Eşim ve İşim arasında tercih yapmam lazım :(

hemşirelikte nasıl bilmiyorum ama öğretmenlikte mesela istifa da etsen sanırım 3 yıl sonra geri dönebiliyorsun ve açıktan atanıyorsun.böyle bir şans varsa bence bırakmaya değer.eşinle huzurun da önemli.ama dönüş mümkün değilse bırakmak zor gerçekten seni anlıyorum.zor bir durum ama eşinin anlayışı çok güzel şanslısın gerçekten

Ben olsam kesin kocam derdim ama 2 seneymiş. 2 sene için memuriyetten vazgeçmenin bir anlamı yok gibi. Ama eşinizden de uzaksınız....

Çok zor çoook.

işi seçtin diyelim ve onu bıraktın mutlu olabilecemisin? ben olsam çok düşünürdüm beni böyle seven bi başkasını bulabilirmiyim diye?sanmıyorum.iş mi eş mi?eğer ona değecek biriyse ve işini bıraktığında sana destek olacak yaptığın şeyin ne büyük bişey olduğunun kıymetini bilecekse tabiki eş derim ben.....

Kaç yıllık memursunuz?

Belli bir süresi olanlara eşin yanına yurtdışı izni veriliyor bildiğim kadarıyla...

Son düzenleme:
hemşire olduğunu bilmiyodum bende hemşireyim.hemşirelikte daha doğrusu memuruyette 1 kereye masus 6 ay sebep belirtmeden ücretsiz izin kullanma hakkın var.birde 7 kere sdenede heyet raporu alma hakkın var.bunları bi dene ama olmuyosa eş.sonuçta biz her yerde her an iş bulabiliyoruz sorun olmuyo.

hemşirelikte nasıl bilmiyorum ama öğretmenlikte mesela istifa da etsen sanırım 3 yıl sonra geri dönebiliyorsun ve açıktan atanıyorsun.böyle bir şans varsa bence bırakmaya değer.eşinle huzurun da önemli.ama dönüş mümkün değilse bırakmak zor gerçekten seni anlıyorum.zor bir durum ama eşinin anlayışı çok güzel şanslısın gerçekten

hemşirelikte de bu şekilde, ama acıktan atama 2012 de yapılmamış hemşirelere.düzenli değil anladığım kadarıyla.

1-2 yıllık mecburi ayrılıklar hariç(işe yeni başlama,asaletinin tasdik olunması gibi) bu şekilde evlilikleri doğru bulmuyorum.

bence de ya iş ya eş.

yorumları okumadığım için tam anlayamadım,kim ne iş yapıyor,kim yurt içinde kim dışarda.

ama bana göre yanlış,evlilik ,aile hayatı bu değil.

okulda bir öğrencim var,13 yaşında,ben kendimi bildim bileli babam İstanbulda biz burdayız,senede birkaç kere gelir diyor.

ve 4 kardeşler,hepsi ayrı problem...sorunun tamamen babadan kaynaklandığını düşünüyorum ben,ve İstanbulda da ayrı bir ailesi olduğundan %100 eminim,başka türlüsü mümkün

değil.

sizin durumunuzu okuyunca aklıma geldi kusura bakmayın konu dağıtmak değil maksadım.

evlilik yapılıyorsa şartlar uygun hale getirildikten sonra yapılmalı,ya da yapılmamalı.

Canım zaten 3 yılı geride bırakmışınız 2 yılda gelip geçer yani sabredin dicem ama sen bilirsin genede

hemşire olduğunu bilmiyodum bende hemşireyim.hemşirelikte daha doğrusu memuruyette 1 kereye masus 6 ay sebep belirtmeden ücretsiz izin kullanma hakkın var.birde 7 kere sdenede heyet raporu alma hakkın var.bunları bi dene ama olmuyosa eş.sonuçta biz her yerde her an iş bulabiliyoruz sorun olmuyo.[/QU

sizi bulduğuma sevindim :) ben 5 yılımı doldurmadım:KK43: ücretsiz izin o şekilde oluyor dye biliyorum.sizde memursunuz sanırım.eğer sebep gösrmeden böyle bi hkkım varsa hemen yapayım ama yk diye biliyorum.5 yıl sartını biiyorum.

Arkadaşım bu zamanda işde kolay bulunuyor (heleki hemsireyken) kocada
kolay bulunuyor ama aşk öylemi gerçekten seveni bulmak imkansıza yakın
eğer aşkı buldum diyorsan bi dakka düsünme git

6 ay değil 3 ay bile bi arada kalabilseniz ilaç gibi gelir size ..
dil eğitimi ayarlasanız onun için izin alamıyor musunuz ?

aaa spontane cümlem çok hoşuma gitti,resmen eşim ve beni özetledim "her çözümde bir düğüm" :)))))))aşağı t.kürsen sakal yukarı tkürsen bıyık misali

Başlığı yanlış okudum zannettim...
Bu iki şeyin tercih olarak bir de aynı cümlede kullanmasını yadırgadım diyebilirim.
Şahsi fikrim, hayatta her şeyin yeri doldurulur, insanlar ve duygular hariç...

Arkadaşım bu zamanda işde kolay bulunuyor (heleki hemsireyken) kocada
kolay bulunuyor ama aşk öylemi gerçekten seveni bulmak imkansıza yakın
eğer aşkı buldum diyorsan bi dakka düsünme git

çok şükür dualarımdaki gibi bir Aşk..elimden geleni yapıcam.sizlrin çözüm önerileriyle insallah.

eşimin bulunduğu ülke çok gelişmiş biryer değl minikdepresif

o zaman ben aşk diyorum :)
gerçek aşkın ne kadar mükemmel ve zor bulunan bir şey olduğunu biliyorum.
hakkınızda hayırlısu olsun.
Allah verdiğiniz kararı (hangisi olursa olsun) sorgulatmasın size hiç.

X