Eşim ve İsteği

valla hayatım habire monolog halindeyim..bazen ona soru soruyorum dur diyorum yorulma ben cevaplarım

mesela bugün ne yemek yaptın karıcım demesini çok isterdim...hatta sorsana bana arada diye isteğimide belli ettim..hayatım çalışıyrsun yorgun geliyosun ,sen ne yapsan yerim zaten,yaptıklarının hepside lezzetli..
gıy gıy gıyyy içimi kururttun be adammm....yorulan benim evet...bari yorulduğuma değse...

neolur accık merak etsenn..

arkadaşım senin gibiydim ama süper bi yol buldum onun izindeyim bi sefer bile boşa dönmedi
istersen yardımcı olabilirim

söyle bakalım gerçi boşucam bu adamı belki 2.sinde işime yarar

malzemeler

1 adet ajanda
1 adet kalem

yapılışı

akşam eşiniz işten geldiğinde ondan biraz uzak bi yerde oturuyorsunuz kocanızın nasıl olmasını istediğinizi yazıyorsunuz
arada derin nefes alıp verip dşünür gibi yapıyorsunuz
size seslendiğinde duymamazlığa gelip 3 . veya 4. demesinde duyuyorsunuz
eğer kocanız hödükse benmki gibi benden bişi istiyormusun günlük yazıcam deyip başka odaya bile geçebilirsin
bu saniyeden itibaren kurt adamın beyninde
siz bi kaç gün yazın

dolunaycım sen özelliklee yemeklerle ilgili söylediklerini yazıyorsun
daha sonra köşe bıcak sakladığınız günlüğü bi gün ortalıkta unutuyorsunuz
ama o evdeyken unutun mümkünse daha sonra ki değişimi görün ve olumlu şeylerde yazın ki
o da memnun kaldığınızın farkına varsın
1 senedir bu şekilde süper yol katettik arpalarla yarışıyorum
memnun kalma garantiniz % 100

mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:
mesaj tekrarı olmuş...

Son düzenleme:
canım normalde ufak problemlerimizi bile konuşarak aşabiliriz diye düşünen bir insanım ama o asla konuşmaz..
anca birikir birikir patlar

dediğin güzel bir yöntem ama eşime elime bi saat bide bomba alıyorum desem inan merak etmez..

erenlerden benim kocam..ne meraklanır nede bi başka bişey..sadece susar..o susar sen çıldırırsın..
sen çıldırırsın oda dayanamaz patlar...

Son düzenleme:

ayy canım benim yaa neyse sen genede sabret
kızııımmm onun sayesinde cennetlik olcan dha nee

kızlar test edildi onaylandı dans işe yarıyormuş hemde çok yarıyormuş
ben bile kendimden böyle bi performans beklemiyordum
koca neye uğradığını şaşırdı sabah beni işe gönderrken akşam bi daha olur mu diye soruyo hödük
bişi düşkünü diye boşuna denmiyormuş
uyuz adam

.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi bari.
Yapabildin demek dans işini.
iŞE YARIYORMUŞ DERKEN NE ANLAMDA ACABA?
:26:

Son düzenleme:
Benim esimde tvde oynayan bi bayan gordumu kak sende oyna bi goreyim diyo bende utaniyom baska seylerde utanmiyom ama

ay çok güldüm okurken…benim de aklıma hiç böyle bir şey gelmemişti. Bu olay bana bir filmi hatırlattı.
Hayatının monotonlaştığını düşünen bir kadın, (erotik film değil) eşiyle hayatına renk katmak için bir dizi araştırmaya giriyor ve eskisi kadar geceleri birliktelik yaşamadıkları için çocukları olmuyor. Çocuk yapabilmek adına adamı nasıl keyiflice yatağa götürür onu düşünüyor…sarı, kızıl peruklar alıyor, jartiyerler, değişik gecelikler ve kıyafetler..malum dansı yapmadan önce odayı karartıyor müzik açıyor. Kapıdan bir bacak çıkıyor önce…sonra kendini gösteriyor.derken dans başlıyor…adam da kahkaha tufanı…..ne yaptıysa olmadı zaten adam o kahkahanın üstüne romantizm bırakmadı…yani evliliklerde dansların düşünülen şekilde renklendirmesi biraz zor..ben de denemedim ama yapsam eşim gülerdi sanırım. Denesem mi acaba ya

uTANMAMAK LAZIM KIZLAR ASLINDA.
hERŞEYİ TATTIRMAK LAZIM EŞLERE

Aslında utanmanın altında belki becerip becerememe duygusundan kaynaklanan bir durum olabilir. Beğenilme, beğenilmeme….renklencek mi yoksa güldürcek mi? O da bir renk aslında…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…