Eşim ve İşim arasında tercih yapmam lazım :(

Eşimi ve yuvamı seçerdim demek, insan ilişkilerinin yozlaştığı bu devirde fazla cesaret gerektiren bir durum.

İnsanlara belli olmaz. Hele erkeklere hiç belli olmaz. Asla işini bırakma...

Arkadaşların önerdiği gibi izin kullan. İşinden ve mesleğinden, memuriyetinden vazgeçme sakın.

arkadaşım sağlık teknikeriyim memurum ben olsam kimse için yıllarca okuyup didinip zorla kazandıgım sınavları çöpe atamazdım
evet kocamı çok seviorum ama işte benim hayatta kaldıgım sürece teminatım
özel diosun ama özelde çalışma koşullarını biliosundur aldıgın maaşın yarısını alcaksın ve memuruyetteki gibi rahat rahat çalışamıcaksın
sen bilirsin

Keske esini sec diyebilseydim ama diyemiyorum, ben yurt disinda yasiyorum ve yurt disinda yasamak cok zor. Esinle tartisip kavga ettiginde gidecek bir kapin bile olmaz.. Yurt disinda erkekler kadinlari daha bir ezerler nasil olsa burda kimsesi yok diye.. Elbette böyle bir hayatiniz olacak diye bir kural yok ama bence isini birakma derim.. Yarinin ne olacagi hic belli olmaz..

bugün bir erkek için(bu eşin bile olsa) işinden vazgeçmek demek, yarın başını taşlara vuracaksın demektir. ne büyük aşklarla evlenen pekçok kadın sonradan nasıl travmalar yaşayarak boşanmak zorunda kalıyor. ekonomik özgürlüğü de yoksa acısı ikiye katlanıyor boşanmanın. hayatta her şeyi düşüneceksin. bugün sana her türlü vaatte bulunan adam yarın bir bakmışsın ki el olmuş. o yüzden önce sen, önce ekonomik özgürlüğün.

arkadaşım sağlık teknikeriyim memurum ben olsam kimse için yıllarca okuyup didinip zorla kazandıgım sınavları çöpe atamazdım
evet kocamı çok seviorum ama işte benim hayatta kaldıgım sürece teminatım
özel diosun ama özelde çalışma koşullarını biliosundur aldıgın maaşın yarısını alcaksın ve memuruyetteki gibi rahat rahat çalışamıcaksın
sen bilirsin

kararım kesinleşti, ücretsiz izne kadar bekleyeceğim. insanın kendi parası gibisi yok.

Sakın arkadaşım asla işini bırakma.Bir erkek için asla değmez.Ben eşim için neler yaptım bir bilsen.Erkeklere asla yaranamazsın.Tut ki işi bıraktın onunla birliktesin ve eşin seni aldattı,ya da orada çok mutsuzsun.O zaman ne olacak biliyor musun?Ben senin için işimi bıraktım,yurdumu değiştirdim bunun için miydi?Sadece hayal kırıklığı değil bir de kendine kızacaksın.Hayatta en kötü şey pişmanlık.Yine dee bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor.Hayat senin hayatın ama kalbini değil beynini çalıştır.

X