- 19 Eylül 2012
- 642
- 4
-
- Konu Sahibi ozlmalpr84
Başlığı yanlış okudum zannettim...
Bu iki şeyin tercih olarak bir de aynı cümlede kullanmasını yadırgadım diyebilirim.
Şahsi fikrim, hayatta her şeyin yeri doldurulur, insanlar ve duygular hariç...
hemşire olduğunu bilmiyodum bende hemşireyim.hemşirelikte daha doğrusu memuruyette 1 kereye masus 6 ay sebep belirtmeden ücretsiz izin kullanma hakkın var.birde 7 kere sdenede heyet raporu alma hakkın var.bunları bi dene ama olmuyosa eş.sonuçta biz her yerde her an iş bulabiliyoruz sorun olmuyo.[/QU
sizi bulduğuma sevindim :) ben 5 yılımı doldurmadımücretsiz izin o şekilde oluyor dye biliyorum.sizde memursunuz sanırım.eğer sebep gösrmeden böyle bi hkkım varsa hemen yapayım ama yk diye biliyorum.5 yıl sartını biiyorum.
bence onu sendikaya sor idareye sorarsan sölemezler sen bakanlığamı yoksa üniversiteye m, bağlısın?sağlıkçısın sen dr ler yardım eder mutlaka heyet alırsın gelir biraz çalışır sonra tekrar rapor yıllık izin felan bi çok yolu var
Ben size tavsiyede bulunmak yerine benim başıma geleni anlatacağım. Eşim için ülke değiştirdim. Yeni geldiğim ülke benim kariyerim için müsait değildi. İki çocuğumuz oldu, yurtdışında hiç başka ailemiz olmadığı ve eşimin işe gidip gelemsi günde 3 saatini aldığı için ben is falan aramadım çocularıma iyi analık yapayım dedim. Sonra çocuklar biraz büyüyüp okula başlayınca bana hadi artık sen de iş bul, para kazan demeye başladı. Halbuki kendisi çok para kazanıyordu. Kazancının sadece dörtte birini aile hesabımıza yatırıp gerisini yatırım hesaplarına yatırıyordu. Bie defasında 2 hafta çocuklara et alamadım. Halbuki para hiç sorun değildi. Kontrolcü ve kendi işinde yaşadığı problemlerin acısını benden çıkarır hale gelmişti. Bir süre sonra aramızda fiziksel kavgalar başladı. Beni fiziksel olarak hırpaladı. Çok zor günler geçirdim kimseye anlatamadım. Sonunda resti çektim ve kendisini kanunlara şikayet edeceğimi söyledim. İşte o zaman kendine geldi. Ama aramızdaki duygusal bağ tamamen koptu.
Oysa başta ben onun bir gün böyle davranacağına hiç ihtimal vermemiştim. Çok anlayışlı kibar ve samimi buluyordum onu. Ama yıllar geçtıkçe değişti ya da benim göremediğim kişisel özellikleri ortaya çıktı. İkimizde çok iyi üniversitelerden çok başarılı mezun olduk. Yani eğitim seviyesi ile alakası yok.
Benzer şeyler bir sürü arkadaşımın başına geldi. Çoğu kocasından ayrıldı.
Erkekler bencildir ve elde edemedikleri hep daha kıymetli olur onlar için. Eğer 2 sene için kariyerinizi tehlikeye atacaksanız siz ce yapmanızı istediği şey bencillik değil mi bunu iyi düşünün. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hemşirelikte de bu şekilde, ama acıktan atama 2012 de yapılmamış hemşirelere.düzenli değil anladığım kadarıyla.
bence onu sendikaya sor idareye sorarsan sölemezler sen bakanlığamı yoksa üniversiteye m, bağlısın?sağlıkçısın sen dr ler yardım eder mutlaka heyet alırsın gelir biraz çalışır sonra tekrar rapor yıllık izin felan bi çok yolu var
bakanlığa bağlıyım..sendikayada üyeyim..benimde kafamda şekillenmeye başldı.eşten ayrı yaşanmaz,memuriyet bikaç ay için bırakılmaz.ücretsiz izin hakkım dolana kadar izinlerimi kullanıcam.
bakanlığa bağlıyım..sendikayada üyeyim..benimde kafamda şekillenmeye başldı.eşten ayrı yaşanmaz,memuriyet bikaç ay için bırakılmaz.ücretsiz izin hakkım dolana kadar izinlerimi kullanıcam.
ooooh daha rahat <lırsın canım daha nebi onu al bak 6 ay sonra gel çalış 1 ay sonra bi rapor sonra biraz çalış heyet raporu...bi bakmışsın geçmiş 2 yıl aman allah sağlık versin aşk olduktan sonra sen böle yaparsan eşinde anlar seninde çabaladığını seçim yapmak zorunda kalmassın
Oh ne güzel iyiki yazmışsın buraya bak fikir alısverisiyle bile
bir şeyler şekillenmeye başladı bide izin ayarlayıp işinden ayrılmadan
gidersen tadİndan yenmez ama bak bizide haberdar et
içimiz daraldı ayrılık haberlerinden kavuşma haberleri
aşk hikayeleride okuyalım azcık ama dimi :))
Oh ne güzel iyiki yazmışsın buraya bak fikir alısverisiyle bile
bir şeyler şekillenmeye başladı bide izin ayarlayıp işinden ayrılmadan
gidersen tadİndan yenmez ama bak bizide haberdar et
içimiz daraldı ayrılık haberlerinden kavuşma haberleri
aşk hikayeleride okuyalım azcık ama dimi :))
ücretsiz iznimi hallesem gitsem kocamın yanına ,bide tekrardan hamile kalsam işte o zaman gerçekten tatından yenmez:)))koşa koşa KK ya gelir haber veririm sizlere.
yorumun beni bir an duraksattı..hemşire yim.