mini etek giyen kadın teşhircidir diyorsunuz resmen. Bu cümle alt anlam olarak mini etekli kadın her türlü sarkıntılığı hak eder demektir. Yani ben mini etek giysem insanları kışkırtmış mı oluyorum?

Ayrıca koca kişisine söyleyin evlendiniz diye sahibi gibi davranmasın size bi zahmet, eğer sen evlenecek yaşta isen kendi kıyafetine kendin karar vermelisin. Başkasının kararı kocan bile olsa olmaz yani. Demek sen hür iradesi ile yaşayan bir insan olamamışsın.

Sen neden kendinden taviz vermek zorundasın ki demek ki kocan dar kotlu kadınların popolarına bakıp neler hayal ediyorsa artık herkesi kendi gibi zannediyor. Mümkünse sapık kocanızı dışarı çıkarmayın, çünkü kendisi mini etek giyenleri kim bilir nasıl hayal ediyordur.

Tatil yerlerinde teşhirci misiniz onu merak ettim bir de. Tatilde şort giyince amacınız erkekleri ayartmak mı? Dediklerinizden bu çıkıyor

'Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.'

Burda ne demek istediniz?

Üstünüze giydiğiniz kumaş parçaları için siz niye orta yol bulmaya çalışasınız?

Böyle bir konunun orta yolu olmaz. Ya kendi istediğinizi giyersiniz ya da eşinizin uygun gördüğünü.
Sizin giydiklerinizi uygun bulmuyorsa evlenmeseydi.
Yani ben 30 senede öğrenemedim nerede ne giyeceğimi, elin oğlu öğretecek. Üstüne pantolonlarımı kesecek, buna rağmen ben de hala orta yol bulmaya çalışacağım.
Kendinize bu muameleyi nasıl yaptırıyorsunuz anlamıyorum.

Merhaba hanımlar.Ben çok açık giyinmeyen çalişan bir kadınım.Herkesin kendi kişisel tercihi olmakla beraber bekarken de zaten mini etek’ mini şort veya teşhire sebep olabilecek kıyafetle şehrin göbeğinde gezmezdim.Tatillerde giyerdim.Evlenmeden bir ay kadar önce eşim kıyafetlerine dikkat etmeni istiyorum evlendikten sonra deyince ben de dikkat ederim zaten cok acık giyinmiyorum demiştim.

Evlendik.8 ay oldu.Şu an bildiğiniz kot pantolon giymeme karişiyor.Kot pantolonlarimin cogu skinny tabir edilen türde.Mom jean boyfriend jean denenler de var.

Skinny yapişiyor diye üzerine uzun bir şey giymemi istiyor en azindan kalçalari kapatacak kadar.Bekarken rahatça giyerken şimdi adamın haklı yanlari var, yasadiğimiz ilçe gereği de bakanlar oluyor ve rahatsız oluyor diye düşünüp hırka ya da salaş şeylerle kombin etmeye çalişiyorum. banane, beni böyle beğendi böyle tanidi bir şey demeye hakkı yok demek yerine; onun düşüncelerini de önemseyerek hareket ediyorum.Cok sıkıldığımda bunaldiğimda daha bol olan jeanleri giyiyorum.

Bugün de skinny giydim.üstüne biraz uzun tişört giyip üstüne de sweat giydim.Buna da laf etti ve bozulduk.

Ben onun düşüncelerini de önemseyip orta yol bulmaya calişirken; onun her istediğini robot gibi yapan, kendinden vazgeçen bir kişilik olmak istemiyorum.Sokakta milyonlarca kadın kot pantolon giyiyor zaten.Bu mini etek şort veya aşiri dekolteli bir şey olsa hak vereceğim ama buna bu kadar takılması beni aşiri bunaltiyor.

Elimi verdikçe kolumu alamiyormuş olmak istemiyorum bu kıyafet, giyim kuşam konusunda.Orta yolu bulmak taraftariyim.Sizce nasıl konusursam beni de anlayabilecektir?

Evliliğin ilk aylatında dar kot giyip gittiğim bir gün dolaptaki iki skinny mi kesmişti.Ve bir hafta konusmayarak bağirip çağirarak tepkimi belli etmiştim.Sakinleyince Bir daha ayni seyi yaparsa dolapta kendi pantolonlarini bulamayacağını da söylemiştim.
Canım işte evliliğin ilk zamanları benim de yaptığım hatalar benim de başıma gelen tartışmalar
Ama biz kadınlar olarak hatamız ne
Karışmalarına izin vermek
Ben zamanla oturttum bu saçma konuyu yerine
Pantolon giyince üzerine tunik giymemi istemesini aştık
Çünkü karışmasına izin vermedim bir kızdı, iki kızdı, üç kızdı, sustu.
Tuniğimi giymek istediğimde altına tayt giyiyorum, pant giyip hatırlatmıyorum o saçma düşüncesini kendisine

Şortta giyiyorum,mini etekte ve hatta askılı da İstanbulun göbeğinde yapıyorum bunu,teşhir mi bu sizce?
Anlatımınız bile aşırı tuhaf.
Başkalarından size ne?
Siz evinizin içinde sizi böyle görüp beğenmiş,sonra da cürret edip dolabınızdaki kotlarınızı kesmiş eşinize odaklanın derim.
Korkarım siz bir şeyleri değiştirdikçe hep daha fazlasını isteyecek zira her dediğine uyuyorsunuz ,onlara da uymanızı bekleyecek.

Back